- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Ablacım saçmalama ablacımbir ilişki yaşamadığın adama bu kadar nasıl bağlandın asalak mısın sen bir erkek görünce hemen dibin düştü
acizsin zavallısın bana kendini haklı çıkaramazsın
sen kullanıldın ve bitti ağlayıp zırlamaya devam et yarın barışırsınız
buraya gelip adam evliymiş yeni öğrendim bastım tekmeyi oh be kurtuldum desen desteklerim
sen başkasına ait bir adam için ölüp bitiyorsun
bir ilişki yaşamadığın adama bu kadar nasıl bağlandın asalak mısın sen bir erkek görünce hemen dibin düştü
acizsin zavallısın bana kendini haklı çıkaramazsın
sen kullanıldın ve bitti ağlayıp zırlamaya devam et yarın barışırsınız
buraya gelip adam evliymiş yeni öğrendim bastım tekmeyi oh be kurtuldum desen desteklerim
sen başkasına ait bir adam için ölüp bitiyorsun
Az bile yazmis benceBu kadar yerin dibine sokmaya gerek varmıydı?
HANIMLAR SANIRIM EVLI ADAM KISMINI OKUYUNCA DIREK YAGDIRIYORSUNUZ..YALNIZ KONUYU TAM ANLATAMASAM DA BEN MAGDURUM.NELER YASANDIGINI ANLATAMIYORUM CUNKU OKUYAN BIRI BILIR BU DURUMDA.BEN EVLI ADAMLA GORUSMEDIM..BIR PAYLASIMIM OLMADI.HERHANGI BIR SEY YASANMADI..EVLI OLDUGUNU OGRENDIGIM ANDA BASLAMADAN BITTI.SONRASINDA BANA GELDI ACILDI OLMAZ DEDIM.HATTA DUYGULARIM YOGUN DIYE YAKIN OTURUYORDUK TASINDIM.RICA EDIYORUM ZATEN MAGDURUM BI DE SIZ YANLIS YAPMADIGIM HALDE USTUME GELMEYIN..
Sanırım sizi yanlış anlamislar evli olduğunu duyar duymaz irtibatı kesmissiniz ama öncesinde duygusal bir bağ oluştuğu için doğal olarak ağır gelmiş sizePardon ne yaparak kandirmisim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?