Hakettim ben

ne iş yapıyor arkadaşı yardım edilecek bir iş mi
ayrıca böyle parasız hamallık yapacağına kendine iş bulsun
siz var ya çok büyük kandırılıyorsunuz
Arkadasi hali yikama isi yapiyo.Bugun gitmemis yanina.Kendine dukkan accak insallah

Valaha hic aramadim onu.telefon sessizde girip bakiyorum bazen

Veya da dışarı çıkıcam de Yok felan derse valla kusıra bakma sen geziyorsun istediğin gibi ben senin kölen değilim de şaşırsın..

Kizlarrr aradi beni ama acmadim cunku otobusteydim.Ayy cok sevindim geri arasam mi acaba napsam ya acaba bulusalim mi dicekti ne diycekti

Hemen bu kadar velveleye vermeye ne gerek var? Messenger da aktif gördünüz diye üzerine gitmişsiniz. Buluşma saatiniz mi gelmişti de o kadar aradınız? o an açacak durumda değildi demek ki on kere aranmaz doğru demiş. Görmüyorsa işi vardır görüpte yazmamazlık yapmamış ki bir halt karıştırsa asıl arardı görüşemicez derdi aramanı engellemek için. Bu kadar da sıkboğaz etmeyin.

Canim az önce aradi ama acmadim.otobusteyim cunku nerdeydin diycek.Eve gidince arim mi beklim mi acaba

Konuyu da iyice geyik muhabbetine çevirimşsiniz yani yok dışarı çıktı haber vermedim, buluşalım mı diyecekti acaba yok bilmem ne hani ders çalışıyordunuz siz? işiniz gücünüz sevgiliniz ve onu yaptıklarıysa boşuna çabalıyorsunuz sınavı nasıl vereceksiniz de üniversite kazanıp ailenizden ayrılacaksınız?

Ev
Bu gidisle zaten bu yilda kazanamiycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…