Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

cikolatalikahve

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2017
236
260
33
40
Merhaba bayanlar fikirlerinize ihtiyacim var. Ben yaklasik 3 yildir eski esimle ayriyim. Bir sure sonrada bosandik.bosanma sebebimiz hakaret ve kufurdu. bosandiktan bir sure sonrada baskasiyla tanistim. Cokta kisa denilmeyecek bir sure gorustuk. Cok yakindan olmasa tanidigim gordugum ve cok efendi buldugum bir adamdi. Ama anladim ki bununda ofke kontrolu yok. Son olayi anlatmak istiyorum.
Bir mekana yemege gittik. Karsimizdada kalabalik bir sekilde bayanlar grubu var. Hos gorunuyolardi. Bir kac kere onu bayanlara bakarken gordum. Onune bak istersen yemegini ye dedim ( ole cok kiskanc hayati insanin burnundan getircek bir yapimda yoktur. Neden yaptim bunu bende bilmiyorum.)olay burda koptu senin karsinda cocugun yok salak misin mal misin diye bagirdi. Evet resmen mekanda sesini yukseltti.bende bu olaydan sonra ayrildim. Aklima hemen evliligim geldi. Ben bunu yillarca cekmistim. Bidaha asla cekemzdim. Belki ileride kufur de ederdi. Hic duymadim ama bilmiyorum. Simdi cok uzgunum. Bu adamlar mi boyle bana mi boylesi denk geliyor. Ben mi abartiyorum. Nolur biseyler soyleyin. ( bakmaktan kasit birilerini uzunca kesmek degil )

Şanssızlığınız diyelim, nezaketten nasibini almamış kaba insanlara denk gelmişsiniz. Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Hiç kimse anne-babanız da dahil size olumsuz etiket yapıştırma hakkına sahip değil, kimse size hakaret edemez. Değerinizi bilin ve bilen insanlarla çevrenizi donatmanızı dilerim.

soyle bir adamdan kurtulmaniz isabet olmus. Fakat uslubunuz da sikintili. Banada birisi boyle emir gorus bildirse bende hass ordan derim.
Belki yazarken sıkıntili gibi gorunmustur. Ama ses tonum yumusakti. Oda zaten bunun ustune ben senin cocugun degilim. Bole konusma dedi ve hirsini alamayip devam etti

Allah'a şükret ki asıl karakterini evlenmeden göstermiş. Bizim eşlerin ne olduğu evlenince çıkmıştı ortaya, ama bu adam kendini ele vermiş. Zaten küfür ve hakaret bu asla ama asla göz yumma
Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.

Siz de az değilmişsiniz yani :) Adama cidden çocuğunuz gibi uslupla söylemişsiniz. Adam da kızmış.
Eleştirmeden önce kendinizi de bi yargılasaydınız. :)

Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Öfke kontrolü olmamasını küçük görme, çok büyük sorun iliskilerde. Ama senin kıskandığıni düşünüp yanlış yorumladin diyerek kırıldığını belirten bir tavır sergileyebilirdi. Bildiğin suç bastırmaya çalışmış senle alakası yok bence

Başka bayanlara bakan erkek yaramaz...Sende suç yok kesinlikle...o gün öyle demesen baska zaman yine bakardı
Kendimde cikis yolu aradigim icin bole savunacakta olabilirim. Herkese gayet mesafeli davranan biridir. Birilerine bakarken gormedim. Ama gozden kacirmis olabilirim. Yada bundan sonra bakmicak anlami tasimaz. Olay 3 gun once oldu. Icimde bi cikis bi affedis ariyorum galiba ama ozamn kocami niye biraktim diyorum. Uzgunum

Hep dediginiz gibi dusundugum icin bosandim ayrildim. Hic bir sey istemiyorum sadece saygi ama ben saygisiz miyim acaba. Neden ki ben. Kafam karisik

Olabilir. Ayrildik ama inanasim gelmiyo buna inanmak istemiyorum hala cok taze olay

Hep dediginiz gibi dusundugum icin bosandim ayrildim. Hic bir sey istemiyorum sadece saygi ama ben saygisiz miyim acaba. Neden ki ben. Kafam karisik
Psikolojide bu durum şöyle açıklanıyor; kendinize bir etiket yapıştırır ve evrene gönderdiğiniz o olumsuz cümlelerin enerjisi döner yine sizi bulur. Yani bu şekilde düşünmeyin, bu şekilde düşünürseniz, bu olumsuzluğa sahip insanlar yaydığınız bu kötü düşüncenin enerjisi ile sizi bulur. Olumlu enerji gönderin, olumlu dönüş alın :)

Sana gerçekten değer verse yanlış anladığını düzgün bir dille anlatıp gönlünü alırdı.. öyle salak, mal deyip insan içinde seni rezil etmezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…