Haketmiyorum bunları

aşk biter sözünede çok gülüyorum ya diyelimki evlilikte aşk bitti sizin deyiminizle. e sen o zaman aşık olmadığın bir adamlamı birlikte oluyosun. neyse konu sahibi bu kez gurursuz demeyeceğim sana şöyle diyeceğim. eşinle kavganızda artık sen alttan alma yuvayı kurtarmak için eşin uğraşsın. güçlü ol ayaklarının üstünde durda biraz kıymetin olsun

Kocam bana asik beni cok seviyo deliler gibi
bu ne ya benimki seninkini dover gibi:))))
konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)

Atarsin.
bi arkadasin vardi.aralari iyi degilmis. kocami cok seviyorum diye agliyomus.ne oldu son durumlar.iyiki senin gibi bi arkadasi var.
tabi sen degilsen:)
neyin ne oldugunu bilmeden kimseye gurursuz vsvs diyemezsin.yeri geliyo insanlar baska cikisi olmadigindan eziyet cektigi adamla yasamaya devam ediyo.gurursuzluktan degil caresizlikten.

ben o arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü gurursuzun tekiydi adam seni istemiyorum dedikçe ben kocamı seviyorum diye zırlıyodu. ayrıca konu sahibi çaresiz olmasıyla ilgili bişey demedi. eşi istemediği halde ben kocamı seviyorum aman yuvam yıkılmasın ben bu yuvayı zor kurdum ne olursa olsun asla boşanmam diye gurursuzluğun dibine vuran kadınlardan nefret ediyorum. şimdi tutarsızlığını söylüyorum. yoksa anlattığın arkadaşın senmisin diyosun ya belki benimde bir çaresizliğim vardır katlanıyorumdur yaşadıklarımı bilip bilmeden neden yargılıyosun:) çok fesat düşünüyosun yani ilk senden duydum nerden vuracağını şaşırmışın:) aman ya eşi istemiyorum dedikçe eşim yuvam diye tutturan gurursuz kadınlar benden uzak dursun midem bulandı yani

ben caresizligi bu konu icin demedim.Niye sasiriyim ya:) iste onu diyorum bende bilip bilmeden yargilamayalim fesatlik nerden cikardin.

Asıl sizin yorumunuzdan benim midem bulandı. Eşim tartistigimizda kriz yönetimini ve öfke kontrolünü saglayamadigi için bu sorun yaşandı.

Sürekli böyle bi hayatım olsa zaten devam etmez.

A bu arada çok sevildiğini kocasının onsuz asla yapamayacağını zanneden bi arkadaşım yıllardır aldatıldığını öğrenince herşeyi kırıp dökmustu.

Aslında çokta seviyordu kocası hatta herkes vay be adama bak örnek koca deniyordu.

Bunu da bi dip not olarak.düşeyim istedim.

Artık yorum yazmazsan sevinirim. Çünkü sadece sinirlerimi bozan yorumların var.

Gurursuz deilim. Onursuz deilim. Kocam bana deli gibi aşık diye ortada gezipte sonra darbe yiyince herkesin gülmesine sebep olacak gereksiz ozguvene de sahip deilim. Kimse yarının ne getireceğini bilmez. Ayrıca aşk bi ömür devam etmez bunu uzmanlar bile ispatladı. Sizinki de artık aşk deilidir başka boyuttadir ama siz aşk demeye devam edin.

Hem sizin kocanıza yazık çünkü sizin onun kadar aşık olmadığınız yorumlarinizdan belli baştan beri. Demekki neymiş bi taraf daha fazla seviyormus

konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)
Ya ben kendimi kimseyle kiyaslamadim siz nası okuyosunuz. Yakın mesafedeyseniz bi okuma anlama etkinliği yaptirayim size. Ben asla kocanizla kendimi kiyaslamadim. Baştan beri benim kocam bana aşık yazıp duran sizsiniz. Nasıl bi seviyesizlik bu.

Ayrıca okuma anlama çalışmasında ciddiyim. Sonuçta 12 yıllık öğretmen aynı zamanda eğitim danismaniyim.

Yorumlama kabiliyetinize hayran kaldım. Öğrencilerim bile daha mantıklı yorumlayıp cevap veriyor olaylara

ben caresizligi bu konu icin demedim.Niye sasiriyim ya:) iste onu diyorum bende bilip bilmeden yargilamayalim fesatlik nerden cikardin.
Bence sayın Nermin hanıma daha fazla cevap yazmayın. Baştan beri polemik ten başka biseye sebep olmadı. Olayları kendi beyninin garip gelişimine göre yorumluyor.

Yorumlarını defalarca şikayet ettim ama banlanmadi.

Benim kendimi onla kiyasladigimi sanıyor oysa ilk baştan beri olumsuz yorumları ve kocasının muhteşem aşkını anlatan kendisi.
Ki defalarca dedim burada benim konuma yorum yapma diye.

Çok gururlu olduğu için istenmediği halde hala yazıyor.

Eşim ve yuvası kıymetsiz olan bi kadından da benim midem bulandı.

Ayrıca ne gurursuzsun defalarca bana cevap yazma dediğim halde sürekli yaziyosun. Bu da bi gururdur.

İstenmedigin yerde durma hadi. Bak basit bi konudan bile gidebilecek gururun yok sonra gelmiş ben evden gitmedim diye bana gurursuz diyosun.

Hahaha sevgi yönünden sizinki benimkini döver.

Benim sevgimde senin kocana olanı döver zaten.

Ne gereksiz yorumların var ya. Bi git artık. Gururlu kadın git hadi

Haklisin.
Gururunu da alip gitsin.Bu aski okumaya dayanamiyorum daha fazla

Çok büyük konuşuyorsunuz
Allahtan korkun
Öyle şey olur ki şaşarsınız
O zaman konu sahibi aklınıza bile gelmez

Çok büyük konuşuyorsunuz
Allahtan korkun
Büyük konuşmak doğru deil gerçekten. İnsan bu şaşar düşer. Insallah kimse yaşamaz öyle olayları ama birinin acisindan nemalanip benim aşkım süper diye hava atmanın ego parlatmanin anlamı yok burda

Eşinizi ve kendinizi buradakilere savunma ihtiyacı hissetmeyin.Gerçekleri görmenize engel olur.
Ben eşimin hatalarını biliyorum. Insallah o da artık farkında ve tedavi olacak.

Zaten bi anda tekrar dört dörtlük olmadık. İyice duzelmeden ben kirginligimi hissettiricem

Çok büyük konuşuyorsunuz
Allahtan korkun
tövbe ya o nasıl söz tabiki Allahtan korkuyorum. bazı şeyler vardır büyük konuşmayla alakası yoktur bu karakter meselesidir

Seni o kadar iyi anlıyorum ki, tahmin bile edemezsin... O dediğin duygular bastırılıyor, ve aniden ortaya çıkıyor kişinin sana yaptığı en ufak harekette. Bende kendime haketmiyorum diyorum. Haketmediklerimizi yaşatanlar aynısını misli ile yasasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…