Hakaretler küfürler eden sevgili

Zaten benim ablam ve annem babamdan şiddet gördü. bende abimden sözlü şiddet gördüm. hayatımda sadece evliyken sözlü şiddet yoktu . Ben saldırmıyorum ama sözlü olarak çok saldırıyorum bağır çağır kavga eve gidiyorum suratım beş karış. Evdekilere yansıtmamak içinde erkenden uyuyorum . hayatımda herşeyi ama herşeyi kendim hallettim kadının yapacağı işleride erkeğin yapacağı işleride evliyken evide ben geçindiriyordum. ilk zamanlar herşeyimle ilgilenen birinin olması çok güzeldi şimdi ise kendımı kapana kısılmış gibi hissediyorum. dünden beri şirkette konuşmuyorum kendisi ile biraz önce gelip ilaçlarını içtinmi dedi.
Cevap verme, yüz verme ne olur, kendi başına başa çıkabilirsin. Şimdi seni ilaçlarından vuracak, bak ilaçlarını içmedin ki bana pas vermiyorsun demeye getirdi belkide.

İş konusuna çok üzüldüm. Pes etme başka işler ara, o iş yerinden çıkma fırsatı oluştuğu anda çık. Şu an içinse iş yerinde sinir krizi de geçirse anlamazlıktan gel, hatta sana soran olursa "hiçbir fikrim yok" deyip arkanı dön, yaprıklarının seninle ilgisi yok, normal insan ayrılınca bunlaeı yapmaz, normal olmadığını patronlar da görsün ki gerekirse işinden olsun
Şeytan diyorki bırak ilaçları :)
İlaçları bırakma, ama bu adama karşı direnç geliştirmen lazım

Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Eski eşinize zarar verebilir, tabi sizede çook dikkat edin. Bu adamla evlenseniz bile çocuğunuza ve size şiddet uygulayacağı çok aşikar. Lütfen çok geç olmadan, o adamdan uzaklaşın. Gerekirse işinizi ve adresinizi değiştirin.

Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak
Prensdir o prenses olsa duramazsın glgflkgkl
Toksik iliski düskünüsünüz demek.

Annemle yaşıyorum hafta sonları komşular geliyor. mesajlaşırken söylüyorum misafir var falan. cevap şu hafta sonu geliyorlar dinlenemiyorsun ne biçim insanlar onlara desene hafta sonu benim dinlenme günüm zaten herkese meleksin bir bana sesin çıkıyor. kimseye ikram falan yapma odaya geç kapıyı kapat ben seni düşünüyorum. bana gelince herşeyi söylersin ama millete kendini kullandırtırsın.

Annemle yaşıyorum hafta sonları komşular geliyor. mesajlaşırken söylüyorum misafir var falan. cevap şu hafta sonu geliyorlar dinlenemiyorsun ne biçim insanlar onlara desene hafta sonu benim dinlenme günüm zaten herkese meleksin bir bana sesin çıkıyor. kimseye ikram falan yapma odaya geç kapıyı kapat ben seni düşünüyorum. bana gelince herşeyi söylersin ama millete kendini kullandırtırsın.

Bu toksik insandan niye ayrilmiyorsun?

Konuşup bitti deyip bir gün sonra kendi kendine sevgili moduna girip bir önceki gün olan herşeyi unutıyor. Bekle az kaldı yakında sevgim bitecek başaracaksın. az kaldı. benden ayrılamıyor başarana kadar yanında tutmaya çalışıyor. keskin bir çizgi çekmem lazım. ama aynı işi yapıyoruz aynı projede çalışıyoruz

Konuşup bitti deyip bir gün sonra kendi kendine sevgili moduna girip bir önceki gün olan herşeyi unutıyor. Bekle az kaldı yakında sevgim bitecek başaracaksın. az kaldı. benden ayrılamıyor başarana kadar yanında tutmaya çalışıyor. keskin bir çizgi çekmem lazım. ama aynı işi yapıyoruz aynı projede çalışıyoruz

O normal degil ama sizin davranislariniz da hic normal degil.

