- 10 Nisan 2014
- 43.549
- 115.936
- 798
- Konu Sahibi Kelebenkkkk
-
bunları yazan öğretmen miymiş yok artıkBir de mesajlarınıza baktım yazım yanlışlarını geçiyorum, ki çok fazlalar, yerinde kullanamıyorsunuz da söz öbeklerini. Tek geçerimin anlamı başka maalesef. Öğretmenim demişsiniz dilbilgisi sınavı falan yapmıyorlar mı bu öğretmenlere ya.. benim çocuğumun öğretmeni türkçe yanlışı yapsa iş eğitimi dersi bile aldırmam:d
Kiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahsValla hayal dünyasında yaşayan sensin. Gidip saçma sapan internetten kız fotoğrafları bulup benim diye bize yutturmaya çalışanda sensin. Ah be güzelim (lafın gelişi), milleti keklemeye çalışırken kendi zekanızı baz alarak keklemeye çalışmasanız ne iyi olur.
Kiz ne ogretmeni ben soylemesi ayip laborantim . Gandirdim giz
Ben onu mu diyorum?Kiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahs
Yalancı coban olmuş olabilirsin.Kiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahs
Kadına şiddetten bahsedip burada eğlenmek için millete orospu kişilik demek....Kaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Seni şikayet edip mahkemeye verebiliriz biliyormusunKiz zeka guzellik hepsi gandirikdi a . Ayyyyyyy anaaaa inandiramiyoz ahahahhahahs
Kireç sökücü bişiler ikram etsene bize hazır gelmişken.Kaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Kız ayol gandırıp gandırıp algı çıkarmayada çalışma gızz. Eğlenirken bunlarımı kasdetmeye çalıştınKaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Bi de kese ataydin gitmedenAynen kiz valla hepimize stres atmak oldu . Kiz bi yandqn kavga stres attirir . Streslerinizi aldim bacilar
Ergene bak ajhahahgssSeni şikayet edip mahkemeye verebiliriz biliyormusun
Vizyonsuza bak jadjahhsha.Ergene bak ajhahahgss
Subluminal mesaj gandirikcisiKız ayol gandırıp gandırıp algı çıkarmayada çalışma gızz. Eğlenirken bunlarımı kasdetmeye çalıştın
Kaosdan beslenmeyin arkadaslar . Lafi gelince kadinq siddete hayir . Istanbul sozlesmesine evet .ama iciniz kirec baglamis
Ben bu gece uyuyamam anammm vizyonsuz dedi bana aihahshhsVizyonsuza bak jadjahhsha.
Haketmissin laflari donerken niye bu kadar duyarlı (!) Olmadin acabaKadına şiddeti saçma sapan mizah(!) malzemesi yapan sensin, utanmadan hala konuşuyorsun.
Valla uyuyamamakta haklısın, bu kadar metal rahatsızlık bende olsa bende uyuyamam.Ben bu gece uyuyamam anammm vizyonsuz dedi bana aihahshhs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?