Hakeden kadın şiddeti hakerdermiş!!!

Al birini vur ötekine, ikisi de birbirinden beter canım yapabiliyorsan şutla 2isini de boşver yeni birilerine bak şöyle düzgün mantıklı:34:

Evet yaa vallahi beter ikisi de. İşte canım hep buldum işte bu, beni el üstünde tutar, mantıklı diyorsun sonra hep birşey çıkıyor. Benim tüm ilişkilerim böyle böyle bitiyor işte. Rahibe teresa gibi yalnızlığı seçicem sonunda:9:

Haklısın cnaım. Bir de ikinci olanın niyeti ciddiydi. Ama benim niyetim pek yoktu. İşte şimdi de bu dayak mevzuu çıkınca bir süre uzak dur benden dedim. Ömür boyu uzak kalacak sanırım:9:

çok iyi yapmışsın bile bile kendini ateşe atma
yalnız olmak hergün eziyet çekmekten bin kat iyidir
salla gitsin ikisini de düşünme bile

sen şiddete karşıysan bırakmalısın...

Tamamen karşıyım canım. Aynı gün benden uzak dur bir süre dedim zaten. Çok kötü tartıştık zaten. Bana feminist felan dedi. Erkeklerin egemen olduğu bir dünyada yaşıyormuşuz. Böyle dedi aynen.

Evet yaa vallahi beter ikisi de. İşte canım hep buldum işte bu, beni el üstünde tutar, mantıklı diyorsun sonra hep birşey çıkıyor. Benim tüm ilişkilerim böyle böyle bitiyor işte. Rahibe teresa gibi yalnızlığı seçicem sonunda:9:

Yok yok en güzelin yapıyorsun kendine değer veriyorsun ki karşıdaki de sana değer verecek :46::46:

çok iyi yapmışsın bile bile kendini ateşe atma
yalnız olmak hergün eziyet çekmekten bin kat iyidir
salla gitsin ikisini de düşünme bile

Evet öyle olacak sanırım:26:
Ama işte nasıl bir aşksa o kadar iğrenç şeyler söyledi ilki unutamıyorum bir türlü. :5:

:9::9: Kız dedim ki anneni baban dövse haketti mi diycen. Hakettiyse bişi demem, haketmediyse derim dedi:30:

Oldu canım :53: O zaman kadın da erkeği dövsün ben haksızım diye ööyle dursun izin versin dövülmeye amaaan saçmalık :120::113:

Son düzenleme:
Azcık realist olun.
Adam kadının onu aldattığını görecek ve sakince neden yaptın mı diyecek ?
Hangi adam yapmam severek sorarım derse yalan der , kadın bile bunu gördüğünde okkalı bir tokat atmaya mehil ederken erkekden ne hakla sakinlik bekliyoruz.
Kızmayın bana bir kadın aldatma cesaretini gösteriyorsa dayağını da yesin.
Erkek de aldatıyorsa birileri bir güzel benzetsin.
Ben aldatılma sonunda olan dayaklara karşı değilim.
Aaldatmasın arkadaş ikiside.
Ben öyle arkana bile bakmadan kaçılcak bir durum görmedim.
Adam dürüstçe düşüncesini belirtmiş işte , çünkü aldatılan hiç bir erkek sineye sakince çekmez.
Saipleniyor demişsin sırf bu yüzden ayrılınır mı ?
Diğeri gibi midesiz mi olsaydı ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Oldu canım :53: O zaman kadın da erkeği dövsün ben haksızım diye ööyle dursun izin versin dövülmeye amaaan saçmalık :120::113:

Zaten o anda benim bir sopa ile girişesim geldi kendisine:9: Gözüm döndü yeminle:9:

Azcık realist olun.
Hangi adam yapmam severek sorarım derse yalan der , kadın bile bunu gördüğünde okkalı bir tokat atmaya mehil ederken erkekden ne hakla sakinlik bekliyoruz.
Adam dürüstçe düşüncesini belirtmiş işte , çünkü aldatılan hiç bir erkek sineye sakince çekmez.

Tabi bu da bir bakış açısı. Diğeri gibi midesiz değil, ahlaki değerleri önemsiyor. Ama ikisi de çok aşırı canım ya, çok uç noktadalar.
Bir de sırf aldatma değil, yani nasıl desem yanlış birşeyler yaparsa, haksız olduğunu bilerek tekrarlarsa birşeyi o zaman da dövebilirmiş.

Azcık realist olun.

Elbette kimse kimseyi aldatmasın ama kimse bir başkasına böyle müdahelede bulunamaz ki kadın ya da erkek.Hatasını o kişiyi kaybederek, günahının vebalini yüklenerek zaten öder. İnsanın insanı şiddetle cezalandırmasına karşıyım kesinlikle :45:

Tabi bu da bir bakış açısı. Diğeri gibi midesiz değil, ahlaki değerleri önemsiyor. Ama ikisi de çok aşırı canım ya, çok uç noktadalar.
Bir de sırf aldatma değil, yani nasıl desem yanlış birşeyler yaparsa, haksız olduğunu bilerek tekrarlarsa birşeyi o zaman da dövebilirmiş.