Normal zamanlarda prenses gibi davranan adam sinirlendiğinde ona anlattığım herşeyi kullanıp yüzüme vuruyor hakaretler küfürler başıma gelen herşeyi haketmişim iğrençmişim karaktersiizlikden tutun aklınıza ne gelirse yazamıyorum buraya. sonra yine barışıyoruz bu kadar ilgili alakalı sarıp sarmalayan aklımı okuyup herşeyi yapan adam sinirlenince şeytana dönüşüyor. ayrılamıyorum neden bilmiyorum kendimi aynı gün içinde hem prenses hemde aşağılık hissedebiliyorum. kafam allak bullak

Kendimden uzaklaştırmak için eski eşimle görüşmeye başladım. Bu sefer bu ilk başlarda kabullendi sonrasında okadar çok psikolojik olarak üstüme geldiki ona eski eşimle artık benımle olmadıgını gostermek ıcın görüşüyorum . zaten ıkınızle bırden görüşemem deyıp kestırıp attım. Yok ben beklıyorum dıyor resmen kabullendi. ama 1 yıldır devamlı sen karaktersizsin namussuzsun iğrençsin o adamla görüşüyorsun hoşuna gidiyor herhalde ya biz anlaşamıyoruz hem onunla hem senınle olmuyor desemde kafasında mutlu bir ilişki çizmiş kafasındakı şeyi yaşıyor. ben oğlum eski eşim arada bir dışarı çıkıyoruz görüşüyorum dedıgım bu 3 haftada bır avm ye gidiyoruz. 3 haftada bir içindeki herşeyi kusuyor duymadığım hakaret kalmıyor ayrılalım diyorum olmuyor böyle . siniri geçiyor yine seni çok seviyorum bu adam olmasa biz evlenmiştik herşey o adam yüzünden diyor.
Kendinize reva görüyorsanız bu hayvanı devam edin,yarın bir gün bana şiddet uyguluyor derseniz şaşırmayıx burada.
Bir kadın ve anne olarak nasıl kabulleneyiyorsunuz bunalrı.

Ne alakası var ya, yorulacakmışsın. Ay sevsinler. Bunlar yalnızlaştırma politikasının parçaları, arkadaşlarının sana karşı yaptığı minicik bir gafı kaf dağına çıkarıp "seni kullanıyor, sen de salaksın, kendini kullandırıyorsun" da diyordur kesin. Bunlar seni kimsesiz bırakıp sosyal hayattan koparmak için uygulanan politikalar

Oku bu bloğu, aynı projede de çalışsanız istersen bağını koparabilirsin, sadece işle ilgili sorularına cevap ver, gerisini duymazdan gel

İnsan evliyken bile böyle birşeye nasıl izin verebilir orda durur derken , millet sevgilisine izin veriyor. Kendinize bunu mu layık görüyorsunuz ,sırf yalnız kalmamak adına böyle birinden güç buluyorsunuz

Problemli tiplere saplantili asik oluyorsunuz sanirim. Ilk esinizden neden bosandiniz bilmiyorum ama buradaki konulardan gordugum kadarıyla hakaret, siddet, aldatmaya ragmen kadinlar bosanmaya yanasmiyor. Belli ki ilk esinizde de problem vardi. Acaba profesyonel bir destek mi alsaniz? Bosanmis bir insanin basina ikinci kez bir bela almasi bana normal gelmedi. Genellikle bosanan insanlar ince eleyip sık dokuyor

