Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Duzelmiyor

Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2017
225
116
18
41
Sevdigim adam evli.Çok seviyorum her seyden çok..bazi şeylere engel olunamiyor malesef.Onu çok seviyorum bu gerçek.o da beni cok sevdigini soyledi.
Yapamam dedim.baalamdan bitti.evlisin dedim esin senin icin cocugun icin didinirken bunu yapman dogru degil dedim.sorumluluklarin var evladin var dedim.dedim de dedim.hicbir kadin evden ugurladigi esinin baska kadina gidip onunla huzur buluyorum demesini istemem dedim vs vs..ve adami da ikna ettim.haklisin dedi..gitti.
Ama benim bir haftadir icimdeki huzursuzluk,bas donmelerim,bir lokma yemek yiyememem..hasta olacagim..cok kotuyum cokk..kolumu kaldiracak halim yok.basim surekli agriyor.ise gidiyorum kendimi veremiyorum.bir haftadir agliyorum her aklima geldigimde.biri ölmüs gibi..
Simdi bunlari baskasi yazsa abartma salma kendini deli misin derim.elimde degil....fizyolojik olarak bedenim tepki veriyor aklim degil.biraz halim olsa disari cikar kafami dagitirim.bunyem izin vermiyor.ise gidemedim iki gun once.
Surekli bir aglama hali mide bulantisi..iki lokma yesem midem alt ust..ben ne yapabilirim ki..doktora bile gidecek dermani bulamiyorum kendimde reamen coktum ben..duzen de degistirdim ayni yerde ilcede kalirsak dayanamam diye.onun da etkisi stresi sanirim.ben toparlayamiyorum toplayamiyorum..
OKUDUGUNUZU ANLAMAKTAN ACIZ DEGILSENIZ BI DAHA OKUYUN.ADAMLA ILISKI YASANMADI!!BANA GELDI REDDETTIM

Son düzenleme:
Şimdilerde de buldumcuk gibi yüzsüzce yediği naneleri anlatanlar türedi. Hakaret edecekler yazmasınmış aman çok korktuk..zaten insan sizin gibilerle karşılaşmamak için dua edip öyle yorum yapıyor merak etmeyin yani.

Bu arada ne o öyle mide bulantıları falan hamile misin bi test yapaydın

Aferin size şu dünyada başka adam kalmadı evli bir adama aşık olup yatak döşek yatıyorsunuz adam için peki adam ne yapıyor söyleyeyim mi karısının çocuklarının dizinin dibinde oturuyor ve her gece karısının koynuna girip aşk sözcükleri söylüyor bunu düşünüp aydınlanın biraz adam ayrılmak istese zaten ayrılırdı demek ki öyle bir niyeti yok senle de sürdüğü kadar sürer biterdi ve daha kötü olurdu senin için. Bak kaç gün olmuş aramamış sormamış sormasın da zaten.

Bir an için kendinizi o kadının yerine koyun şimdi dönse koşup boynuna sarılacaksın. Kendinize neden bunu yapıyorsunuz anlamıyorum cidden. Hem yaz hem eleştiri kabul etme ne güzel ya aldatılan sen olsaydın burada konu açıp kocana saydırırdın ama.

Ben bazı insan duygularının mantıkla şekil aldığına inananlardanım. Aklımdaki değer yargılarına, kültür yapısına, bilgi birikimine, medeni hale uymayan kişileri mümkün değil sevemem. Diyelim ki o kadar tanıyamadan sevdim, gerçek yüzünü görünce soğurum.

Bırakın mantığınız duygularınızı yönetsin. Evli, evde eşi varken size ümit veren, sizden ayrılıp riyakarca eşinin yanına dönen bir adam için mi bu kadar çile ?

Allah başka dert vermesin. Kalkın yüzünüzü yıkayın, camı pencereyi açın bi'kendinize gelin.

Neyse banlanmiyim simdi durduk yere :)
Konu sahibi al sana yapici yorum
Su an hissettiklerin bir sure sonra gececek. Ama birlikte olmaya devam ettigin surece vicdan azabin ve karisina gittikce kiskanmalarin hic gecmeyecek.
Birak gitsin karisini aldatan bi ahlak yoksunundansa kendine temiz bi genc bul.

Ayrılarak en doğru şeyi yapmıssınız. Yenilmeyin nefsinize. Kendinizi toparlamanın yolunu en iyi siz bilirsiniz.
Çekin acınızı, tek başınıza ayağa kalkın. Yeniden başlayın, içiniz rahat olarak..

Hakaret etmiyorum ama merak ediyorum.
Evli adamların şeyi altından felan mı?

Bekar herifler tükendi mi?

Nedir yani anlamadık.

Aferin aferin göndermişsin işte herifi.
Karısına iyilik etmedin ayrıca kendini metreslikten kurtararak kendine iyilik ettin haberin olsun.
O sadakatsiz başka kapı bulur kendine nasılsa.

Sizi böyle canı gönülden sevdiğine inandığınız birinin evli oluşu,yani kavuşamamak ne acı dimi.
Kavuşulunca aşk olmayacak ki zaten,
Olayınız tamamen yasak olduğu için aşka evrilmiş,
Yoksa cacık bile değil yani.

Adamla iliski yasanmadi basta bilmiyordum zaten.bi iliski yasanmadan ogrendim ve kabul etmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…