Yok o kadar da uzun boylu değil tabi ben bitek aldatma boyutunda bu fikri kabul edebilirim ...
Ama benim erkek arkadaşım öyle bişey görsem çocuğu döverim sana kıyamam yine de çeker giderim demişti birkere . Tabi ben inanmadım hadi ordan sen beni öldürmezsen x değilim demiştim o da bir kahkaha atmıştı :27:
Bak bnm erkek arkadaşım da ahlaki değerlerini çok önemser , hatta benziyor bu çocukla biraz mesela erkek arkadaşım olmasını asla istemiyor falan. Ancak şu var ki benim erkek arkadaşımın da kız arkadaşı yoktur , ortamı yoktur vs vs. Hani öyle ben her haltı yerim sen yiyemezsin değil kendi birşey yapmaz banada yaptırmaz.
Zor bir erkek biraz ama kör topal gidiyor , en azından sevdiğinden hiç şüphem yok. Zor günler geçirdik bu saçmalıkları yüzünden yeni düzeliyoruz ama aşılıyor. O düşünceleri zamanla törpülenir inan bana diğerinden cidden bir cacık olmaz ama bu çocuğun oluru varmış gibi geldi :9:

Yok o kadar da uzun boylu değil tabi ben bitek aldatma boyutunda bu fikri kabul edebilirim ...
Ama benim erkek arkadaşım öyle bişey görsem çocuğu döverim sana kıyamam yine de çeker giderim demişti birkere . Tabi ben inanmadım hadi ordan sen beni öldürmezsen x değilim demiştim o da bir kahkaha atmıştı :27:
Bak bnm erkek arkadaşım da ahlaki değerlerini çok önemser , hatta benziyor bu çocukla biraz mesela erkek arkadaşım olmasını asla istemiyor falan. Ancak şu var ki benim erkek arkadaşımın da kız arkadaşı yoktur , ortamı yoktur vs vs. Hani öyle ben her haltı yerim sen yiyemezsin değil kendi birşey yapmaz banada yaptırmaz.
Zor bir erkek biraz ama kör topal gidiyor , en azından sevdiğinden hiç şüphem yok. Zor günler geçirdik bu saçmalıkları yüzünden yeni düzeliyoruz ama aşılıyor. O düşünceleri zamanla törpülenir inan bana diğerinden cidden bir cacık olmaz ama bu çocuğun oluru varmış gibi geldi :9:

Yontamıyorum ki bir türlü tatlım:9: Biraz çabaladım, değişir mi diye ama:50:
İlkinden bir cacık olmaz zaten o belli birşey. O da şiddetten nefret eder, kavga etmez aşırı kibardır. Ama sözleri ve midesizliği ile insanı öldürür işte.

Umarım mutlu olursunuz canım, sevindim senin adına. :16:

Elbette kimse kimseyi aldatmasın ama kimse bir başkasına böyle müdahelede bulunamaz ki kadın ya da erkek.Hatasını o kişiyi kaybederek, günahının vebalini yüklenerek zaten öder. İnsanın insanı şiddetle cezalandırmasına karşıyım kesinlikle :45:

İyi de insan bu durumla karşı karşıya kaldığında kendini kaybetmiş olur ki bence bir erkek için aldatılmak daha hassasdır kesinlikle kaldıramaz , Allah'a bırakayım diye düşünemez o an. Ben görsem sevgilimi ben bile düşünemem şahsen. Karşıyım şiddete ama aldatma boyutundaysa iş işler değişir. Ben belki dövemem ama ağzını burnunu dağıttırırım :27:

Yontamıyorum ki bir türlü tatlım:9: Biraz çabaladım, değişir mi diye ama:50:
İlkinden bir cacık olmaz zaten o belli birşey. O da şiddetten nefret eder, kavga etmez aşırı kibardır. Ama sözleri ve midesizliği ile insanı öldürür işte.

Umarım mutlu olursunuz canım, sevindim senin adına. :16:

Diğerine sorsan neder acaba çok merak ettim :9:
Saol canım amiiiin inşallah :16:

İyi de insan bu durumla karşı karşıya kaldığında kendini kaybetmiş olur ki bence bir erkek için aldatılmak daha hassasdır kesinlikle kaldıramaz , Allah'a bırakayım diye düşünemez o an. Ben görsem sevgilimi ben bile düşünemem şahsen. Karşıyım şiddete ama aldatma boyutundaysa iş işler değişir. Ben belki dövemem ama ağzını burnunu dağıttırırım :27:

:9::9: Kız ne alemsin. Ben olsam oturur ağlarım. Ben çok ana kuzusu modunda kaldım herhalde. Çok mu pembeyim ne:31:

:9::9: Kız ne alemsin. Ben olsam oturur ağlarım. Ben çok ana kuzusu modunda kaldım herhalde. Çok mu pembeyim ne:31:

Kız aslında çok asabi görünen duygusallardanım. Nolur biliyor musun Allah korusunda tabi görsem öyle bişey gider bir tokat yapıştırırım. Kıza bişey yapmam ama sonra çeker gider geberene kadar ağlarım. Ama o görmez , duymaz , bilmez.

Huyum bu göstermem , mesela bir pc firmasında çalışan bayanla tartıştım elimden zor aldılar ( servisle ilgili bir sorundu ve kız inanılmaz ukala davranıyordu , yaşım ufak ya kendine göre aklınca bana ezici davrancak ) Tartıştım işte sonra mağazadan çıktım ve ağlamaya başladım. Olay geçtiğinde dank ediyor bana :D

Gerçi bende tekwandoya gitmiştim yeşil kuşakta bıraktımdı ama ağız burun dağıtmalık bilgim var :1: ( kullanmadım ama bilgimi merak etme :9: )

Back
X