Bipolar teşhisim geçen yıl kondu mani döneminde tanıştım bu kişiyle üniversite mezunu yakışıklı anlayışlı gibi geldi. 6 ay sonra depresyon kısmına girdim aşırı öfke krizleri ve kavgalar yaşadık o zaman sürecinde bu adam dan nefret ettim saldırmak istedimmi evet bağır çağır kavga edip öfke krizlerine çok girdim ama hasta olmadan önce aşırı sakin bir yapım vardı şiddet uygulayacak duruma gelmedim. o zamanlar bu adamdan ayrıldım ev den çalışıyorduk içimden canavar çıkmıştı sanki barışmaya çalıştığında haraket ediyordum 4 ay konuşmadım. sonra doktora gittim ve o zaman bipolar ortaya çıktı çünkü annemin bile üstüne yürüdüm dövücektim okadar berbat bir hastalık. günde 4 ilaç beni iyi yaptı sinirim öfkem geçmesede çok çok azaldı. öfke nöbetleri yok çok şükür . ama hergün laf sokma her gün imalı laflar benim hastalığımı kötü etkiliyor. adam ayrılamıyor dışarda buluşmuyoruz sadece ofisde görüşüyoruz takıntımı desem ne desem bilmiyorum. okadar hayatımın içine zorla girdiki ilaç saatlerim dışardaki işlerim çocuğumun öğretmeninin istediği araç gereç sağlığım doktor kontrolüm . embesilim sanki tek başıma yapamam gibi geliyor bir süre sonra.

Şeytan diyorki bırak ilaçları :)

Kaç yaşındasın? Ayrıca ilaç listesi göndermene gerek yok özelden, ilaçlarımızın raporlu fotoğraflarını internetten bulmak çok kolay. İnsanlar hala dikkat çekmek için yalandan "Bipolarım" demeyi seviyor nedense.

Kullandığın ilaçlardan biri de sakinleştirici gibi bir şey (Doğruysa); ondan böylesin ve teşhisin de çok yeni. Bu da tahminlerim arasındaydı çünkü o kadar cahilce davranıyorsun ki... Ağırlığını anlamış değilsin bu hastalığın, inanası gelmiyor insanın.

O ilaçları kafana göre bırakma sakın ve kendini duygusal olarak korumaya alman, bunun üzerine çalışman gerekiyor. Sado-mazo edersin ciddi söylüyorum, sınırlarını iyice yitirirsin. Nasıl anlatsam bilemedim, en anlayacağın dilde anlatmaya çalışıyorum; "Ayrılamıyorum" diye bir şey yok, ayrılırsın ama bu hastalıklı ilişki devam ettikçe saçma bağlar geliştireceksin, daha zorlaştıracaksın.

Çocuğun var, ondan sorumlusun, sçarsın hayatınızın içine.
Normal biri gibi sıyrılamazsın bu işten bir süre sonra, hastalığın artar, aldığın hasar artar. Bugün sakinleştiricilerle idare ediyorsun, yarın bir gün fena patlarsın. Senin iki katı dikkatli davranman lazım, o şeytanların hep konuşup duracak "İlacı bırak seni salak ediyor, ilacı bırak kilo aldırdı, ilacı bırak kendin olmana izin vermiyor" vb diyecek bir süre çünkü daha yenisin. Bir sene nedir ki? Bebek adımı.

Ve kendine hemen musallat ettiğin şu tipe bak. Zaten bu hastalığı anlamak, sendeki halini çözüp ona göre kendini kuşatmak için senelerin gidecek ve sen böyle bir adamı hayatında tutarak daha bok ediyorsun. Çocuğunu çok ağlatırsın, çocuğuna kalmazsın, kendine de kalamadığın gibi. Bipolarsın, akılsız bir köle değil. Bahanelerinle yüzleş ve o adamdan kurtul.

Ben olacakları yazdım, iddian "Şiddet olmadı" yönünde. Peki, öyle olsun, ben de "Şimdilik" diyeyim o halde. Çünkü devam edersen artacak.

Daha da bu konuya yazmam, sorumsuzluğun ve hastalığının ardına sığınıyor oluşun ciddi sinirimi bozdu.
Kendine düzenli psikoterapi alabileceğin iyi bir doktor bulmaya bak ayrıca.

