Hakaret,küfür ve boşanma

3 sene ve 2 çocukla aynı durumu yaşadım şimdi bizde sallatındayız 3 sene kaybetmişiz benim yüzümden bugün yarın bizimki de patlar çok yoruldum ya

Merhaba deprem bölgesinde yasayanlar icin daha uygun krediler var 6 ay sonra ödemeye baslama secenegi de var buna başvurup baslangıc için kullanabilirsiniz yeni ev tutarken vs.

Ben de benzer bir durum yaşıyorum. Ben kazanıyorum o harcıyor. Giderek kötüleşiyor psikolojik şiddetin boyutları. Mesela sabah istemiyorsan s.. git peşinden bile gelmem dedi. Ama evimizi falan dosedim. Para pul istemiyorum sadece düzenimi bozmasın gitsin istiyorum ama benim gibi enayi bulamayacağı için sanırım gitmiyor. Gitmeli miyim bilmiyorum. Bir yandan da ya hasta ise bir durumu varsa diye vicdan yapıyorum. Anlatıyorum konuşuyorum olmuyor her agzİmi actigimda çene yapmakla suçluyor ama kendi çenesi asla susmaz. Ettigim tek bir lafı yalan yanlış carpitip ben söylemişim gibi yapıyor. Kimseye anlatamıyorum uzulmesinler ya da kavga çıkmasın diye

Ben bazı şeyleri gerçekten anlamıyorum.
Mobil bankacılık şifrenizi nasıl ve neden veriyorsunuz bu adamlara?
30 yıldır tanıdığım, 28 yıldır evli olduğum ve gayet iyi geçindiğim kocamda yok benim şifrelerim.
Kesemiz ortak, senin paran benim param yok aramızda ama herkesin kartı da şifresi de kendisinde durur.
Orası bizim özel alanımız çünkü.
Bugüne kadar bir hata etmiş böyle ilerlemişsiniz madem ayrılmak istiyorsunuz bundan böyle stratejik davranın.
Biraz cesaretli olun Allah aşkına.

Ne yaptınız konu sahibi cesareti toparlayabildiniz mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…