- 15 Ekim 2015
- 3.098
- 3.249
- 63
- Konu Sahibi Benvebendeniz
-
Kimse o sozu durup duruken sarfetmez. Zaten iliskiniz bitmis, tukenmis, bu hakaret damgasi olmus.Sizin icin daha iyi olur.Sekiz yıl uzasın bizde istemedik tabiki ama yaş küçük iş desen yok derken tabi ki evlenemedik.barışırmıyım yoksa tamamen biter mi bende bilmiyorum.
Gelmiyor çünkü eğer bilmemde sıkıntı yoksa anlatırdı.yani ya kendi içlerinde özel yada anlatırsa ailesini kötü duruma düşürmekten korkuyor.Bende ailemde olan herşeyi anlatmam.bana sıkıntı var dese ne olduğu önemli değil benle İlgili değilmiş der susardım.şirinlik derken başka bit arkadaş da söylemişte anlamadım taviz mi vermişimne kadar çok üstüne gidiyorsunuz/düşüyorsunuz adamın
küfür etmesi evet yanlış ama sizde abartı şirinlik yapmışsınız
bir de 8 yıl dır birlikte olup ailesinden hiçbirşey anlatmaması size garip gelmiyor mu
Bazen insanlar lafın gelişi söylet ya hiç bir sıkıntımız yoktu diye yoktu gerçekten.basit kırgınlık arada o kadar onun dışında çözülmüştü.yani ilişki yi bu hakaret dışında başka birşey bitirmedi.biten bir ilişkiden yada yıpranan bir ilişkiden kaynaklı değil edilen laf.ama laf bitirdi yaniKimse o sozu durup duruken sarfetmez. Zaten iliskiniz bitmis, tukenmis, bu hakaret damgasi olmus.Sizin icin daha iyi olur.
Adam benle kavga edeceğinde de kendini haklı göstermek için aynısı yapıyor.nasıl sinirlenmeyebilirim.hayali bir şeyi görmemi anlayış göstermemi beklemek çok saçma.bire bir aynı davranışı yapıp benimle ilgili bir mesele olmadığını anlamamı bekledi.Adama resmen gel bana küfret demişsin.
Hayır 8 yıllık sevgilin, mesajına karşılık iyi geceler yazmış yetinmemiş aramışsın adam konuşmayalım demiş iyice üstüne gidip yazıklar olsun demişsin
Sevgilin illa senin istediğin gibi açıklama yapmak zorunda değil ki o an
Adam benle kavga edeceğinde de kendini haklı göstermek için aynısı yapıyor.nasıl sinirlenmeyebilirim.hayali bir şeyi görmemi anlayış göstermemi beklemek çok saçma.bire bir aynı davranışı yapıp benimle ilgili bir mesele olmadığını anlamamı bekledi.
Nişanlım 7 senedir hayatımda ama tek bir huyu çok uzuyor beni konu ne olursa olsun sinirlendiginde konuşmaz sonra konusuruz der üstüne vardığım da oldu kavga edip sinirini benden çıkardığı da her yolu denedim anlatmak istemediğinde yaptığım tek şey var artık anlatmak ister misin .. rahatayacagini düşünüyorum yok ya yatiyim ben tamam hayatım herseyden yanındayım anlatmak istersen buradayım seni çok sevdiğimi her koşulda yanında olduğumu bil aşkım der kapatırm telefonu zaten siniri geçince kendisi unutur unutturur çok ciddi ise konu o zaman ertesi gün bi daha aynı şekilde sorarım anlatır anlatmaz sa üstelemem çünkü malesef yapısı hep içe atarak büyümüş bi insan senin sevgilindede bu yapıyı gördüm suan bana göre yapman gereken tek şey susmak o arayan kadar hiç birşey demeden susmak o aradığında aç onun tepkilerine göre kizdigini değil kırıldığını hissettir..Bu gün ilk kez hakaret etti bana.basit bir konu yüzünden keyifsiz kapatmıştık telefonu ben arkasından mesajla öpücük attım sonrada komik bir video.bu ne demek dedi, gülmüştüm sadece ondan dedim.O açıdan bakmadım neyse yazmış.
Saatler geçti mesaj attım öpücüğüme cevap yazdığın ve yalnız kaldığımı bile bile (ev arkadaşım yok bu gece) ilgilendiğin için iyi geceler dedim.Kinaye yaptım yani.İyi geceler dedi.Aradım derdi ne diye konuşmak istemiyorum iyi geceler dedi.Bende yazıklar olsun yazdım.
