Hakettim ben

Hep söyledim yine söylüyorum, kendine mukayyet olmazsan bu adamı kaybedip dibe vurucaksın. Sonunu görüyorum ben senin.
Vala aramiyorum ki.Takip bile etmemeye calisiyorum.Simdi odama gecip sinava caliscam.En az iki gun aramayi dusunmuyorum ki siniri gecsin.Ben sadece benden sogudu o acmadi telefonu sandim. :-(

kıyamam sana kuzum, kıyamam sana annemm, bu uşak seni sevmiyo anlasana artık..
aramaz, sormaz, msj atmaz, buluşmak istemez, bak 2. kez söylüyorum siz sevgili değilsiniz

biri seni kandırmış, siz sevgilisiniz demiş sende inanmışsın,
canına yazık değilmi, bırak şunun yakasını sende rahatla bizde rahatlayalım aaaaaaaaa

Amaa aramiyorum bak kac saattir.İki uc gun gecsin o aramazsa ariycam

Boşver zaten takma hiç hayatına devam et. Ararsa açar konuşursunuz. Bırak biraz özlesin belli ki sıkılmış senden.
Şimdi ki durum için söylüyorum yoksa tutkunuz çoktan bitmiş.

Ben eşimi bazen bilmeden müdürleriyle toplantıdayken falan arıyorum meşgule alıyor. Sonra hemen fırsat bulunca hiç olmazsa mesaj atıp soruyor önemli mi diye. Normal bir insan olsa her yaptığına vatani görev gibi davranmaz.

Boşver zaten takma hiç hayatına devam et. Ararsa açar konuşursunuz. Bırak biraz özlesin belli ki sıkılmış senden.
Şimdi ki durum için söylüyorum yoksa tutkunuz çoktan bitmiş.
Evet dimi.İki seneye yaklastik tutku falan kalmamiş.Arar mi acaba :-(

Adam açmıyo nye yazıyon balım?
Yazdın cvplamadı nyr arıyon ciğerim?
Mesajlarına yant vermeyen tlfnlarını açmayan ve snnle buluşmak istemeyen biriyle nye kendine azap çektiriyon ciğrrim,??? He bnm gülüm,? Nye?

Hirs gibi bisey oldu galiba.Ya mesengerda aktif gordum.Aradim acmadi delirdim arka arkaya yardirdim bende.O da en son aradi tam ben onuncu msji yazarken iste bi insan yirmi kez aranir mi sen benim iste oldugumu bilmiyon mu falan

Yaa kendimi tutamadim.Ama bak suan hic aramiyom ki
Kim o bu kadar ustune dusup kendini bisey zannettiriyorsun? Senden daha mi kiymetlide boyle sana kotu davranmasina firsat veriyorsun? Kim o kim? Yapma Allah askina kimse senden degerli degil. Birak ne hali varsa gorsun. Arayip ustune gidip bir de laf yeme kendini uzme. Biliyorum o duyguyu dayanamiyorsun ama dayanmak zorundasin!

Yok en azindan iki gun kendimi tutcam.Gecen gene aynini yaptim ertesi gun mesaj atmişti bana.Şimdi beklim bi siniri gecsin.Bi de sinirli biri.Ama yumsar hemen.Ben yarin da aramicam.İki uc gun aramicam bakalim.Hergun dakka basi konusuyoduk.E bende alistim.simdi hergun arkadasinin yaninda ona isinde yardim ediyo.Arkadasinin yaninda benle ilgilenmiyo pek.Bende boyle deliriyorum.Sence arar mi.Abarttim bende pismanim ama ve söz aramicam en az iki gun

Hirs gibi bisey oldu galiba.Ya mesengerda aktif gordum.Aradim acmadi delirdim arka arkaya yardirdim bende.O da en son aradi tam ben onuncu msji yazarken iste bi insan yirmi kez aranir mi sen benim iste oldugumu bilmiyon mu falan
Ayrılmayı düşünmez misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…