Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Bende anlamadim

Ben kendi yaşadığımı anlatayım karşı taraftaki bayan dilinden olsun..
Evliydim beni çok seven bir eş ve hamileydim. Eşimle kurduğumuz bir iş iyi bir hayat vs vs. İnsan bir serefsizle evli olduğunu bilemiyor ki en en suçlu eşim tabiki. Bulmuş bir kadını hikayeler uydurmus. Kadın da onu sevdiğine inanıyor çünkü işine öyle geliyor.
Öğrendim boşandık. Şimdi ikinci eşimle evliyim kızımız var. Ama benim Psikolojim hala kötü. Eşimle çok huzurlu mutlu olunca birsey olacak yine diye olay çıkarıyorum. Zerre güvenim yok erkeklere. Bazen ağlayarak uyaniyirum. Kalbim hala paramparça ve o dönem hamileydim Bebeğimi de kaybetmiştim üzüntüden.
Konu Sahibi iyi oku bunları. Senin baş agrilarindan daha büyük travma yaşıyor karşındaki kadın. İnsan olun ya böyle şerefsiz erkeklere prim vermeyin. Evli adamı da sevme kardeşim sevme!

adamla hiçbirsey yasamadıysan nasıl bu kadar kendini yıpratacak kadar kötü durumdasın?
hiç paylaşımın olmadı mı?

hakaret değil ama evli adamlar neden cazip geliyor anlamış değilim? bekar erkek kıtlığı falan var da ben mi bilmiyorum.
evli erkek ; seçilmiş iyi adam oluyormuş
bekar erkekler seçilmemiş elde kalmış

bu adam evlendiyse iyi biridir albenisi vardır diye düşünürmüş bu tarz bayanlar

Sen de evli olduğunu öğrendiğin adam için yaniyorum geberiyorum modunda olacak kadar aciz olma!!!!

Kesin bunlar karisiyla ayrı yataklarda yatiyodur. Hatta çok yakında bosanacaklardir demi ? Ay kiyamam canım ya. Ağlama ağlama. Sana evli adam mi kalmadı ? Biri gider biri gelir,bosver.

Adam ile ilişki yasamadım diyorsunuz bu aşk nasıl oluştu?
Adam sana nasıl açıldı?
Sen nasıl bir yüz verdin?
Daha sayayım mı?

Evli insandan aradığın ne be

Adamla gorusmedim ki

Çok ilginç bir aşk hikayesi. Adamla görüşmedim,ilişki yaşamadım ama yatak döşeklik aşık oldum. Nasıl becerebildin bunu madem anlat da biz de yargılamayalım o zaman. Konuyu da resmen tartışma yaratmak için açmışsın bence. Çünkü içeriği resmen metres olduğunu anlatıyor ama sen ne ilişki yaşadım ne görüştüm diyorsun.

Başlamadan bitmeseydi, devam etseydiniz...
Farklı mı olacaktı...
Bizim buralarda derler ki;
ANAM ÜVEY BABAM ONA UYAR...
Sırf senin yüzünden bir çocuk babası sagken yetim kalabilirdi...
Bu bile yeter...
İnan bana geçecek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…