İşte burada bi s.ktir git benim ne yaşadığımdan haberin var mı dedi.(ailesiyle kavgalı devamlı sorarım anlat diye baskı bile yaparım yok birşey diye kendi anlatmaz)Ben çok büyük bir kavgada haklı olduğum halde defol git dedim diye yedirememiştim özür dilemiştim ağır şaf ettim diye ama bu bana bunu layık gördü.
Bende bana en son bunu bile dedin haram zıkkım olsundedim.Oda bana bir daha yazma bencil sakın yazma dedi.yazmam yaşadığın şetyin sebebi ben değilim ama yine hiç düşünmeden beni harcadın dedim.Ve engelledim her yerden sildim biliyorum çünkü sinirlenir yazarım ondan hemen önlem aldım.İlişkimiz inişli çıkışlı 8 yıldı bu yaz ciddiye binecek diye ailesiyle tanıştım onlar istedi diye ve bu noktaya geldi.
5 dk da yıkıldı herşey ağlayamıyorum bile doğru dürüst öyle kala kaldım.
Demek aklıma geldi ama o laftan sonra nasıl diyeyim daha.adam senle ilgili değil mesele demek yerine küfretmeyi seçmiş zaten.hakaret olmasa derdim gel beraber çözelim de derdim.ama ağır laf ben hayatım boyunca duymadım öylesine bile denmedi hiç bana.şimdi sadece kavga olsa -ki zaten bilsem kavga da etmezdim -özür diler sorardım be oldu diye
O zaman kızdığı konunun farklı olduğunu anladığında "bana kızdığını düşünmüştüm ailevi olacağını düşünmemiştim pardon"diyin.
Düşmanın değil sonuçta sevgilin
Nişanlım 7 senedir hayatımda ama tek bir huyu çok uzuyor beni konu ne olursa olsun sinirlendiginde konuşmaz sonra konusuruz der üstüne vardığım da oldu kavga edip sinirini benden çıkardığı da her yolu denedim anlatmak istemediğinde yaptığım tek şey var artık anlatmak ister misin .. rahatayacagini düşünüyorum yok ya yatiyim ben tamam hayatım herseyden yanındayım anlatmak istersen buradayım seni çok sevdiğimi her koşulda yanında olduğumu bil aşkım der kapatırm telefonu zaten siniri geçince kendisi unutur unutturur çok ciddi ise konu o zaman ertesi gün bi daha aynı şekilde sorarım anlatır anlatmaz sa üstelemem çünkü malesef yapısı hep içe atarak büyümüş bi insan senin sevgilindede bu yapıyı gördüm suan bana göre yapman gereken tek şey susmak o arayan kadar hiç birşey demeden susmak o aradığında aç onun tepkilerine göre kizdigini değil kırıldığını hissettir..
Canım iliskiniz 8 yıl..Öyle yapıcam hiç ses çıkarmıycam.bende anlatmak istemediğinde tamam diyorum üzme kendini ama diyorum o kadar.bilmiyordum o sırada yine bir olay olduğunu.sinirlenirse hakareti size yöneltirmi nişanlınız kavga çıkarsa sinirli diyicemde o lafın ağırlında ezildim ben
Ettim tabiki.siz evlenince devamı yada fazlası gelir diye endişe etmiyormusunuz peki benim aklıma ilk o geldi.yok olmaz dedim ama sonuçta bunuda olmaz sanıyordum oldu garantisi yok.nasıl aştınız bu durumu ilk başta böylebir şey olduğunda ne yaptınız.kusura bakmayın çok soru sordum ama benzer olunca merak ettimEvet onu da yaşadım ama açıklaması zaten belli böyle şeylerin sebebi sen değilsin gergindim konuşmak istemedim usteledin sinirimi istemeyerek senden çıkarttım olur bi de çok büyütme biz kadınlar erkekleri hiç kufeetmiyo falan ilişkide ki gibi sanıyoruz ama inanin geneli böyle hepsi küfür ediyo sayılır tamam söylenen laf çok ağır şimdi bazı insanlar beni eleştirebilir siz düşünün yüzüne soylemeseniz de sinirlenip birinin arkasından hiç küfür etmediniz mi?
