Haketmedim

çok ilgnç .. hediye alamadığı için glmdiğini o mu syledi ne zaman söyledi ? ona bunun önemli olmadığını söyledin mi ? ne tepki verdi ?

şaka gibi ne söylesem bilemedim:44: hediye almamış olabilir tamamda telefonu niye kapatıyo? ne yapıyım diye sorma bile bence sana doğum günü hediyesi olmuş hayatından bi parazit çıkmış gitmiş....

şaka gibi ne söylesem bilemedim:44: hediye almamış olabilir tamamda telefonu niye kapatıyo? ne yapıyım diye sorma bile bence sana doğum günü hediyesi olmuş hayatından bi parazit çıkmış gitmiş....

evet..en mantıklısı .. hayatımdan cıkarmak sanırım ..çokk sevdigim halde bile

çok ilgnç .. hediye alamadığı için glmdiğini o mu syledi ne zaman söyledi ? ona bunun önemli olmadığını söyledin mi ? ne tepki verdi ?

aslında ona ulsmamı engelledigi için konusamadımm ama bişekilde sebebini ögrendimm ...

nişanlıymışsınız bide ciddi bi ilişki yani acaba telefonunu kapatmasında başka bi sebep olabilirmi? ailesiyle konuştunuzmu hiç

hediye alamamış olablr sn onu hiç bir zaman bu yüzden yargılamazsın diye düşünüyorum ..ama telefonunu kapatması çok yanlış bırak ne hali varsa görsün :74: bir açıklama yapacaktır heralde..

nişanlısın ve seviyorsun bence hemen ayrılmak olmaz bi ailesiyle konuş belki bşi biliyorlardır ama yaptığıda küçümsenecek bir davranış değil en azından bir süre sende uzak dur ondan

nişanlıymışsınız bide ciddi bi ilişki yani acaba telefonunu kapatmasında başka bi sebep olabilirmi? ailesiyle konuştunuzmu hiç

o sebebi ben bulamadım işte düşün düşün ama ortada hiç bi sorun yokki ..ne ailesiyle nede kendisiylede konusmadım .. ona ulasmamı engelledi resmen .. sehir dısına cıkıp uzaklasmak istiyorum ..belki kıymetimi anlarmı bilmiyorum ama aklım cok karısık

canım daha önce kızmış mıydın ona hediye alamadığı için filan gerçi öyle biri olduğunu da düşünmedim.. ama ne bileyim ilginç geldi çocuk gibi...
bence hiç kızmadan konuş bir önce neden böyle yaptığını filan açıklamasını sağla.

canım daha önce kızmış mıydın ona hediye alamadığı için filan gerçi öyle biri olduğunu da düşünmedim.. ama ne bileyim ilginç geldi çocuk gibi...
bence hiç kızmadan konuş bir önce neden böyle yaptığını filan açıklamasını sağla.

hala ulasamadım kii..ertesi gün bile kapalı teli.. artık gercekten sevmedigini düşünüyorum .bu kadar habersiz bırakmazdı beni sevseydi..hiç umurunda degilim galiba. telefonu kapalı oldugunda nekadar telaş ettigimi bilio..basına bişey geldigini zannediyorum cünkü ..kaybetmekten cok korkuyorum :14:

SøN K¡ş¡¥¡M ßèN... ßu qèM¡N¡N SøN ¥øLCuSu¥uMm... A$KıNn ¡NSaNDaN aLDıĞı SøN ¡NT¡KaMıMm ßèNn... CaN ÇèK¡$èN SøN NèFèS¡Mm... £Nn SøN AqLa¥aN GöZùMm... KeL¡MèLèR¡N ¥èTMèD¡q¡ SøN SöZùMm... HèR$襡N ß¡TT¡Ğ¡ ¥èRD襡Mm... ¡LèR¡¥è G¡TSèM Ka¥aLaRa KuRßaN G¡DèR¡Mm... GèR¡ G¡TSèM SaNa KuRßaN G¡DèR¡Mm... ¥èR¡MDè DuRSaM aKLıMa KuRßaN G¡DèR¡Mm... $¡MD¡ SèN Sö¥Lè SøN KèZ Ne ¥aPMaLı¥ıMm...

Nişanlın kompleksli biri mi ?
Hediye alamadım diye sorun yapıp tuhaf triplere girmiş olabilirmi?
Aynını yaşadım ordan biliyorum

alahalla çok ilginç, allah korusun başına bişey gelmesin?
gerçekten nişanlımısınız bu kadar basit bir sebepten böyle yapması çok ilginç..ya yaşı çok küçük yada işin içinde bambaşka birşey var, hani sevgiliyken çeker gider ama işin içinde ailelerde varken çok enteresan geldi bu durum bana açıkçası

olabilir tabi bazen öyle dengesiz gereksiz davranısları vardır ..

Bence seni sevmediğinden değil,belki de hediye alamadım diye kendini bile cezalandırıyo bile olabilir,eğer seviyosan telefonunu açtığında kızgınlıkla değil de sakin bi şekilde sormalısın,ama bu davranış bana çok tanıdık ve bence üzgünlüğünden yaptığı bişey

Bence seni sevmediğinden değil,belki de hediye alamadım diye kendini bile cezalandırıyo bile olabilir,eğer seviyosan telefonunu açtığında kızgınlıkla değil de sakin bi şekilde sormalısın,ama bu davranış bana çok tanıdık ve bence üzgünlüğünden yaptığı bişey

insan hediye için yas tuttar mı ki ? yani ne bilm ilk gün kapatırdı sonra aradı yada aramalara cevap verir ve üzgünlüğünü dile getirirdi diye düşünüyorum ..
bnce ailesiyle konuşmayı deneyebilirsin gerçkten çok ilginç belkide kendince başka bir sebebi vardır

insan hediye için yas tuttar mı ki ? yani ne bilm ilk gün kapatırdı sonra aradı yada aramalara cevap verir ve üzgünlüğünü dile getirirdi diye düşünüyorum ..
bnce ailesiyle konuşmayı deneyebilirsin gerçkten çok ilginç belkide kendince başka bir sebebi vardır

Canım bu yas tutmak değil de bi şekil başkaldırı diyelim:) Hani ben seni haketmiyorum konuşmıycam gibi.Benim yaşadığım olay bu şekildeydi ama arkadaşların durumu farklıysa bilmiyorum

e işte osebep sevmemesi olabilir miii

Back
X