Hakaret

Çok teşekkürler bende bizle ilgisi olmayan birşey yüzünden bu halde olalım istemiyorum.sanırım beklerken benimde sakinleştirmem lazım kendimi yoksa hep kendimi dolduruyorum

Çok teşekkürler bende bizle ilgisi olmayan birşey yüzünden bu halde olalım istemiyorum.sanırım beklerken benimde sakinleştirmem lazım kendimi yoksa hep kendimi dolduruyorum
Hem kendini doldurma hemde burada olmaz bitir diyenler senin ne yaşadığını ne hissettiğini anlayamazlar canim sen sinir anıyla yazarsın o keyfi sizi sen biliyosun ona göre davran umarım barisirsiniz ve inşallah bir daha böyle bir problem yaşamazsınız :)

flört etmiş, nişanlanmış ve evlenmiş biri olarak diyorum ki bu ilişki devam ederse sonu parlak durmuyor..

her sinirlenenin küfrü bastığını düşünsene..

Herkes aynı şeyi söylüyor ve siz dönüp kendinize bakmiyorsunuz. Sorun bu.
Hanımefendi neyin peşindesiniz bende onu anlamadım.hani olayla ilgili bir yorum neyse.insanlar bunu niye dedin demişler bende karşılığını vermişim çünlü olay o yani siz inat etsenizde ben o sırada öyle düşündüğüm için öyle davrandım.siz bana aynı soruyu sorunca bu değişmiyor.ha açıklama yetmez yine sıkıntı sende denilir tamam.ama hem siz birşey söylemiyorsunuz hemde başkasına verdiğim cevaba takılıyorsunuz.sizce şimdi derdim bu mu

İki türlü insan var işte.Sonu belirsiz riskli.insanoğlu hata yapabilirde anlamak lazım,birkez affetmek diğer hatanın kapısınıda açabilir yani.

Bi insana neyi yapma dersen neyden korktuğunu belli edersen gider onu yapar işte benim anlattığım olayda buraya geliyo hissettirmeden sonuclarina katlanamayacagini bilmesi gerek

Bi insana neyi yapma dersen neyden korktuğunu belli edersen gider onu yapar işte benim anlattığım olayda buraya geliyo hissettirmeden sonuclarina katlanamayacagini bilmesi gerek
Şu kadar zamanda anlamamışım.ben hep birşey olsa bunu yapma bunu etme derim açık açık uyarırdım o da tamam anladım der kapanırdı.demekki iyice aklına sokmak lazım

Şu kadar zamanda anlamamışım.ben hep birşey olsa bunu yapma bunu etme derim açık açık uyarırdım o da tamam anladım der kapanırdı.demekki iyice aklına sokmak lazım
Bende öyleydim ama üstüne daha çok yapıyorlar işte hata yapmaktan çekinmiyorlar o zaman işte bu yüzden eskilerin bi sözü var bin Nasihatten daha iyidir bi musibet :)

Ben başkasına verdiğiniz cevaba takılmadim yahu banane istediğinizi yazabilirsiniz beni ilgilendirmez. Ben sadece sevgilinize olan israrinizla burdaki yorumlarinizi benzestirdim. Burda objektif olarak neyi görüyorsak onu yorumluyoruz. Tabiki gercekte yasananlari bilemeyiz. Fakat yazilanlardan yola cikarak genel kani sizin gereksiz israr ettiginiz yonunde. Bu durumda hala ''ben onu siradan kavga sandim'' demeniz yersiz. Böyle diyerek yol alamiyorsunuz anlatmak istediğim bu. Bir seyleri duzeltmek istiyorsanız ''ya evet bende hataliyim duzeltmek icin ne yapabilirim''e odaklanın bence. Neyse hakkınızda hayırlısı olsun.

Bu bahane değil diyorum bende.yani bemim öyle sanmama sebep oldu bende öyle davaranınca konu o şekilde ilerledi dedim.kimseden onu yerin dibine sokmasını beni onaylamasını beklemedim.neden bunu dedim açıkladım.ama yinede şöyle diyende olmadı.ve bende diyorumki o hakareti etmese kavga etse ben alttan alırdım.o laf olay beni durduran.uğraşamam derdim var demesi ayrı s.ktir git demesi ayrı.bunu o seçti ve benim sorunumda bu.

tek şey söylüycem 8 yıldır çıkıyorsunuz ve birbirinize s...tir gitt de...ol git gibi hakaretler ediyorsanız saygıyı yiyip bitirmişiniz demektir.unutma evlilikte sevgiden önce saygı gelir.sevgi bir yerden sonra bitiyor ve saygı taşıyor evliliği.madem saygı kalmadı bu ilişkide debelenmenin de anlamı yok bence.evlilikteki kavgalarda daha pervazsız olunuyor çünkü ağzından herşey çıkabiliyor.fölörtten çok farklı evlilik.sonra ayyy ben neyaptımm deyip kendinini taştan taşa vurup buralara derdim var aaaa dostlar diye çığırma derimmm canımmmm.iyi düşünnnnn...

sizde biraz fazla baskıcı davranmamış mısınız?
bazen huzur arar insan,8 yıl değil 28 yılda olsa ilişki kendisiyle başbaşa kalıp kafasını dinlemek ister,ayrıca her insanın bir eşref bir de eşşek saati vardır.
biraz mesafe bırakın zaman zaman bir nefeslikte olsa.

sizde biraz fazla baskıcı davranmamış mısınız?
bazen huzur arar insan,8 yıl değil 28 yılda olsa ilişki kendisiyle başbaşa kalıp kafasını dinlemek ister,ayrıca her insanın bir eşref bir de eşşek saati vardır.
biraz mesafe bırakın zaman zaman bir nefeslikte olsa.

Hakaret etmeyebilirdi hadi açıklama yapmadı uğraşamam senle dese bile olurdu ama o hakaret etmekten yana kulandı tercihini.neyse düşündükçe benimde kafama oturdu zaten Ne olursa verdiği değeri saygıyı gösterirki benimde kabul edemeyeceğim birşeymiş onu anlamadım.yazık oldu herşeye hayırlısı artık

hayırlısı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…