Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya bu mesajınızda bi dengesizlik var hem abla gibi yaklaştım diyorsunuz hem bana elini sürersen intihar ederdim diyorsunuzHayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Bende anlamaya çalışıyorumŞurada yazdığını anlamaya çalışıyorum![]()
Konuya epey detaylıca yorum yapacaktım ama gelen yorumlara verdiği cevapları ve konu içeriğini sildiğini görünce vazgectim. Konuyu kapattırsa ban almazdı en azından.Sinirini zıplatmasına gerek yok ki kapattırır olur biter.
Arada bir banlanmak faydalı da olabilirKonuya epey detaylıca yorum yapacaktım ama gelen yorumlara verdiği cevapları ve konu içeriğini sildiğini görünce vazgectim. Konuyu kapattırsa ban almazdı en azından.
Konu silinsede alıntı yapılıyomuş öğrenmiş oldumKızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Allah izin vermedi ama arkadaşlar şda var eve fitmezdim.ama bi insan kafaya koyduysa aaayyy neyse daha fazla düşünmek istemiyorum şok.üstüne şok yaşadım şu 2 gündür Rabbim.her zaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ablacım yorumlarıda okudum herkesın tepkı vermesının sebebı net yazmaman ama benım anladıgım kadarıyla oglunla aynı oyunu oynarken 2 nız buda o oyuna 3. olmuş ve konusmaya baslamıssınız oglun uzerınden ,22 yasındakı bırı ıcın annesıyle oyun oynayan bır cocuk gormek garıp ve guzel gelmıs tamam konusulmus sızde anne duygularınızla yardımcı olmak ıstemıssınız ama dozunu kacırmıssınız art nıyetlı oldugunuzu dusunmek ıstemıyorum lakın devır ne olmus farkında mısın?Çocugun senı yanlıs anlayıp koydugu tavır dogru olan sızınde kendı oglunuz kardesınız dısında anneç tavırlar sergılemenız yanlıs olan herkes aynı nıyette degıl cunku.Konuyu hazmedemıyorum boyutuna getırmenızı anlamadım nıe onemsedınız kı sunu sorun bence bu cocuk 22 yasında degılde 36 yasında dengınız sanıp konusmak sızı heyecanlandırdı mı?Bence bunu dusunun bu kadar vıcdan azabı neden.Ben bunu yasasam karsımdakı yanlıs anlasa sallamam kendımden emınsem eger ama sız bunu kafaya takmıssınız ?Sizcede anormal degıl mı?Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Şurada yazdığını anlamaya çalışıyorum![]()
Bende bu mesaja takıldım. Madem abla gibi yaklaştı neden bana elini sürecek olursan canıma kıyarım yazmıs eve gitmezdim yazmış. Çok saçma geldi yada kaçırdıgım biryer var
hepimiz adama burda pis sübyanci derdikEsiniz Kendisinden 14 yaş küçük kizla msjlasip onu arasa ilgilense napardiniz? ?? Bi abi gibi yaklastim dese tabi birde . Ha birde sizin bu konusmalari duysa esiniz be tepki verir ?? Oglunuzun yüzüne bakilmicak yanlış şeyler yapmayın lütfen abla gibiydim saftim diyede kendinizi kandirmayin 35 yaşında koca kadinsiniz. Karşı tarafa verdiğiniz msj ortada kendinize gelin .ayrıca neyi hazmedemediniz pardon adam gayet doğru davranmis sizin yapmanız gerekeni yapmış
siz gercekten agir sorunlusunuzİntihar etmek istedim.o şehir dışın da zaten
Konu sahibi için iki sık var;Bende bu mesaja takıldım. Madem abla gibi yaklaştı neden bana elini sürecek olursan canıma kıyarım yazmıs eve gitmezdim yazmış. Çok saçma geldi yada kaçırdıgım biryer var
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım