- 28 Ocak 2011
- 619
- 325
- 303
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Çok teşekkürler bende bizle ilgisi olmayan birşey yüzünden bu halde olalım istemiyorum.sanırım beklerken benimde sakinleştirmem lazım kendimi yoksa hep kendimi dolduruyorumEstağfurullah tabi ki anlatayım ne kusuru . Size anlattığımı yaptım bitti demedim ama aramadim sormadım muhattap almadım sonra kendisi aradı hiç birşey olmamış ben büyütüyormusum gibi bir konuşma oldu bende sen benim ne kadar kırıldığımı anlayana kadar beni aramanız istemiyorum. Beni anlamayı bırak kendini haklı görüyorsun gibi bir tepki verdim sinirlendi iyi diyip kapattı tam 1 hafta sürdü kusluk aramadim araması sonra aradı sen yokken ben eksiğim asıl desteğim senmişsin sen olmadığın zaman olmuyo vs gibi cümleler Özür dilerim sinirim nazım sevdiğime geçti cümleleri fln bende kendimi anlattım nazın bana evet geçer ama böyle değil kabul görmem insan evleneceği esim olacak dediği kıza bilfiil yaşayacağı olayın kufurunu eder mi ayıp uyan geleceğimizi mahvediyosun farkına var dedim özürlü fln barışıldı vs çok uzattım farkındayım sonrasında eskisi gibi yanasmadjm ona opmedim mesela ya da elini normalde hemen tutarım o tuttu ama ben boş durdum elini tutmadım gibi yaptım yani ona sözlerimle değil uygulama da anlattım kırıldığımı . O da beni sevdiği için yanımda ama ben onu her an kaybedebilirim hissine girmiş oldu bakışı ilgisi bile değişti kelimelerini secerek konuşan bi insan olsa bile bu lafı sinirlenip söyleyebildi. Abartmadan sakin yol izlemek lazım 8 sene hatırına. .
Hem kendini doldurma hemde burada olmaz bitir diyenler senin ne yaşadığını ne hissettiğini anlayamazlar canim sen sinir anıyla yazarsın o keyfi sizi sen biliyosun ona göre davran umarım barisirsiniz ve inşallah bir daha böyle bir problem yaşamazsınız :)Çok teşekkürler bende bizle ilgisi olmayan birşey yüzünden bu halde olalım istemiyorum.sanırım beklerken benimde sakinleştirmem lazım kendimi yoksa hep kendimi dolduruyorum
Hem kendini doldurma hemde burada olmaz bitir diyenler senin ne yaşadığını ne hissettiğini anlayamazlar canim sen sinir anıyla yazarsın o keyfi sizi sen biliyosun ona göre davran umarım barisirsiniz ve inşallah bir daha böyle bir problem yaşamazsınız :)
Herkes aynı şeyi söylüyor ve siz dönüp kendinize bakmiyorsunuz. Sorun bu.Yorumlar aynıysa niye farklı birşey yazayım ki zaten
Hanımefendi neyin peşindesiniz bende onu anlamadım.hani olayla ilgili bir yorum neyse.insanlar bunu niye dedin demişler bende karşılığını vermişim çünlü olay o yani siz inat etsenizde ben o sırada öyle düşündüğüm için öyle davrandım.siz bana aynı soruyu sorunca bu değişmiyor.ha açıklama yetmez yine sıkıntı sende denilir tamam.ama hem siz birşey söylemiyorsunuz hemde başkasına verdiğim cevaba takılıyorsunuz.sizce şimdi derdim bu muHerkes aynı şeyi söylüyor ve siz dönüp kendinize bakmiyorsunuz. Sorun bu.
Şu kadar zamanda anlamamışım.ben hep birşey olsa bunu yapma bunu etme derim açık açık uyarırdım o da tamam anladım der kapanırdı.demekki iyice aklına sokmak lazımBi insana neyi yapma dersen neyden korktuğunu belli edersen gider onu yapar işte benim anlattığım olayda buraya geliyo hissettirmeden sonuclarina katlanamayacagini bilmesi gerek
Bende öyleydim ama üstüne daha çok yapıyorlar işte hata yapmaktan çekinmiyorlar o zaman işte bu yüzden eskilerin bi sözü var bin Nasihatten daha iyidir bi musibet :)Şu kadar zamanda anlamamışım.ben hep birşey olsa bunu yapma bunu etme derim açık açık uyarırdım o da tamam anladım der kapanırdı.demekki iyice aklına sokmak lazım
Ben başkasına verdiğiniz cevaba takılmadim yahu banane istediğinizi yazabilirsiniz beni ilgilendirmez. Ben sadece sevgilinize olan israrinizla burdaki yorumlarinizi benzestirdim. Burda objektif olarak neyi görüyorsak onu yorumluyoruz. Tabiki gercekte yasananlari bilemeyiz. Fakat yazilanlardan yola cikarak genel kani sizin gereksiz israr ettiginiz yonunde. Bu durumda hala ''ben onu siradan kavga sandim'' demeniz yersiz. Böyle diyerek yol alamiyorsunuz anlatmak istediğim bu. Bir seyleri duzeltmek istiyorsanız ''ya evet bende hataliyim duzeltmek icin ne yapabilirim''e odaklanın bence. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.Hanımefendi neyin peşindesiniz bende onu anlamadım.hani olayla ilgili bir yorum neyse.insanlar bunu niye dedin demişler bende karşılığını vermişim çünlü olay o yani siz inat etsenizde ben o sırada öyle düşündüğüm için öyle davrandım.siz bana aynı soruyu sorunca bu değişmiyor.ha açıklama yetmez yine sıkıntı sende denilir tamam.ama hem siz birşey söylemiyorsunuz hemde başkasına verdiğim cevaba takılıyorsunuz.sizce şimdi derdim bu mu
