Hakaret edilmekten kurtulamiyorum.

Bende ona
Bende ona kizdim. Ya gulerek yada gulmesin sacmalama dese bitecek benim icin olay. Tam onun karsindaydilar. Nereye bakim hep tabagima bakicam dedi. Ama daha oncede kizdiginda hemen bagirmisligi var. Kizinca kendinden geciyor. Biraz sonra toplaniyor ama ben bi kere kizmis oluyorum. Beni kizdirma diyor bana. Imkani var mi birbirimize hic kizmamanin.

Salak, mal küfür olmuyor mu daha ne duymak size küfür gibi gelebilir anlamadım.
Ben o kadar genis mide oldum ki. Artik belkide hafif kaliyor. Eski esimin soyledigi kufurleri size soylesem hayatiniza hic duymadiginiza eminim. Cok uzucu. Artik agzi duzgun insanlarin olmadigina inanmaya basladim

Yok ben bu tarz kelimelerden nefret ettigim icin bole adamlari resmen miknatis gibi cekiyorum.
size öyle geliyordur bi gün ummadığınız bi zamanda gelir centilmen kibar bir yol arkadaşı inşallah rüyada olup olmadığınızı düşünürsünüz öyle güzel. Olumlu düşünün olumlu gelsin

Iyi enerji gondermeye calisirken yaslanip gidicem :)

Tesekkurler. Hayattan sadece kibar bi adam istedim. Oda israrla vermeme pesinde. Ben bu krizi icimde bir atlatabilirsem.

Karşındaki adam dikkat cekici bir kadına bakabilir gayri ihtiyarı biz de bakıyoruz...1 kere tamam...Ama bu durup durup tekrar bakma seklindeyse iğrençleşir..Öyle bi adamla masada oturmaya devam bile etmem...

Ama burda konu adamın sana anında mal falan demesi....Sen tabiki önüne bak istersen diyebilirsin çok baktıysa...Daha yeni ilişkiniz yani hakaret asla kabul etmemelisin...Kesinlikle su anda geri adım atma...Hatasını anlarsa, değer veriyorsa o seni arar zaten ama sen şimdi geri adım atarsan , bundan faha fazlasını da yapar sana emin ol

Herkesin soyledigine katiliyorum sizede. Etimi ligme ligme etseler aramam. Iliski cok yeni degil aslinda. Ve is icin mutlaka karsilasiyorz

Bence aynı tarz insanların bizlerin karşısına çıkması davranış tiplerimiz ile ilgili.. ne zamanki kendimizi, düşünce yapımızı ve davranış tarzlarımızı değiştiririz o zaman yanımızda bulunan kişilerinde bu özellikleri değişiyor .. yoksa mıknastıs gibi hep aynı tarz kişilerle iletişime geçiyoruz ..

Ben hep birilerini kirmaktan korkarim dikkatli olmaya calisirim ve hata yaptigimi dusunuyosam mutlaka ozur dilerim. Saskinim bole olmasina egitimli kulturlu cevresi tarafindan sevilen bi adam. Ama krizin ilk 10 dakikasini atlatamiyor.

Canım sizin söylediğiniz lafa ne kadar sinirlenirse sinirlensin öyle ulu orta bağırması doğru değil. Öfke kontrol sorunu var gerçekten de. Bakma olayına gelince, erkekler bakar, insanlar bakar, bir yerde güzel bir hatun göreyim ben de bakarım. Öyle içine düşecekmiş gibi bakmadıktan sonra (ki bu ayıptır) sorun değil yani normal, erkekler bakar.

Ben o kadar genis mide oldum ki. Artik belkide hafif kaliyor. Eski esimin soyledigi kufurleri size soylesem hayatiniza hic duymadiginiza eminim. Cok uzucu. Artik agzi duzgun insanlarin olmadigina inanmaya basladim
İnsan kendi değerini kendi belirler. Siz şimdi salak, mal gibi aslında son derece ağır hakaretleri sineye çekerseniz ilerde o ağza alınmayacak küfürlerin yolunu açmış olursunuz. Bu şekilde uzaklaşarak kendi değerinizi çok güzel belirtmişsiniz ama naçizane tavsiyem kapınızda da yatsa dönmeyin.. birini yapan ikincisini de yapar..

Bana böyle emirvari konuşulsa hatta imalı konuşulsa salak ve maldan daha büyük tepki veririm açıkçası ... yani adam haklı... böyle yönetmeyi,emir vermeyi seviyorsanız karşınızdaki insanları öfkelendirmenizde normal sanki

Bosanmis kadin veya erkeklerin cogunda sunu goruyorum,kendim de dahil, hosa gitmeyen bir soz veya durum oldugunda buz gibi soguyorlar. Birakin aciklamayi,karsisindaki ne oldugunu anlamak icin ugrasiyor. Tavsiye ederim. Demem o ki, baska birinin en ufak hosunuza gitmeyen bir hareketi oldugunda laf anlatmayin,uzaklasin o kisiden. Boyle yapmak cogu olumsuz davranisi bastan engeller. Boyle de sevdigim insani kaybederim diye dusunmeyin. Mal ve salak diyecek adam Allaha yakin bana uzak olsun demelisiniz. Duzgun adam kendinden sogutmaz. Aksine her hareketiyle guveninizi kazanir.

Ben bole tepkiler vermezdim aslinda. Bende bakarim cunku baktimda. Keske baska turlu tepki verseydi. Sevildigime inanmisim. Tepkisi benim degersiz oldugumu dusunduruyo. Kriz anini malesef yonetemiyor. Inanilmaz uzgunum

Malesef oda sizin gibi dusunuyor. Verdigi tepkinin benim yuzunden oldugunu soyluyor. Bende pisman oldum. Evet guzel konusmamisim

Bu bdv deki kadınlara fena sinir olmaya başladım. Her konuda konu sahibini suçlama sendromuna yakalanmış herkes.

Çocuk azarlar gibi demişmiş.

Adam. Beyefendi gibj önüne baksaydı kimse birşey demeyecekti. Söyleyene değil söyletene bak derler.
.
Orda konu sahibi başkalariba baksaydı ve adam bu şekilde konuşsaydı kimse adami suçlamayacaktı. Herkes konu sahibine "sen de önüne baksaydın " diyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…