- 27 Mart 2019
- 30.572
- 113.656
- 598
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
Aaa hazır konuya gelmişken bir güzel görelim.o zamanCok guzelmis. Fotografini bahşedecek bize.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa hazır konuya gelmişken bir güzel görelim.o zamanCok guzelmis. Fotografini bahşedecek bize.
Psikolojimizi bozacak bişey olmasa bariNe resmi seçiyor acaba![]()
Ciğerim yaAma biz eğitimsiz ve cahil kadınlar olaraktan sizin gibi eğitimli ve zeki bir hanımefendiye ne curetle yol gösterelim ?![]()
Dosya ekleye basiyorumda bisey olmuyoYorum yazdıgın yerde asagıda dosya ekle var ordan ekliyorsun zeki aplam
Beni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsunPsikolojimizi bozacak bişey olmasa bari![]()
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayiBeni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsun![]()
elmali turta konularina baktigina göre çokda şey yapmamak lazim
Acaba ordan birinin resmini mi alıp gelecek bak merak ettim şimdiHala favori ramazan tariflerine bakıyor![]()
Biz ordan yapıyoz da seni bılemedim kiDosya ekleye basiyorumda bisey olmuyo
Kıyamam ya..
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayi
bizim sitede bu bayandan başka güzel ve zeki bayan oldugunu sanmiyorum ben ordan yollamazAcaba ordan birinin resmini mi alıp gelecek bak merak ettim şimdi![]()
Eyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayımBeni buraya sen getirin kötü çıkarsa alacağın olsun![]()
Uygulamadan giriyorsan atamazsın Web arayüzden şu zekanı güzelliğini çveceği araştırma yap bacım..
Kiz yok +18 foto aticak degilimya . Bi bulsam atmayi
Güzelse dürt kötüyse telefonu kapat deEyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayım![]()
Senin guzelligin ve zekana o bile dayanamamis olabilirDosya ekleye basiyorumda bisey olmuyo
Benim de aklıma öyle şeyler geliyoEyvah eyvah tamam sen gözünü kapat önce ben bakayım![]()