Hem şimdi hemde ileride kimle ne olursa aklımın bir köşesinde tutucam bunu sağolun :)Bende öyleydim ama üstüne daha çok yapıyorlar işte hata yapmaktan çekinmiyorlar o zaman işte bu yüzden eskilerin bi sözü var bin Nasihatten daha iyidir bi musibet :)
Rica ederim canım benim bi faydam olduysa ne mutlu bana :)Hem şimdi hemde ileride kimle ne olursa aklımın bir köşesinde tutucam bunu sağolun :)
Bu bahane değil diyorum bende.yani bemim öyle sanmama sebep oldu bende öyle davaranınca konu o şekilde ilerledi dedim.kimseden onu yerin dibine sokmasını beni onaylamasını beklemedim.neden bunu dedim açıkladım.ama yinede şöyle diyende olmadı.ve bende diyorumki o hakareti etmese kavga etse ben alttan alırdım.o laf olay beni durduran.uğraşamam derdim var demesi ayrı s.ktir git demesi ayrı.bunu o seçti ve benim sorunumda bu.Ben başkasına verdiğiniz cevaba takılmadim yahu banane istediğinizi yazabilirsiniz beni ilgilendirmez. Ben sadece sevgilinize olan israrinizla burdaki yorumlarinizi benzestirdim. Burda objektif olarak neyi görüyorsak onu yorumluyoruz. Tabiki gercekte yasananlari bilemeyiz. Fakat yazilanlardan yola cikarak genel kani sizin gereksiz israr ettiginiz yonunde. Bu durumda hala ''ben onu siradan kavga sandim'' demeniz yersiz. Böyle diyerek yol alamiyorsunuz anlatmak istediğim bu. Bir seyleri duzeltmek istiyorsanız ''ya evet bende hataliyim duzeltmek icin ne yapabilirim''e odaklanın bence. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.
tek şey söylüycem 8 yıldır çıkıyorsunuz ve birbirinize s...tir gitt de...ol git gibi hakaretler ediyorsanız saygıyı yiyip bitirmişiniz demektir.unutma evlilikte sevgiden önce saygı gelir.sevgi bir yerden sonra bitiyor ve saygı taşıyor evliliği.madem saygı kalmadı bu ilişkide debelenmenin de anlamı yok bence.evlilikteki kavgalarda daha pervazsız olunuyor çünkü ağzından herşey çıkabiliyor.fölörtten çok farklı evlilik.sonra ayyy ben neyaptımm deyip kendinini taştan taşa vurup buralara derdim var aaaa dostlar diye çığırma derimmm canımmmm.iyi düşünnnnn...Bu gün ilk kez hakaret etti bana.basit bir konu yüzünden keyifsiz kapatmıştık telefonu ben arkasından mesajla öpücük attım sonrada komik bir video.bu ne demek dedi, gülmüştüm sadece ondan dedim.O açıdan bakmadım neyse yazmış.
Saatler geçti mesaj attım öpücüğüme cevap yazdığın ve yalnız kaldığımı bile bile (ev arkadaşım yok bu gece) ilgilendiğin için iyi geceler dedim.Kinaye yaptım yani.İyi geceler dedi.Aradım derdi ne diye konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi.Bende yazıklar olsun yazdım.
İşte burada bi s.ktir git benim ne yaşadığımdan haberin var mı dedi.(ailesiyle kavgalı devamlı sorarım anlat diye baskı bile yaparım yok birşey diye kendi anlatmaz)Ben çok büyük bir kavgada haklı olduğum halde defol git dedim diye yedirememiştim özür dilemiştim ağır şaf ettim diye ama bu bana bunu layık gördü.
Bende bana en son bunu bile dedin haram zıkkım olsundedim.Oda bana bir daha yazma bencil sakın yazma dedi.yazmam yaşadığın şetyin sebebi ben değilim ama yine hiç düşünmeden beni harcadın dedim.Ve engelledim her yerden sildim biliyorum çünkü sinirlenir yazarım ondan hemen önlem aldım.İlişkimiz inişli çıkışlı 8 yıldı bu yaz ciddiye binecek diye ailesiyle tanıştım onlar istedi diye ve bu noktaya geldi.
5 dk da yıkıldı herşey ağlayamıyorum bile doğru dürüst öyle kala kaldım.
Hakaret etmeyebilirdi hadi açıklama yapmadı uğraşamam senle dese bile olurdu ama o hakaret etmekten yana kulandı tercihini.neyse düşündükçe benimde kafama oturdu zaten Ne olursa verdiği değeri saygıyı gösterirki benimde kabul edemeyeceğim birşeymiş onu anlamadım.yazık oldu herşeye hayırlısı artıksizde biraz fazla baskıcı davranmamış mısınız?
bazen huzur arar insan,8 yıl değil 28 yılda olsa ilişki kendisiyle başbaşa kalıp kafasını dinlemek ister,ayrıca her insanın bir eşref bir de eşşek saati vardır.
biraz mesafe bırakın zaman zaman bir nefeslikte olsa.
hayırlısı..Hakaret etmeyebilirdi hadi açıklama yapmadı uğraşamam senle dese bile olurdu ama o hakaret etmekten yana kulandı tercihini.neyse düşündükçe benimde kafama oturdu zaten Ne olursa verdiği değeri saygıyı gösterirki benimde kabul edemeyeceğim birşeymiş onu anlamadım.yazık oldu herşeye hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?