Demek aklıma geldi ama o laftan sonra nasıl diyeyim daha.adam senle ilgili değil mesele demek yerine küfretmeyi seçmiş zaten.hakaret olmasa derdim gel beraber çözelim de derdim.ama ağır laf ben hayatım boyunca duymadım öylesine bile denmedi hiç bana.şimdi sadece kavga olsa -ki zaten bilsem kavga da etmezdim -özür diler sorardım be oldu diye
Anladım teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz.Güçlü durmak dik durmak demek sorunda erkeğe Armani dönmek demek değil hele ki 8 yıllık bir ilişki de hiç bir erkek sevmediği kadınla 8 yıl flört etmez arkadaşım sana değer verdiği için Nazi da sana geçer ama Armani dönüp giderek seni sevmiyorum u verirsin ilişki bitirmek yerine seni seviyorum seninleyim ama bunu affetmemi empoze etmek önemli yani adam demeli ki sen sinirlendiginde ya ben bunu yaparsam beni affetmez korkusundan yapmamalı kendini duzeltmeli yani işin aslı biraz kaba olacak ama saman altından şu yürütmek lazım :/ malesef böyle ..
Teşekkür ederim anladım biraz durumu.zaman gösterecek artık devamını
Adam nereden bilsin meseleyi üstüne alındığını bir de o açıdan bak.
O da diyordur ki ben konuşmayalım dedikçe üstüme üstüme geldi patladım.
Ben şiddet ve aldatma vs şeyler hariç hemen ilk hatada bitirme taraftarı değilim devamına bakmalı belki pişman olur.1-2 aylık olsanız ayrılın derdim 8 sene ve daha önce hiç küfretmemiş
Yapman gereken sessiz kalıp karşı tarafı süründürmek yaptığı hatayı anlamasını beklemek
Ve eğer barışırsanız seninle alakalı olmayan durumlarda " konuşmak istemiyorum konu sen değilsin" demesinin yeterli olacağını söyle ki böyle tartışmalar olmasın
Estağfurullah tabi ki anlatayım ne kusuru . Size anlattığımı yaptım bitti demedim ama aramadim sormadım muhattap almadım sonra kendisi aradı hiç birşey olmamış ben büyütüyormusum gibi bir konuşma oldu bende sen benim ne kadar kırıldığımı anlayana kadar beni aramanız istemiyorum. Beni anlamayı bırak kendini haklı görüyorsun gibi bir tepki verdim sinirlendi iyi diyip kapattı tam 1 hafta sürdü kusluk aramadim araması sonra aradı sen yokken ben eksiğim asıl desteğim senmişsin sen olmadığın zaman olmuyo vs gibi cümleler Özür dilerim sinirim nazım sevdiğime geçti cümleleri fln bende kendimi anlattım nazın bana evet geçer ama böyle değil kabul görmem insan evleneceği esim olacak dediği kıza bilfiil yaşayacağı olayın kufurunu eder mi ayıp uyan geleceğimizi mahvediyosun farkına var dedim özürlü fln barışıldı vs çok uzattım farkındayım sonrasında eskisi gibi yanasmadjm ona opmedim mesela ya da elini normalde hemen tutarım o tuttu ama ben boş durdum elini tutmadım gibi yaptım yani ona sözlerimle değil uygulama da anlattım kırıldığımı . O da beni sevdiği için yanımda ama ben onu her an kaybedebilirim hissine girmiş oldu bakışı ilgisi bile değişti kelimelerini secerek konuşan bi insan olsa bile bu lafı sinirlenip söyleyebildi. Abartmadan sakin yol izlemek lazım 8 sene hatırına. .Ettim tabiki.siz evlenince devamı yada fazlası gelir diye endişe etmiyormusunuz peki benim aklıma ilk o geldi.yok olmaz dedim ama sonuçta bunuda olmaz sanıyordum oldu garantisi yok.nasıl aştınız bu durumu ilk başta böylebir şey olduğunda ne yaptınız.kusura bakmayın çok soru sordum ama benzer olunca merak ettim
Yorumlar aynıysa niye farklı birşey yazayım ki zatenYalnız dikkat ettim yorumların çoğu icerik olarak neredeyse aynı ve siz onlara bile gereksiz bi israr ve inatla aynı şeyleri yazmışsınız. Sevgilinize de aynı şeyi yaptiysaniz bunalmis olması çok normal.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?