- 18 Mayıs 2016
- 1.186
- 1.228
- 133
- Konu Sahibi Duzelmiyor
-
Adamla hic beraber olmadim ya ilkokul terk mi anlamiyorsunuz sizNeyse banlanmiyim simdi durduk yere :)
Konu sahibi al sana yapici yorum
Su an hissettiklerin bir sure sonra gececek. Ama birlikte olmaya devam ettigin surece vicdan azabin ve karisina gittikce kiskanmalarin hic gecmeyecek.
Birak gitsin karisini aldatan bi ahlak yoksunundansa kendine temiz bi genc bul.
Ayrulmadik hanimefendi cunku hic beraber olmadikAyrılarak en doğru şeyi yapmıssınız. Yenilmeyin nefsinize. Kendinizi toparlamanın yolunu en iyi siz bilirsiniz.
Çekin acınızı, tek başınıza ayağa kalkın. Yeniden başlayın, içiniz rahat olarak..
Vah vah sana çok üzüldük!!!
Bide kadının yerine koy kendini bu yazdıklarını okusa nasıl bir ruh hali olurdu?
O zaman adamı birlikte olmamaya ikna ederek diyim. Tebrik ederim kararlı durusunuz hep devam etsin. Geçecek inş.Ayrulmadik hanimefendi cunku hic beraber olmadik
Zaten insanlar birlikte olmak derken cinsel birliktelikten bahsetmiyorlar, duygusal ilişkiden, flörtten bahsediyorlar.Adamla hic beraber olmadim ya ilkokul terk mi anlamiyorsunuz siz
ADAMLA HIC BERABER OLMADIM BENNNN!!!!
ADAMLA HIC BERABER OLMADIM BENNNN!!!!
Evet malesefZaten insanlar birlikte olmak derken cinsel birliktelikten bahsetmiyorlar, duygusal ilişkiden, flörtten bahsediyorlar.
Ha derseniz ki ne cinsel ne duygusal bir ilişki yaşamadık, biz de deriz ki hiçbir şey yaşamadığınız, paylaşmadığınız bir adam için mi tüm bu ayılıp bayılmalar, ölüp bitmeler?
Iliski yasanmadiHe birde umarım evlenirsin ve çocuğun olur aynısını yaşarsın. Başkasının evliliğine el sürmeyin artık. Bu kadar mı acizsiniz be! Yeter artık ya! Zaten karısını bırakıp siZle evlenecek değil seven boşayıp gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?