aşk biter sözünede çok gülüyorum ya diyelimki evlilikte aşk bitti sizin deyiminizle. e sen o zaman aşık olmadığın bir adamlamı birlikte oluyosun. neyse konu sahibi bu kez gurursuz demeyeceğim sana şöyle diyeceğim. eşinle kavganızda artık sen alttan alma yuvayı kurtarmak için eşin uğraşsın. güçlü ol ayaklarının üstünde durda biraz kıymetin olsunMasallah ozaman size. Insallah aşkı hep devam eder ve sorun yaşamazsınız.
Ama unutmayinki aşk bi anda azalabiliyor yada farklı şeyler daha ağır basabiliyor. Diyorum ya inşallah siz yaşamazsınız.
Gurursuz gurursuz bosanmiyorum ben evet. Çekip. Gitmiyorum da. Çünkü bu yuva için çok mücadele ettim. Yıkmak öyle kolay olmamali.
Hala yorumlarınız iğneleyici. Söz mutlu olun inşallah.
İnişli çıkışlı birçok evlilik varken sizinki ornekmis demekki.
Bizimki böyle napalim. Biz de istemiyoruz mutsizdur olmayı ama oluyor işte arasira
konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)Kocam bana asik beni cok seviyo deliler gibi
bu ne ya benimki seninkini dover gibi:))))
Atarsin.farkediyosan zırlayan konu sahibi. eşim bana böyle bişey yapsa onu evden atarım ben dert çekmek içinmi geldim dünyaya. evet sıkıntı kavga her zaman olur ama konu sahibinin yaşadığı kavgada değil yani. ne olursa olsun sizin tabirinizle bir erkeğin arkasından asla zırlamam. eşi onu sevmediği halde gurursuz gurursuz ağlayan bir kadın eşi tarafındanda sevilmez zaten
ben o arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü gurursuzun tekiydi adam seni istemiyorum dedikçe ben kocamı seviyorum diye zırlıyodu. ayrıca konu sahibi çaresiz olmasıyla ilgili bişey demedi. eşi istemediği halde ben kocamı seviyorum aman yuvam yıkılmasın ben bu yuvayı zor kurdum ne olursa olsun asla boşanmam diye gurursuzluğun dibine vuran kadınlardan nefret ediyorum. şimdi tutarsızlığını söylüyorum. yoksa anlattığın arkadaşın senmisin diyosun ya belki benimde bir çaresizliğim vardır katlanıyorumdur yaşadıklarımı bilip bilmeden neden yargılıyosun:) çok fesat düşünüyosun yani ilk senden duydum nerden vuracağını şaşırmışın:) aman ya eşi istemiyorum dedikçe eşim yuvam diye tutturan gurursuz kadınlar benden uzak dursun midem bulandı yaniAtarsin.
bi arkadasin vardi.aralari iyi degilmis. kocami cok seviyorum diye agliyomus.ne oldu son durumlar.iyiki senin gibi bi arkadasi var.
tabi sen degilsen:)
neyin ne oldugunu bilmeden kimseye gurursuz vsvs diyemezsin.yeri geliyo insanlar baska cikisi olmadigindan eziyet cektigi adamla yasamaya devam ediyo.gurursuzluktan degil caresizlikten.
ben caresizligi bu konu icin demedim.Niye sasiriyim ya:) iste onu diyorum bende bilip bilmeden yargilamayalim fesatlik nerden cikardin.ben o arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü gurursuzun tekiydi adam seni istemiyorum dedikçe ben kocamı seviyorum diye zırlıyodu. ayrıca konu sahibi çaresiz olmasıyla ilgili bişey demedi. eşi istemediği halde ben kocamı seviyorum aman yuvam yıkılmasın ben bu yuvayı zor kurdum ne olursa olsun asla boşanmam diye gurursuzluğun dibine vuran kadınlardan nefret ediyorum. şimdi tutarsızlığını söylüyorum. yoksa anlattığın arkadaşın senmisin diyosun ya belki benimde bir çaresizliğim vardır katlanıyorumdur yaşadıklarımı bilip bilmeden neden yargılıyosun:) çok fesat düşünüyosun yani ilk senden duydum nerden vuracağını şaşırmışın:) aman ya eşi istemiyorum dedikçe eşim yuvam diye tutturan gurursuz kadınlar benden uzak dursun midem bulandı yani
Asıl sizin yorumunuzdan benim midem bulandı. Eşim tartistigimizda kriz yönetimini ve öfke kontrolünü saglayamadigi için bu sorun yaşandı.ben o arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü gurursuzun tekiydi adam seni istemiyorum dedikçe ben kocamı seviyorum diye zırlıyodu. ayrıca konu sahibi çaresiz olmasıyla ilgili bişey demedi. eşi istemediği halde ben kocamı seviyorum aman yuvam yıkılmasın ben bu yuvayı zor kurdum ne olursa olsun asla boşanmam diye gurursuzluğun dibine vuran kadınlardan nefret ediyorum. şimdi tutarsızlığını söylüyorum. yoksa anlattığın arkadaşın senmisin diyosun ya belki benimde bir çaresizliğim vardır katlanıyorumdur yaşadıklarımı bilip bilmeden neden yargılıyosun:) çok fesat düşünüyosun yani ilk senden duydum nerden vuracağını şaşırmışın:) aman ya eşi istemiyorum dedikçe eşim yuvam diye tutturan gurursuz kadınlar benden uzak dursun midem bulandı yani
Ya ben kendimi kimseyle kiyaslamadim siz nası okuyosunuz. Yakın mesafedeyseniz bi okuma anlama etkinliği yaptirayim size. Ben asla kocanizla kendimi kiyaslamadim. Baştan beri benim kocam bana aşık yazıp duran sizsiniz. Nasıl bi seviyesizlik bu.konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)
Bence sayın Nermin hanıma daha fazla cevap yazmayın. Baştan beri polemik ten başka biseye sebep olmadı. Olayları kendi beyninin garip gelişimine göre yorumluyor.ben caresizligi bu konu icin demedim.Niye sasiriyim ya:) iste onu diyorum bende bilip bilmeden yargilamayalim fesatlik nerden cikardin.
