Hakeden kadın şiddeti hakerdermiş!!!

-lotus-

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
7.335
14.155
298
Merhaba arkadaşlar. Ne yazık ki konumuz şiddet. Tamam tamam heyecanlanmayalım, şiddet görmedim. Ama savunan biri ile karşılaştım. Nasıl mı oldu onu da anlatayım.
Ben esasen birine çok çok ama çok aşığım ama onun pek niyeti yok. Hem o bağlanma, duygusallık gibi şeylere inanmıyor istemiyor. Onu sevdiğimi de bilmiyor. Ağzını aradım geçenlerde, kendisi kimseye bağlanmazmış, vazgçeilmez olarak görmezmiş. Evlense bile bu geçerliymiş. Ne bileyim, evliyken karısının haberi olması şartı ile başkaları ile ilişki kurarmış ama karısından çok sevmezmiş. severse aldatma olurmuş. Her gün aynı kadınla hayat geçmezmiş , sıkıcı olurmuş felan. Bir sürü şey zırvaladı. Ben de onun bu genişliğini, tabiri caizse iğrençliğini görünce umudu kestim. Kesmeseydim bana kızardınız biliyorum. Bu meselenin konumuzla bir alakası yok ama ben bahsedeyim dedim.

Neyse işte ben de vazgeçince etrafıma bakındım, biri ile tanıştım. Arkadaşlık ettik felan, sonunda bana açıldı, bana aşık olmuş. Buraya kadar bir sorun yok. Beni seviyor, kıskanıyor felan yani kısacası önceki tecrübemle alakası yok. Diğeri gibi saçma sapan düşünceleri yok sevindim buna. Sahiplenmesi felan da güzel. Ama ama ama................:18:
Her güzel şeyin bir kötü yanı olurmuş. Çok sinirli, asabi vücut olarak da iri ve korkutucu. Kavgalar felan yani hayatı hareketli.
Şiddete belli bir eğilimi var. Bunu biliyordum. ama geçen günki konuşmamızda kaıdna şiddeti de savunduğunu öğrendim:47:
Ben dedim ki kadın hiç bir şekilde şiddeti haketmez. O dedi ki evet hak eder, bazı durumlarda hakeder dedi. Neymiş o durumlar dedim sinirle. Neymiş işte aldatırsa mesela kadın dövermiş.
Çok çok kızdım, çok tartıştık ama o değiştirmedi düşüncesini.
Bir de ben erkeğim her haltı yerim bakire kadın isterimcilerden. Bu düşüncesinden de vazgeçiremedim.
Ayrıca herkesten aşırı kıskanıyor, normal bir erkek arkadaşım var ona sinir oluyor ve konuşmamı istemiyor.
Sizce ben bu adamı bırakmalı mıyım?

Evet canım bırakmalısın..ilk bahsettiğin adamı neden anlattın konuyla alakası nedir ??

Son düzenleme:
Evet canım bırakmalısın..ilk bahsettiğin adamı neden anlattın konuyla alakası nedir ??
Şimdi o beni umursamadı, daha doğrusu kimseyi umursamıyor. Ama diğeri umursuyor ama şiddeti savunuyor ve eksi yönleri var. Yani birinde olan birinde yok. Ortasını bulamadım. Çok tuhaf bir durum oldu. Ne yapacğaımı şaşırdım. İkinci adama aşık değilim. Hala ilkini seviyorum onun için anlattım. Çok kafam karışık

Bence aklin varsa birak, dogrulari sende görüyosun, cok gecmeden fazla baglanmadan, ve baglatmadan birak basina bela olmasin.. :51:

Şimdi o beni umursamadı, daha doğrusu kimseyi umursamıyor. Ama diğeri umursuyor ama şiddeti savunuyor ve eksi yönleri var. Yani birinde olan birinde yok. Ortasını bulamadım. Çok tuhaf bir durum oldu. Ne yapacğaımı şaşırdım. İkinci adama aşık değilim. Hala ilkini seviyorum onun için anlattım. Çok kafam karışık

insanin akli herzamn ilk sevdiginde kaliyor, yada sanslar her zaman cok sevdigin bi insana veriliyor.. bilemiorum bu konuda cnm yorum yapamicam ama bnce ikisindende vazgec, hayat bu biri gider digeri gelir dha kimler kimler cikar karsina..

