Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ona aldatmış denmezzz kelimelerini seçerek.konuş

Boşluktan yalnızlıktan napacagını sasırmıssın...Önüne 22 yaşında biri çıkmış o sırada, ilgi ihtiyacını ondan karsılamaya calışmışsın ilgi vererek...Ama bu hallerin ona normal gelmemiş, saplantılı gelmiş, korkutmuş ve gitmiş...Bence cok ta iyi yapmış..

Eşinle gelirsiniz bize falan demen de kurtarmaz yani seni masum yapmaz..Eşinden umudu kestiysen boşan öyle doldur boşluğu
Onu whatsaptan demiştim.onun iğrenç kelimelerinden ö ce misafir etmicenmi diye sormuştu ona cvp olarkatı

Aynen benim inst.face bi hesapla açmış ama bi tane genç resmi.unutmuş ordan anladım.

İster inanın ister inanmayın kızlar ben bu sitede yıllardan beri üyeyim

Zaten başka arayışlar icerisinde olsam yukarıda da yazdım.boşanırdım en başta kendime ve oğluma sonra etrafımdakilere öyle bi rezillik yaşatmam
Ben kendimi kimseye anlatamadım.ona üzülüyorum ve ona da defalarca yazdım beni nasıl öyle görürsün her seferin de anlattım.artık zaten ne düşünüse düşünsün umurumda değil benim niyetim kalbim ortada ben sapık gibi davranmadım sapık muamelesi gördüm hem.sizden hem.ondan
Banane ya banane demi elin çocuğundan pardon adamındanmı deseydim ama.o zaman çocuk biliyordum ne zıkkımlanırsa ama bu ilgiden de yatak nasıl düşünülüyo nasıl bi beyin var akıl var anlamış değilim o yüzden lafları çok kırmıştı ve bi anladım demeden engelledi beni
Herkes kendine yakışanı yapar

Herkes susmuş burası beni en sıkışıp anımın imdadıydı ama.her zaman böyle olmaz hoşçakalın
Başka konular da görüşmek üzere🙋‍♀️

Konuyu basindan beri takip ediyorum.iyice garip bir hal almaya basladi acikcasi.48 yasindaki biri 22 yasindayim diye yalan soyleyebilir hadi anlarim da sesindende mi hic anlamadiniz o yasta olmadigini.cok sasirdim gercekten.adamin niyeti bariz belli.yok beni ne sandi falan filan diyeceginize yatin kalkin ucuz kurtuldugunuza dua edin.basiniza her turlu kotuluk gelebilirdi.iste o zaman gercekten olmenin yollarini arardiniz iste.

Konu sahibi gerçekten bir hata yapmış.Karsisindaki de bunu yatağa atabilir miyim diye denemiş.Sonuc olumsuz olunca da kadını engellemiş.Keske yapmasaydi konu sahibi ama yapmış.Yime de çok asilmayacak bir hata değil.Bundan sonra akillanmani öneririm konu sahibi.Bu adam seni evine çağırıp kötülük yapardı sana ki sen buna zemin hazırlamışsin gercekten.İntihar düşünceni unut ya da bir doktora git.Cok.acimasiz yorumlar okudum.Tamam haksız ama bir çözüm yolu arıyor kendine
Teşekkür ederim

Aynen benim inst.face bi hesapla açmış ama bi tane genç resmi.unutmuş ordan anladım.
Bütün sayfaları okudum
48 yaşında bi adam çocuğunuzla oyun oynuyor normal mi bu hadi 22 diye kandırdı sizi böyle kazık kadar heriflerin çocuğunuzu kandırmayacağı tuzağa düşürmeyeceği ne malüm
Kusura bakmayın ama sizinki eşinizi aldatmaya doğru gidiyormuş size bi ders olsun
Numaranızı değiştirin adamın ne mal olduğu ortada sosyal hesaplarını kontrol etmekten de vazgeçin

