''haketmediklerim ve ben''

tamam aşk aşk da evlada noldu gurura noldu o kadar da değil kusura bakmayın

allahtan boşandığınız eşiniz vefalı biriymişte size yardımı esirgemiyor,bence bunuda yavrunuz için yapıyor sizin için değil.
bu hikayenin sonu şu şekilde olcak eğer siz o adamla devam ederseniz. eski eşiniz kızınızı sizden alacak. şu an birlikte olduğunuz adam anladığım kadarıyla güvenilmez biri. bir gün bakacaksınız ki adam başka biriyle evlenmiş, sizde yalnız kalmışsınız hayatta, etrafınızda gideceğiniz sığınacağınız bir yerinizde kalmamış olacak. yazık çokkk yazık hemde.
kusura bakmayın ama hem kendinizi hemde kızınızı düşünmelisiniz.sonuçta kız çocukları anneyi örnek alırlar. o adamdan size hayır gelmez.
bence başka bir şehire gidin, ailenizin yanına. inanın onlar size destek olup unutturacaklardır.sonraları karşınıza başka birileri elbet çıkacaktır. böyle bir erkeğe mecbur değilsiniz.

konu sahibi nerde.. ayrıca size kesnlikle katılıyorum....

bi bölümüne kadar okuduğumda çok değişik duygular uyandı bende. süper taam ne güzel ne mutlu diye. derken ayrıldınız derken bidaha bidaha. ondan sonra kızdım ben. o kızınızın ruhunda açtığınız yaralara kızdım.

çok kızdım. aşk bütün bunları yapmaya sebep değil. o kızcağız asla iyileşemeyecek ne yazık ki...
sizi teselli etmekten kendi içine vakit ayıramayacak.
ayağa kalkmanızın sırası.
o pisliği çıkarın hayatınızdan.
şehrinizi değiştirin.
gerekirse merdiven silin ama o pisliğin eline bakmayın.
ve lütfen yapamıyorum demeyin..
yapamıyorum olmamalı sizde. yapmak zorundasınız. kızınız için.

kızınıza o kadar üzüldüm ki.. eski eşinize de üzüldüm açıkcası,sizin için bu kadar üzülmüş,ağlamış...ondan neden ayrıldınız ki? aranızda saygı bitmemiş,fırtınalı bir ayrılık olmamış bellli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…