Haketmegim sözler

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
Bayanlar arkadaş yanımda sizlerden fikir almak istiyor... bir yıldır benimle konuşmak için çabalayan biriydi üc ay beraberligimz oldu kafamda soru işaretleri vardı güven eksikliği bunun için tartışıyorduk arabasindaydm gorusmustuk bunları sorun ettiğim için kavga ettik beni itti bitti dedi istemiyorm dedi nefret ediyorum dedi arkadasn yanına bıraktı beş daka sonra msj attı benim yürek sisizmsn dedi beş saniye gel yanıma göreyim dedi gittim bana seni kirdysam ozur dilerim seni sewdim dedi bunları dedi ama gitme demedi üc gündür konuşmuyoruz aramıyor sizce ne yapmalıyım kötüyüm....... ( yazan bir arkadaş fikir istiyor sizlerden kızlar ben teselli etmeyi beceremedm birde siz deneyin)

Cabuk ofkeleniyor ,ağzından çıkanı kulağı pek duymuyor,arkadaşınız onun aramasını istiyor,çünkü o ne yaparsa, ne derse ,kızımız çok seviyor,onun kotu hallerini unutup, iki tatlı söze kapılıyor ,boyle devam etsin merak etmesin ,adam döner dolaşır gelir,çünkü ona her durumda boyun eğecek biri var.....

Bayanlar arkadaş yanımda sizlerden fikir almak istiyor... bir yıldır benimle konuşmak için çabalayan biriydi üc ay beraberligimz oldu kafamda soru işaretleri vardı güven eksikliği bunun için tartışıyorduk arabasindaydm gorusmustuk bunları sorun ettiğim için kavga ettik beni itti bitti dedi istemiyorm dedi nefret ediyorum dedi arkadasn yanına bıraktı beş daka sonra msj attı benim yürek sisizmsn dedi beş saniye gel yanıma göreyim dedi gittim bana seni kirdysam ozur dilerim seni sewdim dedi bunları dedi ama gitme demedi üc gündür konuşmuyoruz aramıyor sizce ne yapmalıyım kötüyüm....... ( yazan bir arkadaş fikir istiyor sizlerden kızlar ben teselli etmeyi beceremedm birde siz deneyin)
koşarak uzaklaş direk

Boşuna yaşamışım be hiç gülüm ömrüm yürek sızım diyen bi sevgilim olmadı be abla:kızgın::KK42:

Bence de dengesiz söylüyorum anlamıyor
Yanımda su an üyeliği yok yaz dedi yazdm

Hayır asla dalga geçmedim saygı duyuyorum bı tarz yürek sızılarına ama geçer yaa altı üstü bi sızı:cool:

Back
X