Sanırım artık bitti. Pazar günü eski eşim ben ve oğlum sinemaya gittik. Dün bana saydığı seyler .
sen pisliğin tekisin,seninle geçirdiğim hergüne lanet olsun,ahlaksızsın , iğrenç bir yaratıksın, sen köpek gibi davranılmayı hakediyorsun o yüzden hayatın boyunca insanlar sana böyle davranmış, git köpeği ol herkesin, sen eski kız arkadaşlarımın tırnağındaki pislik bile olamazsın. ....r git. şeref...z .bir takım küfürler.sen tanıdıgım sen aşağılık insansın. layık olfuğun pisliğin içinde yaşa artık bitti artık seni sevmiyorum başardın. sakın bana cevap yazma yoksa seni öyle bir rezil ederimki oğlunun suratına bile bakamazsın. bunlar yazdıklarının 10 da 1 i. her kendimden uzaklaştırmaya calıstıgımda böyle küfürler sonra yıne yaklasmalar oluyordu ama bu kez hiççç konuşmayacagım iş dışında. şimdi diyeceksenız nasıl konusuyorsun boyle bır ınsanla. bundan 2 sene önce bu kelımelerden 1 ini biri söylese kavga ederdım yavaş yavaş alıştırdı benı hakarete. adamdan uzaklasmak ıcın eskı eşimle görüşmeye başladım benı bırakmadı dahada hırçınlaşarak benımle olmaya devam etmeye calıstı. inşallah bu son olmuştur. benım ıcın zaten birşey yok .