Bence aklin varsa birak, dogrulari sende görüyosun, cok gecmeden fazla baglanmadan, ve baglatmadan birak basina bela olmasin.. :51:

Öyle mi diyorsun:26:
Aslında evet öyle ama, eğer hayatımda biri olmazsa ben diğeri ile görüşmek için deliriyorum. Ya adam midesiz, taban tabana zıtız ama illa o olacak gibi bir duygu var içimde. Bir de beni umursayan pek kimse yok şu an haaytımda. İşte ikinci olan biraz beni umursayınca, ilgilendiğini hissettirince sempati duymaya başladım. Bir de bir rahatsızlık geçiriyorum moralim bozuk şu sıralar. Offf offf :5:

Son düzenleme:

o zaman iki kişi arasında kaldım diye konu açman gerekirdi..ama ikisinden de bir cacık olmaz bence !!

Son düzenleme:
o zaman iki kişi arasında kalsam hangiisni seçmem lazım demen gerekirdi canım..ama ikisinden de bir cacık olmaz bence !!

Haklısın biri dayağı savunuyor.
Öteki ise bazı değerlerden uzaklaşmış:5:
Çok acayip yalnız kaldım bu aralar ondan bu gibi insanları hayatıma soktum galiba... Harbiden ben ne yapıyorum ya:50:

kiz sende hep kotuyu yanina cekmissin bi orta direk bulamadinmi bu ne boyle galiba sende bu tarzlardan hoslaniyorsun:34::34:

Haklısın kaçmam gerekiyor şu durumda.
Ama diğeri ne olacak. Yani ahlaki değerleri yok diğerinin de görüldüğü gibi...

ikisinden de hayır gelmez tatlım uğraşma
yalnız olmaya da takılma okadar insanın mutlu olması için illa karşı cinsten birine ihtiyacı yok bence
hayat ikisinden ibaret değil ya elbet karşına tekrar sevebileceğin biri çıkar
böyle mantıksız düşünceleri olan birinden sevgi bekleme
daha çok üzülürsün ilerde

ikisinden de hayır gelmez tatlım uğraşma
yalnız olmaya da takılma okadar insanın mutlu olması için illa karşı cinsten birine ihtiyacı yok bence
hayat ikisinden ibaret değil ya elbet karşına tekrar sevebileceğin biri çıkar
böyle mantıksız düşünceleri olan birinden sevgi bekleme
daha çok üzülürsün ilerde

Haklısın aslında, biri der eşim beni başkası ile paylaşmayı hazmetmeli. Öteki der dayağı hazmetmeli. :44: Oofff çok sinirlendim şimdi ben yaaaaa :47:

kiz sende hep kotuyu yanina cekmissin bi orta direk bulamadinmi bu ne boyle galiba sende bu tarzlardan hoslaniyorsun:34::34:

Yok vallahi tatlım. Ben ikisini de başta çok iyi sanmıştım. Erkek milleti işte yavaş yavaş çıkıyor denyolukları.
Sonradan öğrendim ben de hepsini işte:5:

allahın sevdiği kuluymuşsun ki öğrenmişsin
evlendikten sonra öğrenen kadın çoook
her şeyin hayırlısını istemek gerek işte....

Al birini vur ötekine, ikisi de birbirinden beter canım yapabiliyorsan şutla 2isini de boşver yeni birilerine bak şöyle düzgün mantıklı:34:

Son düzenleme:
allahın sevdiği kuluymuşsun ki öğrenmişsin
evlendikten sonra öğrenen kadın çoook
her şeyin hayırlısını istemek gerek işte....

Haklısın cnaım. Bir de ikinci olanın niyeti ciddiydi. Ama benim niyetim pek yoktu. İşte şimdi de bu dayak mevzuu çıkınca bir süre uzak dur benden dedim. Ömür boyu uzak kalacak sanırım:9:

Haklısın cnaım. Bir de ikinci olanın niyeti ciddiydi. Ama benim niyetim pek yoktu. İşte şimdi de bu dayak mevzuu çıkınca bir süre uzak dur benden dedim. Ömür boyu uzak kalacak sanırım:9:

Ay aman kaç kaç boşver :19: ne demek hakedince atarım :41:

Back
X