Konuyu basindan beri takip ediyorum.iyice garip bir hal almaya basladi acikcasi.48 yasindaki biri 22 yasindayim diye yalan soyleyebilir hadi anlarim da sesindende mi hic anlamadiniz o yasta olmadigini.cok sasirdim gercekten.adamin niyeti bariz belli.yok beni ne sandi falan filan diyeceginize yatin kalkin ucuz kurtuldugunuza dua edin.basiniza her turlu kotuluk gelebilirdi.iste o zaman gercekten olmenin yollarini arardiniz iste.
2 kere konuştum 2.cisinde o lafları söyledi zaten kısa bi konuşmaydı bilmiyorum.belkide başkasına vermişti

Bütün sayfaları okudum
48 yaşında bi adam çocuğunuzla oyun oynuyor normal mi bu hadi 22 diye kandırdı sizi böyle kazık kadar heriflerin çocuğunuzu kandırmayacağı tuzağa düşürmeyeceği ne malüm
Kusura bakmayın ama sizinki eşinizi aldatmaya doğru gidiyormuş size bi ders olsun
Numaranızı değiştirin adamın ne mal olduğu ortada sosyal hesaplarını kontrol etmekten de vazgeçin
İnanın kontrol değil arkadaşım bugün esra beni böyle biri arkadaşlık gönd.deyince kabul ettirdim içime doğmuş sanki hemen engellettirdim zaten ve ben buna oğlum.oynuyo nasıl.bi ortam var diye de sormuştum çok kaliteli oyun demişti ahh

2 kere konuştum 2.cisinde o lafları söyledi zaten kısa bi konuşmaydı bilmiyorum.belkide başkasına vermişti
Hem cok fazla iyi niyetlisiniz hem de duygusal bosluktaydiniz sanirim.yanlis da olsa bi anlik gaflete dusup hata yapmissiniz size ders olmus yapacak bir sey yok.

Ben yorumları acımasızca bulmadım. Konu sahibi başka biri böyle bir konu açsa objektif dışarıdan degerlendirsen ne düşünürsün ?
Neyse hatanın artık bir yerinden dönmuşsünüz.

Hem cok fazla iyi niyetlisiniz hem de duygusal bosluktaydiniz sanirim.yanlis da olsa bi anlik gaflete dusup hata yapmissiniz size ders olmus yapacak bir sey yok.
Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Allah izin vermedi ama arkadaşlar şda var eve fitmezdim.ama bi insan kafaya koyduysa aaayyy neyse daha fazla düşünmek istemiyorum şok.üstüne şok yaşadım şu 2 gündür Rabbim.her zaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

Ben yorumları acımasızca bulmadım. Konu sahibi başka biri böyle bir konu açsa objektif dışarıdan degerlendirsen ne düşünürsün ?
Neyse hatanın artık bir yerinden dönmuşsünüz.
Ya ewet bakın anlatıldğnda öyle düsünülebilir ama.niyetim asla yatak değildi ben bunu diyorum biliyorum.yanlış
Biliyorum hata
Tabiiki acımasız yorumlar bekliyordum.belki 1 2 ay sonra okuduğum da bu kadar üzülmem yorumlara
Ama insan zaten yaralıyken üzerine gelindiği zaman daha kötü hal oluyo bilmiyorum anlatabildim mi ama durum.bundan ibaret

Ya ewet bakın anlatıldğnda öyle düsünülebilir ama.niyetim asla yatak değildi ben bunu diyorum biliyorum.yanlış
Biliyorum hata
Tabiiki acımasız yorumlar bekliyordum.belki 1 2 ay sonra okuduğum da bu kadar üzülmem yorumlara
Ama insan zaten yaralıyken üzerine gelindiği zaman daha kötü hal oluyo bilmiyorum anlatabildim mi ama durum.bundan ibaret
Düne göre daha iyi gördüm sizi.
Bu konunun başında intiharı düşündüğünüzü yazmıştınız, demek ki açtığınız konu faydalı olmuş olaya artık daha salim kafayla yaklaşabiliyorsunuz.
Neyse geçti gitti bitti.

Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Allah izin vermedi ama arkadaşlar şda var eve fitmezdim.ama bi insan kafaya koyduysa aaayyy neyse daha fazla düşünmek istemiyorum şok.üstüne şok yaşadım şu 2 gündür Rabbim.her zaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Şurada yazdığını anlamaya çalışıyorum 🤫🤔

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X