Son düzenleme:
Herkesi geçtim de çocuğunuza acımıyor musunuz, üzülmüyor musunuz? Masum bir çocuk niye böyle olayların içinde? Dış kapının mandalı, şiddet yanlısı bir psikopatla muhatap etmeye korkmuyor musunuz çocuğunuzu. Bana yalan söylüyorsan herkes gebersin ölsün diyen adama asıl sen geber öl diyemiyor musunuz?
Çok kötü olduğunuz zamanlarda bu çocukla kim ilgileniyor? Eski eşinizin bencil ve kadın ruhundan anlamadığını yazmışsınız. Demek sizin seçimlerinizde bir problem var. Yazılanları okuyunca eşiniz melek göründü gözüme. Bu ne acizlik, bu ne umursamazlık, bu ne kendini bile bile mahvetmektir ya.

Tavrınızı net koymalısınız. Ayrılıyorsanız gerçekten tüm bağları koparıp bir daha geri dönüşüne müsade bile etmemelisiniz. Bugünlerde böyle sinirlenince küfreden ilerde vurmayada kalkar

Ne alakası var ya, yorulacakmışsın. Ay sevsinler. Bunlar yalnızlaştırma politikasının parçaları, arkadaşlarının sana karşı yaptığı minicik bir gafı kaf dağına çıkarıp "seni kullanıyor, sen de salaksın, kendini kullandırıyorsun" da diyordur kesin. Bunlar seni kimsesiz bırakıp sosyal hayattan koparmak için uygulanan politikalar
Aynen nerede pislik bencil bir adam var bu cümleleri kullanır şaşmaz
Arkadaşın seni kullanıyor, ailen seni eziyor ondan uzaklaş bundan uzaklaş diye diye doldururlar.
Kadının çevresinde kendisinden başkası kalmıyor sonra yalnız görüp her türlü haltı yapıyor.
Kendisi iş yerine rezil ediyor, bilgisayar ısırıyor dünya pislik yapıyor kendi melek kahveye gelen komşu kadın şeytan
Yersen

Herkes o kadar net konuşmuş ki, bir şey merak ediyorum, gerçekten sevgilinizden eşinizden hiç hakaret işitmediniz mi? Hakaret işittiğiniz insanlarla evlenmediniz mi? Bunu kinaye falan değil ciddi olarak soruyorum. Bende böyle bir ilişkiden çıktım, Allah kurtardı biliyorum ama çok üzülüyorum. İlk sevgilimdi bu arada başka ilişki tecrübem yok. Ve şu an sanki bir olay olduğunda, aşırı sinirlendiğinde bir çok erkek hakaret edermiş gibi geliyor
İşitmedim. Sevgiliyken işitseydim evlenmedim. Evliyken çok büyük kavgalarda bile hiç küfür sövme duymadım. Çok büyük kavgalarda tabii can acıtıcı şeyler söyleniyor ama gerizekalı salak gibi şeyler bile duymadım. Evlenmeden önce 2 senelik Bi ilişkim vardı Allah var onda da ne küfür ne hakaret hiç duymadım. Normal olanı bu. Açıkçası kim olursa olsun Bi erkeğin bana öyle davranmasına müsade de etmem.

Bu ilişkiyi kimse biilmiyor burda yazdım sadece. Dertleşmek istedim iyi geldi görüşlerinizi okumak. en kısa zamanda kurtulacağım inşallah. He şunu unuttum onu delirtirsem tüm şirket ne kadar karaktersiz namussuz olduğumu duyarmış falan filan boş tehditler. bugün birçok kere yaklaşmaya çalıştı soğuk davrandım bakalım. İşyerine aynı işi yaptığınız devamlı yüzüne baktığınız insanla yaşamak zor. kurtulucam

Gerçek hali o sinirli hali. Normal zaman dediğiniz kısım göz boyama. Hayatınızı mahvetme istiyorsanız ayrılmayın tabii!

Back
X