İnşallah çok sağolsun. Öyle çok birden donemedik eski halimize ama en azından tartışma yok ortam gergin degilDurumunuzun duzeldigine cok sevindim inşallah dahada iyi olursunuz.. keyfle saglikla kucaginiza alırsınız bebisinizi...
Öyle olmayacak inşallah.Peki bu adamı hep başkaları mi yönlendirecek sizi anlamak bu kadar zor mu ?nedir yani başkası deyince kocam düzelecek see ohooo hiç güvenilir değil
ne olursa olsun arada aşk olduğunda hiçbir erkek öfkeliyim sinirliyim hastayım falan bunları araya sokup boşanalım demez. her kavgada çocuk gibi başkalarının yardımına koşulacaksa o adamın sevgisine güvenilmez o evliliktende hayır gelmez. çocuklar zaten kavga dolu ortamda büyümek istemez. ya eşler birbirine aşık olur evlilik mutlu şekilde devam eder ya da boşanılırYok hayır demedi.
Geçen ay tartisinca da aynı arkadaşa söylemiştik. Onlar daha önce boşanma yaşamış insanlar ve çok tecrübeler.
Akıl vermeleri daha farklı oluyor oyuzden
Evet duruldu.Biraz durulmuş eşiniz hayırlısı olsun hakkınızda. Tek tavsiyem evlilik ilişkisinde toparlayıcı alttan alıcı rolü üstlenmeyin bırakın o üstlensin. O bir yükselirse siz iki yükselin. Bazı insanların anladığı dil 'deli deliyi görünce sopasını saklardır'. Eşinizin yaptığı bu tavırlara anlayış gösterip ya da üzülüp durursanız yorulan siz olursunuz. Hoş zaten böyle devam ederse sizin de eeeh yeter be dediğiniz eşik gelir. Umarım herşey gönlünüze göre olur.
İnşallah tekrar sorun yaşamayız.ne olursa olsun arada aşk olduğunda hiçbir erkek öfkeliyim sinirliyim hastayım falan bunları araya sokup boşanalım demez. her kavgada çocuk gibi başkalarının yardımına koşulacaksa o adamın sevgisine güvenilmez o evliliktende hayır gelmez. çocuklar zaten kavga dolu ortamda büyümek istemez. ya eşler birbirine aşık olur evlilik mutlu şekilde devam eder ya da boşanılır
arada aşk olduğu zaman evlilik her zaman güzel olur. ne olursa olsun kavgada gidip başkasının demesiyle barışan bir kocadan hayır gelmez zaten. dua et o arkadaşlarının başına bişey gelmesin yoksa sizi barıştıracak biri olmaz sizde boşanırsınız. bunun gibi mesela...İnşallah tekrar sorun yaşamayız.
Bende istemiyorum çocuğumun mutsuz ortamda büyümesini.
Ama bu ay şimdiye kadar sadece 2 kez yaşandı. Süregelen bişey değil.
Ve insallah 3. Su olmaz artık.
Herkes ister mutlu aşık devam etmeyi ama olmayınca olmuyor işte. Evlilik herzaman güllük gülistanlık gitmiyor.
Hic yapıcı yorumunuz yok. Hayır anlamadığım siz hiç mi iniş çıkış yaşamıyorsunuz. Hep mi aşk var huzur var.arada aşk olduğu zaman evlilik her zaman güzel olur. ne olursa olsun kavgada gidip başkasının demesiyle barışan bir kocadan hayır gelmez zaten. dua et o arkadaşlarının başına bişey gelmesin yoksa sizi barıştıracak biri olmaz sizde boşanırsınız. bunun gibi mesela...
Konunuzu takipteydim o yuzden tum mesajlari okudum.. simdi nasil esiniz, yani size karsi yaklasimi nasil pisman mi yaptiklarindan size kendini affettirmeye cabaliyor mu mahcup mu, siz nasil hissediyorsunuz? Hersey icin gec olmadan aklini basina toplamasina cok sevindim bu konunun bosandik demenizle sonuclanmasini hic istememistim. Rabbim ikinizi de evlatlariniza bagislasin.Hic yapıcı yorumunuz yok. Hayır anlamadığım siz hiç mi iniş çıkış yaşamıyorsunuz. Hep mi aşk var huzur var.
Evlilik bu tabiki yaşadığımız hoş bişey deildi hala kırgınım. Ama ne olursa olsun felaket tellalı gibisiniz
ben sadece doğruları söylüyorum. ne bekliyosunuz aman canım her kavgada o adamı çağır sizi barıştırsınmı diyeyim. evet ben her zaman mutluyum eşim bana aşık. aşk zamanla biter dersen eşim beni deli gibi seviyo ve bana saygı duyuyo. kendine gel ve eşinden sevgi bekleme. çocuğum var boşanamam deme çünkü sevgisiz bir ortamda çocuk daha kötü olur. sizler çocuğum için boşanmam dersiniz boşanıncada çocuğu babasına göstermezsiniz. maşallah gerçekten çocuğu düşünürsünüz. yani kocan sana sanki yabancı gibi davrandığında gurursuz gurursuz bekleme. boşanıyorum diye çık git evdenki biraz kıymetin olsunHic yapıcı yorumunuz yok. Hayır anlamadığım siz hiç mi iniş çıkış yaşamıyorsunuz. Hep mi aşk var huzur var.
