Hakaret edecek olan varsa okumasin!

hakaret olarak algılamayın o zaman denilenleri. Allah akıl fikir vicdan insanlık versin.

Adamla hic beraber olmadim ya ilkokul terk mi anlamiyorsunuz siz

Adamla hic beraber olmadim ya ilkokul terk mi anlamiyorsunuz siz
Zaten insanlar birlikte olmak derken cinsel birliktelikten bahsetmiyorlar, duygusal ilişkiden, flörtten bahsediyorlar.

Ha derseniz ki ne cinsel ne duygusal bir ilişki yaşamadık, biz de deriz ki hiçbir şey yaşamadığınız, paylaşmadığınız bir adam için mi tüm bu ayılıp bayılmalar, ölüp bitmeler?

Seviyorum asik oldum diyerek olayi masumlastiramazsin ,degismeyen bir gercek var oda adam evli karisini aldatiyor. karar verdiysen arkasinda dur umarim o adamin yaptigi adilik ortaya cikarda karisi kapinin onune koyar.

Evli bir adamın seni sevdiğinden de eminsindir.
Niye kötü yorum yapmayalım türkiyede adam kalmamış mı da gidip çoluk çocuklu aileyi darma duman etmeye uğraşıyorsunuz? Adam sana gelmiş reddetmişsin ama ne hikmetse aşık olacak vakti bulmuşsun yatak döşek düşecek derecede.
Git de bekar bul yaşadıkların yaşayacakların müstahak sana! Bitirmekle doğru karar aldın ama bunun için de alkışlanmayı bekleme.

Evet malesef

Doğru olanı yapmışsın. Birlikte olup on kişiyi uzecegine birlikte olma bir tek sen üzül. Ayrıca insanlar 20 yıllık eşinden ayrılıyor senin kadar yikilmiyor sen sevgili bile olmadığın adamdan ayrılınca neden bu kadar yıkıldin onu anlamadim

Dünyanın çivisi çıkmış.Son zamanlarda duyduklarımız,gördüklerimiz inanılır gibi değil.Kocalarınıza sahip çıkın..Kadınlar sizler evli erkeklerden uzak durun...Erkekler sizlerde sapıtmayın bir zahmet.Millet artık #kocamadokunma kampanyaları falan başlatıyor..(Bu mesajı bu konu açılmadan önce şu an aklından ne geçiyor başlığına yazmıştım.Bu konuyu görüncede burayada yazmak istedim)

Siz ise üzülmeyin geçer.Bugün değilse bile yarın geçer...Neler neler geçmiyor ki..Şöyle düşünün şahsiyetsiz ,karaktersiz bir adama aşık olmuşsunuz.(Evli olduğu halde size geldiği için öyle) Bu ondan nefret etmeniz için yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…