Ne demek buE aldatmışsın zaten...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek buE aldatmışsın zaten...
Onu whatsaptan demiştim.onun iğrenç kelimelerinden ö ce misafir etmicenmi diye sormuştu ona cvp olarkatıBoşluktan yalnızlıktan napacagını sasırmıssın...Önüne 22 yaşında biri çıkmış o sırada, ilgi ihtiyacını ondan karsılamaya calışmışsın ilgi vererek...Ama bu hallerin ona normal gelmemiş, saplantılı gelmiş, korkutmuş ve gitmiş...Bence cok ta iyi yapmış..
Eşinle gelirsiniz bize falan demen de kurtarmaz yani seni masum yapmaz..Eşinden umudu kestiysen boşan öyle doldur boşluğu
Onu whatsaptan demiştim.onun iğrenç kelimelerinden ö ce misafir etmicenmi diye sormuştu ona cvp olarkatı
Teşekkür ederimKonu sahibi gerçekten bir hata yapmış.Karsisindaki de bunu yatağa atabilir miyim diye denemiş.Sonuc olumsuz olunca da kadını engellemiş.Keske yapmasaydi konu sahibi ama yapmış.Yime de çok asilmayacak bir hata değil.Bundan sonra akillanmani öneririm konu sahibi.Bu adam seni evine çağırıp kötülük yapardı sana ki sen buna zemin hazırlamışsin gercekten.İntihar düşünceni unut ya da bir doktora git.Cok.acimasiz yorumlar okudum.Tamam haksız ama bir çözüm yolu arıyor kendine
Bütün sayfaları okudumAynen benim inst.face bi hesapla açmış ama bi tane genç resmi.unutmuş ordan anladım.
2 kere konuştum 2.cisinde o lafları söyledi zaten kısa bi konuşmaydı bilmiyorum.belkide başkasına vermiştiKonuyu basindan beri takip ediyorum.iyice garip bir hal almaya basladi acikcasi.48 yasindaki biri 22 yasindayim diye yalan soyleyebilir hadi anlarim da sesindende mi hic anlamadiniz o yasta olmadigini.cok sasirdim gercekten.adamin niyeti bariz belli.yok beni ne sandi falan filan diyeceginize yatin kalkin ucuz kurtuldugunuza dua edin.basiniza her turlu kotuluk gelebilirdi.iste o zaman gercekten olmenin yollarini arardiniz iste.
İnanın kontrol değil arkadaşım bugün esra beni böyle biri arkadaşlık gönd.deyince kabul ettirdim içime doğmuş sanki hemen engellettirdim zaten ve ben buna oğlum.oynuyo nasıl.bi ortam var diye de sormuştum çok kaliteli oyun demişti ahhBütün sayfaları okudum
48 yaşında bi adam çocuğunuzla oyun oynuyor normal mi bu hadi 22 diye kandırdı sizi böyle kazık kadar heriflerin çocuğunuzu kandırmayacağı tuzağa düşürmeyeceği ne malüm
Kusura bakmayın ama sizinki eşinizi aldatmaya doğru gidiyormuş size bi ders olsun
Numaranızı değiştirin adamın ne mal olduğu ortada sosyal hesaplarını kontrol etmekten de vazgeçin
Hem cok fazla iyi niyetlisiniz hem de duygusal bosluktaydiniz sanirim.yanlis da olsa bi anlik gaflete dusup hata yapmissiniz size ders olmus yapacak bir sey yok.2 kere konuştum 2.cisinde o lafları söyledi zaten kısa bi konuşmaydı bilmiyorum.belkide başkasına vermişti
Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diyeHem cok fazla iyi niyetlisiniz hem de duygusal bosluktaydiniz sanirim.yanlis da olsa bi anlik gaflete dusup hata yapmissiniz size ders olmus yapacak bir sey yok.
Ya ewet bakın anlatıldğnda öyle düsünülebilir ama.niyetim asla yatak değildi ben bunu diyorum biliyorum.yanlışBen yorumları acımasızca bulmadım. Konu sahibi başka biri böyle bir konu açsa objektif dışarıdan degerlendirsen ne düşünürsün ?
Neyse hatanın artık bir yerinden dönmuşsünüz.
Düne göre daha iyi gördüm sizi.Ya ewet bakın anlatıldğnda öyle düsünülebilir ama.niyetim asla yatak değildi ben bunu diyorum biliyorum.yanlış
Biliyorum hata
Tabiiki acımasız yorumlar bekliyordum.belki 1 2 ay sonra okuduğum da bu kadar üzülmem yorumlara
Ama insan zaten yaralıyken üzerine gelindiği zaman daha kötü hal oluyo bilmiyorum anlatabildim mi ama durum.bundan ibaret
Şurada yazdığını anlamaya çalışıyorumHayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Allah izin vermedi ama arkadaşlar şda var eve fitmezdim.ama bi insan kafaya koyduysa aaayyy neyse daha fazla düşünmek istemiyorum şok.üstüne şok yaşadım şu 2 gündür Rabbim.her zaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.