- 11 Ekim 2017
- 236
- 260
- 33
- 40
- Konu Sahibi cikolatalikahve
-
Belki yazarken sıkıntili gibi gorunmustur. Ama ses tonum yumusakti. Oda zaten bunun ustune ben senin cocugun degilim. Bole konusma dedi ve hirsini alamayip devam ettisoyle bir adamdan kurtulmaniz isabet olmus. Fakat uslubunuz da sikintili. Banada birisi boyle emir gorus bildirse bende hass ordan derim.
Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.Allah'a şükret ki asıl karakterini evlenmeden göstermiş. Bizim eşlerin ne olduğu evlenince çıkmıştı ortaya, ama bu adam kendini ele vermiş. Zaten küfür ve hakaret bu asla ama asla göz yumma
Öfke kontrolü olmamasını küçük görme, çok büyük sorun iliskilerde. Ama senin kıskandığıni düşünüp yanlış yorumladin diyerek kırıldığını belirten bir tavır sergileyebilirdi. Bildiğin suç bastırmaya çalışmış senle alakası yok benceAcaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Kendimde cikis yolu aradigim icin bole savunacakta olabilirim. Herkese gayet mesafeli davranan biridir. Birilerine bakarken gormedim. Ama gozden kacirmis olabilirim. Yada bundan sonra bakmicak anlami tasimaz. Olay 3 gun once oldu. Icimde bi cikis bi affedis ariyorum galiba ama ozamn kocami niye biraktim diyorum. UzgunumBaşka bayanlara bakan erkek yaramaz...Sende suç yok kesinlikle...o gün öyle demesen baska zaman yine bakardı
Hep dediginiz gibi dusundugum icin bosandim ayrildim. Hic bir sey istemiyorum sadece saygi ama ben saygisiz miyim acaba. Neden ki ben. Kafam karisikŞanssızlığınız diyelim, nezaketten nasibini almamış kaba insanlara denk gelmişsiniz. Ayrılmakla çok doğru bir karar vermişsiniz. Hiç kimse anne-babanız da dahil size olumsuz etiket yapıştırma hakkına sahip değil, kimse size hakaret edemez. Değerinizi bilin ve bilen insanlarla çevrenizi donatmanızı dilerim.
Evet suanda anladim benimde uslubum berbat. Oda salak dedi ama usluplara takilir :)Siz de az değilmişsiniz yani :) Adama cidden çocuğunuz gibi uslupla söylemişsiniz. Adam da kızmış.
Eleştirmeden önce kendinizi de bi yargılasaydınız. :)
Olabilir. Ayrildik ama inanasim gelmiyo buna inanmak istemiyorum hala cok taze olayAyrıca belli ki kadınlara art niyetle bakmış olacak ki, yakalandığını düşünüp suçunu bastırmak için öfkelenmiş. Kendisini aklamak için sizi suçlayıcı davranıp hakaret etmeye başlamış.
Psikolojide bu durum şöyle açıklanıyor; kendinize bir etiket yapıştırır ve evrene gönderdiğiniz o olumsuz cümlelerin enerjisi döner yine sizi bulur. Yani bu şekilde düşünmeyin, bu şekilde düşünürseniz, bu olumsuzluğa sahip insanlar yaydığınız bu kötü düşüncenin enerjisi ile sizi bulur. Olumlu enerji gönderin, olumlu dönüş alın :)Hep dediginiz gibi dusundugum icin bosandim ayrildim. Hic bir sey istemiyorum sadece saygi ama ben saygisiz miyim acaba. Neden ki ben. Kafam karisik
Sana gerçekten değer verse yanlış anladığını düzgün bir dille anlatıp gönlünü alırdı.. öyle salak, mal deyip insan içinde seni rezil etmezdi.Acaba diyorum sıkıntili ben miyim. Benim uslubum kotu mu. Niye ben ya hep bole insanlar geliyosa bana ben mi yapiyorum bunlari acaba. Ofke kontrolu haric iyi bi adam aslinda.
Yok ben bu tarz kelimelerden nefret ettigim icin bole adamlari resmen miknatis gibi cekiyorum.Ayrılmanız çok iyi olmuş Allah karşınıza inşallah kibar nazik insanlar çıkaracaktır. Geçmişe dönüp baktığınızda şükür edersiniz bunlardan kurtulduğunuza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?