Hakaret,küfür ve boşanma

Gerekirse gidin kredi çekin

e ortak malınız yok mu
bunca sene nereye gitti sizin maaş
2 sene öncesine kadar 2 maaşla baya bir şeyler yapılabiliyordu çünkü

Borçtan korkma, kapı gibi memurluğun var. Ben iki aylık çalışmama güvendim ve boşanmaya kalktım. Üstüne iki Kredi çektim hatta işsiz kaldım. Benim farkım tabi maaş kartımı evliliğimin ilk başında istediği zaman asla vermem dedim. O haltı daha önce yemiştim bir daha yemem dedim ve biriktirdim.
Özgürlüğüne kavuşunca o huzuru Kredi ile bile satın alamazsın.
Anlaşmalı olursa ballı börek ama benimki de aynı senin gibiydi.
Ağır psikolojik şiddet, hakaret küfür ve hatta cinsel şiddet. Tirim tirim eşyalı ev, otel bakardım senin gibi. Ah bir yıl önceki hallerim aklıma geldi sen böyle yazınca.
Cesur ol kardeşim korkma, adim at.
Telefonuna kades indir, bende çok işe yaramıştı. Tehdit etmesi bile geri adım atmasına yetmişti.
Zira rezil olmaktan ödü patlar.
Seninki de böyle ise rezil edeceğine dair tehdit et, hatta üstüne yururse bağır çağır mahalleyi başınıza topla.
Sen değil o utansın.

Çok geçmiş olsun.Devletin yönlendirdiği avukatlar oluyor.

İhtiyaçlarımı karşılamadığı ve evliliğin gidişatını az çok tahmin ettiğim için11 sene sonra KPSS ye hazırlanıp,kadrolu olarak atanmayı başardım 2 çocukla… 3 senelik memurum henüz. Öncesinde ayrı şehirlerde yaşadık diye çocukların tüm sorumluluğu üstümdeydi ve dolayısıyla birikim filan asla yapamadım. Sonrasında tayin oldu ama şimdi de elime para bırakmıyor. Maaşımı alıp ne yaptı sorunuza gelince… güya hep benim yüzündenmiş. Benim atanıp gitmem alt üst etmiş düzeni… Çok borçlanmış.(!) Oysaki son 1,5 senedir maaştan çok cüzi miktar ayırıyorum kendime ve onu da yine eve,çocuklara harcıyorum. İnsan bir çorap alırken bile kırk kere düşünecekse neden çalışır? Geçen yıl kriptoda 100 bine yakın kaybetti ve dolandırıcıya 25 bin para kaptırdı. Çok borcu varmış o nedenle alıyormuş. Esirgeyen bir insan değilim ama adam beni resmen kullanıyor. Para vermediğim zaman içinden canavar çıkıyor. Karısının parasına tenezzül eden erkeklerden nefret ediyorum. Ayrıca edebilir hayat müşterek… Ancak bu kadar da çirkefleşmemeli insan.

Evet ben de öyle düşünüyorum. Çıldıracak ama her türlü çıldırıyor zaten bu adam.

vala kusura bakmayın da tavriniz bana ayrılasiniz yokta avukat parasını bahane edeceksiniz gibi geliyor
Ben bi adım atacağım :) lütfen cesaretimi kırmayın ne olur. Zaten korkularım var. Senelerdir bir adım atmayı bekledim. O adımı inşallah atacağım. Avukat parasına sebep değil inanın.Bi şekilde bulurum,ayarlarım. Ama her şeyden önce kendime saygımı yitirmek üzereyim. Onca hakaret,küfür… Bunu yapmalıyım.

Gidin başka bir bankadan hesap açın ve paranızı oraya yollayın. O hesaba ulaşmasını da engelleyin. İnternet bankacılığı şifresini değiştirin. Yollamazsanız en fazla ne yapar? Şiddet varsa Gidin darp raporu alın ve onunla tehdit edin.

Kesinlikle haklısınız.Bu kadar gözü döndüğüne göre belki sizin bilmediğiniz borçları da olabilir.Borç batağına düştü,piskolojisi bozuldu o yüzden bu şekilde davranıyor diye de bir durum yok,zaten önceden de ihtiyaçlarınızı karşılamıyormuş.Anlaşmalı boşanmayı filan da kabul etmez.Sonuçta hem para geliyor,hem karnı doyuyor,hem ev düzeni var.Ama bu adam hayatınızdayken birikim de yapamazsınız.Gözünüzü karartıp karar vermeniz gerek bence.Maddiyat çok zorlayacaksa boşanma davası açtığınızda tayin hakkınız var diye biliyorum

Paranizi vermeyin ne demek bir sekilde aliyor uygulamalari silin yeni bir hesap acin bilmesin parayi ona aktarin bir iki ay idare edin madem paraniz biriksin sonra avukat tutun ev tutun ayriln allah yardım eder kesin bosanacahinizi soyleyin belki anlasir anlasmasada kendi bilir evinize cikarsiniz yada gonderebilirseniz onu evden gonderin siddet gibi bisey varsa yada olursa sikayetci olursunuz zaten isiniz ozaman daha kolaylasir

Konu sahibi size ait bir borç, kredi vb.. bir durum yüzünden mi kocanız paranıza el koymuş sizden alıp o ödemeyi mi yapıyor?

Cevaplarınızda sadece para konusu değil dediğiniz için soruyorum. Sanki böyle bir sorun varmış gibi duruyorsunuz.

Nedense gözlerim doldu yazdıklarınızı okurken… Halimden nasıl da anlamışsınız. O adımı atacağım. Geç bile kaldım. Yakamdan düşmeyecek,tehdit edecek sonra yalvarmaya kalkacak,biliyorum. Ama değişen bişey olmayacağını da biliyorum. Ev bakıyorum deli gibi… Çocuklarımın düzeni değişmesin diye ekstra dikkat ediyorum. Dua edin bana ne olur

Tabiki de avukatsız boşanabilirsin,ama uzun sürer onu söyliyim.Bende avukatsız boşandım 3 yıl sürdü kendisi hiç bir şekilde mahkemeye gelmedi öyle oluncada hakim direk boşuyor.Aile mahkemesine başvuru yapıyorsun boşanma için ben bundan 8 yıl önce 400 tl gibi bi rakam vermiştim dava açtırmak için bu kadar sonrasını e devletten takip ediyorsun.Bir şey daha var boşanana kadar nerede kalmayı düşünüyorsunuz?uzun süreceği için hee anlaşmalı olursa yarım saate bitiyor ama çekişmeli uzun sürer.Benim ex eş kendi evi terketmişti o yüzden sorun olmadı. Kolaylıklar diliyorum.

Eee memursanız her ay düzenli paranız geliyordur.hiç birikim olmasa bile dava parası ve boşandıktan sonra geçim parası çıkacaktır.haa 2 çocuk varmiş ama memur parasının bu ülke için yeterli geldiğini düşünüyorum ben.bekar halimle kasmadan, rahat rahat yarisini harciyorum.geri kalan yarisi da yeter heralde.maddiyati neden bu kadar dert ettiniz anlayamadim.avukatlar da taksitle çalişıyor zaten.bence siz şuan çok telaşlısınız.olmadık bahaneler bulmaya çalişıyorsunuz kendinize.birkaç gün sakinleşmeye ihtiyacınız var gibi.sanki 5 dakika önce karar verip, konu açmış gibisiniz.

tabi paralı kadin bulmuş maaşını elinden almiş adam niye boşayasin ki..
neden karti verdin ki?
bence iptal edin onun olanin...
yeniden kart çıkartin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…