Hakaret edecek olan varsa okumasin!

Bu kadar dramatik hale getirmeyi nasil basariyorsunuz yahu?
Yazık değil mi size?
Insanlar evlat acısıyla yaşıyorlar bir şekilde.
Hepi topu kıytırık herifin tekini hayatınızı karartmadan def etmişsiniz.
Ömür kısa. Geçen gün omurden. Onun için bunalıma girdiğiniz hicbir saniyeyi kimse geri veremeyecek size.
Bi' silkinip kendinize gelin.

Madem aranizda bisey yasanmadi sende evli oldunu bilmiyordum senin acindan bi sorun yok AMA simdi bile bile devam edersen milletin diyeceklerinidebiliyorsun !!

Yani ondan uzak dur bekar erkek de cok !

Seni anliyorum onemli,olan,ewli oldugunu,ogrenince ayrilmis olman.hata senin,degil adamin sucu,insallah unutursun,bu yasadiklarini we tertemiz bi,hayatin olur baska duzgun bi insan bulursun..

Ben sizin konunuzu okudum, anladım. Sizi suçlamıyorum ama bu ruh haliniz aşktan vs. Değil bence. Öyleyse bile geçer merak etmeyin

bir ilişki yaşamadığın adama bu kadar nasıl bağlandın asalak mısın sen bir erkek görünce hemen dibin düştü

acizsin zavallısın bana kendini haklı çıkaramazsın

sen kullanıldın ve bitti ağlayıp zırlamaya devam et yarın barışırsınız

buraya gelip adam evliymiş yeni öğrendim bastım tekmeyi oh be kurtuldum desen desteklerim

sen başkasına ait bir adam için ölüp bitiyorsun

"Evli olduğunu bildiğim halde devam ettim pişmanım " vs. Gibi cümle okusaydım konunda hakaretin dik alasını ederdim...

Fakat evli olduğunu bilmiyormuşsun ve öğrendiğin anda bitirmişsin hatta muhit dahi değiştirmişsin burada seni suçlu görmüyorum ama bu karşındaki kişinin şerefsiz olma durumunu değiştirmiyor...

Ablacım saçmalama ablacım

Bu kadar yerin dibine sokmaya gerek varmıydı?

Ben olsam "niye bana böyle bi ş.refsiz denk geldi, niye bu iğrenç olayda benim adım geçti, niye bu adamın karısını aldatmaya çalıştığı kişi ben oldum" diye yataklara düşer hasta olurdum..

Ha oldu ki bekar olduğunu sandığım süreçte etkilendim, sevdim.. Öyle ha deyince silinip gitmiyor elbet duygular.. Ama kalkıp da 'sevdiğim adam evli, çok hemde çok seviyorum' diye de konu açmazdım.. En fazla şunu söylerdim "Mağdurum, kandırıldım, öfke duyuyorum. Evli olduğunu bilmeden sevdim. Şimdi bu sevgiden büyük utanç duyuyorum, nasıl atlatırım yardım edin".. ???

Ama sana hakaret az gelir bence. Kufur etmek yerden yere vurmak agza alinmicak sozler soylemek lazim ama malesef ban olayi var. Ban olmasa o kadar kufurden sonra bak bakalim bir daha evli adamin e sini duyabiliyormusun. Yaziklar olsun.

D Duzelmiyor Hayatta insanın başına herşey gelebilir eğer gerçekten evli olduğunu bilmeyip sonradan ogrenip ayrildiysaniz yapacak bişey yok . Ama biz kadınların canı malesef hemcinslerimizden çok yanar oldu . Evli olduğunu bilerek devam eden çok ve bundan zevk alanda . Sizi kinamiyorum sadece eğer gerçekten ayrildiysaniz öyle kalın sizde bir kadinsiniz bunu bir kadına YAPMAYIN !!!

Evli erkek de sen bence ona. Çünkü erkeklik başka adamlık çok çok başka. Konunuzu bilmiyorum, durum nedir bilmiyorum ama ADAM olan aldatmaz karısını! Karısının utuledigi gömlekle gitmez bi başkasına!!! Insan olan insanın hayatında tek kişi olur. Ama yyooookk!! Evde karım b.klu donumu yıkasın ben gidip fingirdeşeyim! Ulan adam olsa o zaten karısına aşkı bittiyse insan gibi boşanır. Evdeki evde duruyor nede olsa garibim. Allah o kadını kurtarsın o heriften!

Adam evli oldugunu gizlemis sen de sonradan ogrenip bitirdiysen tmm da cok sevdim o da beni cok sevdi ama iliski baslamadan bitti diyosun nasil oluyo bu ?
Gorusmedigin birine nasil asik oluyosun
Bi yerleri eksik anlatiyosun

Pardon ne yaparak kandirmisim?
Sanırım sizi yanlış anlamislar evli olduğunu duyar duymaz irtibatı kesmissiniz ama öncesinde duygusal bir bağ oluştuğu için doğal olarak ağır gelmiş size

Biz kadınlar biriyle tanışınca o kadar ileriye dönük hayaller kurariz ki çocuklarımız bile olur evimizi bile döseriz hayal dünyamızda dolayısıyla her ilişki bittiğinde bı acı cöreklenir yüreklerimize
Allah bugünlerinizi unutturacak güzel insanlar çıkarsın karsiniza

Adam mı kalmadı başka aşık olacak?
Yerin dibine batsın böyle aşk.

Sana ne yazmamızı bekliyorsun. Aaa sevgi kutsaldır adama yapış bırakma mı diyelim. Hayır anlamıyorum yazmakta amacın ney. Uzak dur kocalarımızdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…