Evlilik bu tabiki yaşadığımız hoş bişey deildi hala kırgınım. Ama ne olursa olsun felaket tellalı gibisiniz
Çok mahcup. Özür de diledi. Bi daha olmaması için o da önlem alacak. Öfke kontrolü için.Konunuzu takipteydim o yuzden tum mesajlari okudum.. simdi nasil esiniz, yani size karsi yaklasimi nasil pisman mi yaptiklarindan size kendini affettirmeye cabaliyor mu mahcup mu, siz nasil hissediyorsunuz? Hersey icin gec olmadan aklini basina toplamasina cok sevindim bu konunun bosandik demenizle sonuclanmasini hic istememistim. Rabbim ikinizi de evlatlariniza bagislasin.
Gerekli işlemler yapıldı. O gün sinirle alıp gitti. Diyorum ya öfke kontrol sorunu var.
Masallah ozaman size. Insallah aşkı hep devam eder ve sorun yaşamazsınız.ben sadece doğruları söylüyorum. ne bekliyosunuz aman canım her kavgada o adamı çağır sizi barıştırsınmı diyeyim. evet ben her zaman mutluyum eşim bana aşık. aşk zamanla biter dersen eşim beni deli gibi seviyo ve bana saygı duyuyo. kendine gel ve eşinden sevgi bekleme. çocuğum var boşanamam deme çünkü sevgisiz bir ortamda çocuk daha kötü olur. sizler çocuğum için boşanmam dersiniz boşanıncada çocuğu babasına göstermezsiniz. maşallah gerçekten çocuğu düşünürsünüz. yani kocan sana sanki yabancı gibi davrandığında gurursuz gurursuz bekleme. boşanıyorum diye çık git evdenki biraz kıymetin olsun
Kocam bana asik beni cok seviyo deliler gibiben sadece doğruları söylüyorum. ne bekliyosunuz aman canım her kavgada o adamı çağır sizi barıştırsınmı diyeyim. evet ben her zaman mutluyum eşim bana aşık. aşk zamanla biter dersen eşim beni deli gibi seviyo ve bana saygı duyuyo. kendine gel ve eşinden sevgi bekleme. çocuğum var boşanamam deme çünkü sevgisiz bir ortamda çocuk daha kötü olur. sizler çocuğum için boşanmam dersiniz boşanıncada çocuğu babasına göstermezsiniz. maşallah gerçekten çocuğu düşünürsünüz. yani kocan sana sanki yabancı gibi davrandığında gurursuz gurursuz bekleme. boşanıyorum diye çık git evdenki biraz kıymetin olsun
Anlayamadım ki sürekli bi gurursuz demeler falan. Onunki çok seviyormuş asla ona hata yapamazmis.Kocam bana asik beni cok seviyo deliler gibi
bu ne ya benimki seninkini dover gibi:))))
Evet.zannetmiyorum tartismanin olmadigi bi evlilik.bazisina davulun sesi uzaktan hos geliyor.yarin birgun bi sorun ciksa kocami deliler gibi seviyorum.ondan ayrilirsam yasayamam diye zirlar artik.Anlayamadım ki sürekli bi gurursuz demeler falan. Onunki çok seviyormuş asla ona hata yapamazmis.
Bence kimse bukadar büyük konuşmamalı ne olacağımızı bilmiyoruz.
Bizde çok severek evlendik ne mucadelelerle ve 2 kere kavga ettik diye bu üye benim gurursuzlugum dan girdi kendi kocasının ona nası aşık olduğundan çıktı.
Insallah devam etsin sevgisi hiç bozulmasın tabiki.
Ama hayat hep öyle güzel gitmiyor. Çoğu insan okadar şanslı değil. Ki bence iniş çıkış evliliğin içinde çok büyük boyutlara gelmemek şartıyla olmali
siz bu kafayla daha çok mutsuz olursunuz. dua edinde sizi barıştıran insanlar ölmesin yoksa kim barıştıracak siziAnlayamadım ki sürekli bi gurursuz demeler falan. Onunki çok seviyormuş asla ona hata yapamazmis.
Bence kimse bukadar büyük konuşmamalı ne olacağımızı bilmiyoruz.
Bizde çok severek evlendik ne mucadelelerle ve 2 kere kavga ettik diye bu üye benim gurursuzlugum dan girdi kendi kocasının ona nası aşık olduğundan çıktı.
Insallah devam etsin sevgisi hiç bozulmasın tabiki.
Ama hayat hep öyle güzel gitmiyor. Çoğu insan okadar şanslı değil. Ki bence iniş çıkış evliliğin içinde çok büyük boyutlara gelmemek şartıyla olmali
farkediyosan zırlayan konu sahibi. eşim bana böyle bişey yapsa onu evden atarım ben dert çekmek içinmi geldim dünyaya. evet sıkıntı kavga her zaman olur ama konu sahibinin yaşadığı kavgada değil yani. ne olursa olsun sizin tabirinizle bir erkeğin arkasından asla zırlamam. eşi onu sevmediği halde gurursuz gurursuz ağlayan bir kadın eşi tarafındanda sevilmez zatenEvet.zannetmiyorum tartismanin olmadigi bi evlilik.bazisina davulun sesi uzaktan hos geliyor.yarin birgun bi sorun ciksa kocami deliler gibi seviyorum.ondan ayrilirsam yasayamam diye zirlar artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?