ben o arkadaşımı hayatımdan çıkardım çünkü gurursuzun tekiydi adam seni istemiyorum dedikçe ben kocamı seviyorum diye zırlıyodu. ayrıca konu sahibi çaresiz olmasıyla ilgili bişey demedi. eşi istemediği halde ben kocamı seviyorum aman yuvam yıkılmasın ben bu yuvayı zor kurdum ne olursa olsun asla boşanmam diye gurursuzluğun dibine vuran kadınlardan nefret ediyorum. şimdi tutarsızlığını söylüyorum. yoksa anlattığın arkadaşın senmisin diyosun ya belki benimde bir çaresizliğim vardır katlanıyorumdur yaşadıklarımı bilip bilmeden neden yargılıyosun:) çok fesat düşünüyosun yani ilk senden duydum nerden vuracağını şaşırmışın:) aman ya eşi istemiyorum dedikçe eşim yuvam diye tutturan gurursuz kadınlar benden uzak dursun midem bulandı yani
Hahaha sevgi yönünden sizinki benimkini döver.konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)
Haklisin.Ya ben kendimi kimseyle kiyaslamadim siz nası okuyosunuz. Yakın mesafedeyseniz bi okuma anlama etkinliği yaptirayim size. Ben asla kocanizla kendimi kiyaslamadim. Baştan beri benim kocam bana aşık yazıp duran sizsiniz. Nasıl bi seviyesizlik bu.
Ayrıca okuma anlama çalışmasında ciddiyim. Sonuçta 12 yıllık öğretmen aynı zamanda eğitim danismaniyim.
Yorumlama kabiliyetinize hayran kaldım. Öğrencilerim bile daha mantıklı yorumlayıp cevap veriyor olaylara
konu sahibi ikidebir beni kendiyle kıyaslıyo bende aramızdaki farkı söylüyorum. bu arada doğru söylüyosunuz sevgi yönünden benimki onunkini döver:)
Maaş kartımı eve bıraktı. Kesinlikle parama dokunulmamis zaten hepsi birikiyor orda. Teşekkür ederimTek naçizane tavsiyem, maaş kartınızı eşinizden alın.
Büyük konuşmak doğru deil gerçekten. İnsan bu şaşar düşer. Insallah kimse yaşamaz öyle olayları ama birinin acisindan nemalanip benim aşkım süper diye hava atmanın ego parlatmanin anlamı yok burdaÇok büyük konuşuyorsunuz
Allahtan korkun
Öyle şey olur ki şaşarsınız
O zaman konu sahibi aklınıza bile gelmez
Ben eşimin hatalarını biliyorum. Insallah o da artık farkında ve tedavi olacak.Eşinizi ve kendinizi buradakilere savunma ihtiyacı hissetmeyin.Gerçekleri görmenize engel olur.
tövbe ya o nasıl söz tabiki Allahtan korkuyorum. bazı şeyler vardır büyük konuşmayla alakası yoktur bu karakter meselesidirÇok büyük konuşuyorsunuz
Allahtan korkun
Öyle şey olur ki şaşarsınız
O zaman konu sahibi aklınıza bile gelmez
Seni o kadar iyi anlıyorum ki, tahmin bile edemezsin... O dediğin duygular bastırılıyor, ve aniden ortaya çıkıyor kişinin sana yaptığı en ufak harekette. Bende kendime haketmiyorum diyorum. Haketmediklerimizi yaşatanlar aynısını misli ile yasasın inşallahBazen tıkanıp kalıyor insan işte böyle. Tam düzeldi diyorsun artık toparladık ama bi anda alt üst olabiliyor hayatın. Tam bi ay önce yazdığım sorunumun tekrar ortaya çıkmasından huzursuzum. Ve evet gerçekten çaresiz ve mutsuzum.
Psikoloğa gidiyorum 15 günde bi düzenli olarak ve artık hafifledim zannediyordum. Oysaki bastırmışım sadece.
Benim hissettiğim yaşadığım hicbirseyi düşünmeden empati kurmak zahmetinde bulunmadan ne de kolay kırıyor kalbimi.
Bıktım senden yetti artık.
Ne kolay çıkıyor ağzından bu sözler.
Ne hamileligim ne oğlum hicbirseyi umursamadan.
Bu akşam biz tartışırken oğlumun gözlerindeki korku ve onun bana dönüp bak çocuğu ne hale getirdin demesi.
Oysa o kırıp döküp gidince oğlumu oyalayıp unutturma görevi benim.
İnsanca sorduğum birkaç soruya cevap vermek yerine bağırıp çağıran o ama oğlumu üzen ben.
Ben hiç istermiyim üzülmesini.
O kapıyı çarpıp gidince içimde kopan okadar şeye rağmen oğlumu üzmeden herşeyi içime atıp kafasını başka şeylerle meşgul etmek cokmu kolay benim için.
Hele ki içimdeki bebeğim.
Okadar mutsuz büyüyor ki anlatamam.n
Oğlumu bi şekilde mutlu etsemde içimdeki masum herşeyi hissediyor benimle.
Çaresiz mutsuz olmak .
Neden beni düşman gibi görüyor.
Neden pişman olacağı şeyler söylüyor.
Hayatını mahveden okadar insanı en ufak bi selamlarin da affederken neden bana böyle davranıyor.
Tükenmek mi. Dibine kadar yaşadığım bi duygu artık bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?