- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Vala aramiyorum ki.Takip bile etmemeye calisiyorum.Simdi odama gecip sinava caliscam.En az iki gun aramayi dusunmuyorum ki siniri gecsin.Ben sadece benden sogudu o acmadi telefonu sandim. :-(Hep söyledim yine söylüyorum, kendine mukayyet olmazsan bu adamı kaybedip dibe vurucaksın. Sonunu görüyorum ben senin.
Amaa aramiyorum bak kac saattir.İki uc gun gecsin o aramazsa ariycamBaşına gelecek korktuğun şey, hayırlısı olsun hakkında.
Amaa aramiyorum bak kac saattir.İki uc gun gecsin o aramazsa ariycam
Yürü beee :) bacıma bak :)Sen bizim naptıgımızı biliyon mu ne demek çevrimiçisin demekki telefonlasın daha ne! Sende abartmıssın heryerden yazıp bi iki kere aradın bi msj attın tamam:)
Evet dimi.İki seneye yaklastik tutku falan kalmamiş.Arar mi acaba :-(Boşver zaten takma hiç hayatına devam et. Ararsa açar konuşursunuz. Bırak biraz özlesin belli ki sıkılmış senden.
Şimdi ki durum için söylüyorum yoksa tutkunuz çoktan bitmiş.
Yaa kendimi tutamadim.Ama bak suan hic aramiyom kiSana dun ustune gitme demistim!
Değil mi ama :):)Yürü beee :) bacıma bak :)
Hirs gibi bisey oldu galiba.Ya mesengerda aktif gordum.Aradim acmadi delirdim arka arkaya yardirdim bende.O da en son aradi tam ben onuncu msji yazarken iste bi insan yirmi kez aranir mi sen benim iste oldugumu bilmiyon mu falanAdam açmıyo nye yazıyon balım?
Yazdın cvplamadı nyr arıyon ciğerim?
Mesajlarına yant vermeyen tlfnlarını açmayan ve snnle buluşmak istemeyen biriyle nye kendine azap çektiriyon ciğrrim,??? He bnm gülüm,? Nye?
Kim o bu kadar ustune dusup kendini bisey zannettiriyorsun? Senden daha mi kiymetlide boyle sana kotu davranmasina firsat veriyorsun? Kim o kim? Yapma Allah askina kimse senden degerli degil. Birak ne hali varsa gorsun. Arayip ustune gidip bir de laf yeme kendini uzme. Biliyorum o duyguyu dayanamiyorsun ama dayanmak zorundasin!Yaa kendimi tutamadim.Ama bak suan hic aramiyom ki
Sanmam biraz sakinleşmesi lazım benceYok bidaha yapmam ki dikkat edicem canim.Ayrildi mi acaba benden :-(
Yok en azindan iki gun kendimi tutcam.Gecen gene aynini yaptim ertesi gun mesaj atmişti bana.Şimdi beklim bi siniri gecsin.Bi de sinirli biri.Ama yumsar hemen.Ben yarin da aramicam.İki uc gun aramicam bakalim.Hergun dakka basi konusuyoduk.E bende alistim.simdi hergun arkadasinin yaninda ona isinde yardim ediyo.Arkadasinin yaninda benle ilgilenmiyo pek.Bende boyle deliriyorum.Sence arar mi.Abarttim bende pismanim ama ve söz aramicam en az iki gunKim o bu kadar ustune dusup kendini bisey zannettiriyorsun? Senden daha mi kiymetlide boyle sana kotu davranmasina firsat veriyorsun? Kim o kim? Yapma Allah askina kimse senden degerli degil. Birak ne hali varsa gorsun. Arayip ustune gidip bir de laf yeme kendini uzme. Biliyorum o duyguyu dayanamiyorsun ama dayanmak zorundasin!
İki uc gun aramim diyom.simdi arasam acmaz acsada bana kizcak insan bu kadar aranir mi diyeSanmam biraz sakinleşmesi lazım bence
Bence özür dile bir daha böyle birşeyi tekrarlamayacagını söyleİki uc gun aramim diyom.simdi arasam acmaz acsada bana kizcak insan bu kadar aranir mi diye
Ayrılmayı düşünmez misinHirs gibi bisey oldu galiba.Ya mesengerda aktif gordum.Aradim acmadi delirdim arka arkaya yardirdim bende.O da en son aradi tam ben onuncu msji yazarken iste bi insan yirmi kez aranir mi sen benim iste oldugumu bilmiyon mu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?