Haketmedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Ya bu mesajınızda bi dengesizlik var hem abla gibi yaklaştım diyorsunuz hem bana elini sürersen intihar ederdim diyorsunuz
Şurada yazdığını anlamaya çalışıyorum 🤫🤔
Bende anlamaya çalışıyorum 🙄

Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Konu silinsede alıntı yapılıyomuş öğrenmiş oldum 💁🏽‍♀️

Konu kapanmadan son kez yazıyım aklını başına topla çocuğuna eşine sahip çık çocuğunun oynadığı oyunları takip et yaşına uygun oyunları oynat kendinde yaşına uygun davran kimse için canına kıymaya değmez çocuğunun boynunu bükme eşine ve çocuğuna yazık günah kulağına küpe olsun burdaki yazılanlar 🙋🏽‍♀️

Hayatımın en büyük dersi ben ona zaten sonradan da yazdım eğer bana elini sürecek olursan daha ordan ayrılmadan canıma.kıyarım diye
Allah izin vermedi ama arkadaşlar şda var eve fitmezdim.ama bi insan kafaya koyduysa aaayyy neyse daha fazla düşünmek istemiyorum şok.üstüne şok yaşadım şu 2 gündür Rabbim.her zaman hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.

ne gerek var böyle muhabbetlerin içinde olmaya, ergen çocuk. ayy bilmiyorum bana çok saçma sapan işler gibi geldi.
neyse dersimi aldım deyin, kafanızdan silip atın bu gereksiz işi.

Kızlar merhaba öncelikle lütfen bana tepki vermeyin;
Arkadaşlar ben 36 yaşın da evli 10 yaşında olan bi insanım.oğlumla.oyun oynarken birisiyle tanıştım.Ailesinden uzaktaymış kendisi avukat bende fazla gezme kendine dikkat et ,güzel.güzel sulu yemeklerde ye diye hep yazdım buarada bu çocuk benden 14 yaş ufak
Bi abla gibi yaklaştım.daha sonra bu benim.msjlarıma cvp vermemeye başladı bende habersiz bırakma.gibi yazdım aradım bana dediki sen bana kendini kaptırdın iyice abarttın ben sana bi adım gelsem sen bana 50 kere geleceksin buluşursak neler olacağını biliyorsun çooook üzüldüm ben bunları düşündürecek kadar birşey yapmadım ona yemin ediyorum yapmadım ve kızmayın ins.ekledim.nomuda verdim.benim sana saygım var anneliğine dedi evliliğine dedi bende kızınca o zaman ben elimi sürmücem bi insanla konuşmam dedi ve her yerden beni engelledi beynimden vurulmuşa döndüm hazmedemiyorum
Ablacım yorumlarıda okudum herkesın tepkı vermesının sebebı net yazmaman ama benım anladıgım kadarıyla oglunla aynı oyunu oynarken 2 nız buda o oyuna 3. olmuş ve konusmaya baslamıssınız oglun uzerınden ,22 yasındakı bırı ıcın annesıyle oyun oynayan bır cocuk gormek garıp ve guzel gelmıs tamam konusulmus sızde anne duygularınızla yardımcı olmak ıstemıssınız ama dozunu kacırmıssınız art nıyetlı oldugunuzu dusunmek ıstemıyorum lakın devır ne olmus farkında mısın?Çocugun senı yanlıs anlayıp koydugu tavır dogru olan sızınde kendı oglunuz kardesınız dısında anneç tavırlar sergılemenız yanlıs olan herkes aynı nıyette degıl cunku.Konuyu hazmedemıyorum boyutuna getırmenızı anlamadım nıe onemsedınız kı sunu sorun bence bu cocuk 22 yasında degılde 36 yasında dengınız sanıp konusmak sızı heyecanlandırdı mı?Bence bunu dusunun bu kadar vıcdan azabı neden.Ben bunu yasasam karsımdakı yanlıs anlasa sallamam kendımden emınsem eger ama sız bunu kafaya takmıssınız ?Sizcede anormal degıl mı?

4 yaşındakı kızıma o kadar telkin etmıyorum ben kreşe erdımde. kocaman adam sanane aç kalsın açıkta kalsın senın demenle mı karnını dıyurcak.kocana kaç defa dedin aç kalma dıye.

Bende bu mesaja takıldım. Madem abla gibi yaklaştı neden bana elini sürecek olursan canıma kıyarım yazmıs eve gitmezdim yazmış. Çok saçma geldi yada kaçırdıgım biryer var

Ben de bunu anlamıyorum.

İnsan duygusal bir şey hissetmediği etkilenmediği birinin bir lafından arabanın önüne atlar mı?
Neresinden tutsanız elde kalıyor yani.
Kim ki o çocuklu bir kadın olarak araba önüne atlıyorsun? Canı bu kadar ucuz mu? Eşi çocuğu bu kadar mı değersiz gözünde?

Bence psikolojik başka sorunlar var.
İki gün konuştuğu biri bir laf etti diye intihara kalkışmaz sağlıklı bir kişi.

Esiniz Kendisinden 14 yaş küçük kizla msjlasip onu arasa ilgilense napardiniz? ?? Bi abi gibi yaklastim dese tabi birde . Ha birde sizin bu konusmalari duysa esiniz be tepki verir ?? Oglunuzun yüzüne bakilmicak yanlış şeyler yapmayın lütfen abla gibiydim saftim diyede kendinizi kandirmayin 35 yaşında koca kadinsiniz. Karşı tarafa verdiğiniz msj ortada kendinize gelin .ayrıca neyi hazmedemediniz pardon adam gayet doğru davranmis sizin yapmanız gerekeni yapmış
hepimiz adama burda pis sübyanci derdik

Bende bu mesaja takıldım. Madem abla gibi yaklaştı neden bana elini sürecek olursan canıma kıyarım yazmıs eve gitmezdim yazmış. Çok saçma geldi yada kaçırdıgım biryer var
Konu sahibi için iki sık var;
Ya çocuk kadar masum bir kadın ve cidden Allah onu korumuş....
Ya da bize bahsetmedigi bircok parça var .... Kendisi duygusal bir boşluğa düştü ve bu adamla muhabbet olayına girdi başta iki masum arkadaş gibi oldular... İş bana gel,sana gel olunca adam rengini söyledi!
Adama telefonda sevgilini getir falan demek benim zamanimda karşı tarafa senden hoşlanıyorum sevgilin varmı demenin kestirmesiydi🤔 adama baya pay vermis oluyor bu durumda ki böyleyse bu devirde adam haklı!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X