- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Arkadasi hali yikama isi yapiyo.Bugun gitmemis yanina.Kendine dukkan accak insallahne iş yapıyor arkadaşı yardım edilecek bir iş mi
ayrıca böyle parasız hamallık yapacağına kendine iş bulsun
siz var ya çok büyük kandırılıyorsunuz
Calisiyorum ama arada girip bakiyorum konuyaDaha ders çalışmaya ne zaman başlıcaksın oda ayrı bir sorun... konuyu açtığından beri ders çalışıcam deyip duruyon :))))
İyi hadi bakalım çöz soruları :)Calisiyorum ama arada girip bakiyorum konuya
Valaha hic aramadim onu.telefon sessizde girip bakiyorum bazenSen varya çok rezil olucaksın.. üstte başka yorum altta başka yorum Allah akıl fikir versin sana..
Kendi kendine hayatını insan böyle mahveder işte. Umrunda değil ki sınavı kazanmışsın, hayatını yoluna koymuşsun. Hayat senin erkek arkadaşından ibaret olmuş. Aile de erkek arkadaşın olmuş.
Ama şurda kaç ay sonra ak mı kara mı görürsün.
Sen devam et adamın peşinden kendini kul etmeye çok güEl devam ediyorsun. Ders felan da çalıştığı. Yok telefonunda sessizde değil. Gözünün önünde acaba kaç kere aramışsındır da burda söylemiyorsun.
Allah akıl fikir versin inşallah doğru yolu bulursun
Sen kaç ki o kovalasın seni canım :)Valaha hic aramadim onu.telefon sessizde girip bakiyorum bazen
Tamam.kardesime sordum yardima gitmemis bugun.merak ediyorum nerde diyeİyi hadi bakalım çöz soruları :)
Yaa kovalamazsa :-( telefonu kenara koyuyorum ki aramim diye.içim içimi yiyo ama yaaSen kaç ki o kovalasın seni canım :)
O zaman ara için içini yemesin inceldiği yerden kopsun de ara..Yaa kovalamazsa :-( telefonu kenara koyuyorum ki aramim diye.içim içimi yiyo ama yaa
Yok bosver bekledim bu kadar az daha beklim aramicamO zaman ara için içini yemesin inceldiği yerden kopsun de ara..
Zaten disari ciktim simdiVeya da dışarı çıkıcam de Yok felan derse valla kusıra bakma sen geziyorsun istediğin gibi ben senin kölen değilim de şaşırsın..
Ama bak dun ben aradim ne bilim.Onun da aramasi gerekmiyo.Dun arasana diye msj attim aramadi gene.Bi kac gun aramiycamOrtada hem bi suç yok ki hata da Yok... ara normal konuş sitem etme ne yapıyorsun felan de..
Bugun neler yasadigini lutfen yeni konu acip yaz. Boyle heyecanli olmuyor!Zaten disari ciktim simdiama haber vermedim tabiki
Canim az önce aradi ama acmadim.otobusteyim cunku nerdeydin diycek.Eve gidince arim mi beklim mi acabaHemen bu kadar velveleye vermeye ne gerek var? Messenger da aktif gördünüz diye üzerine gitmişsiniz. Buluşma saatiniz mi gelmişti de o kadar aradınız? o an açacak durumda değildi demek ki on kere aranmaz doğru demiş. Görmüyorsa işi vardır görüpte yazmamazlık yapmamış ki bir halt karıştırsa asıl arardı görüşemicez derdi aramanı engellemek için. Bu kadar da sıkboğaz etmeyin.
Bu gidisle zaten bu yilda kazanamiycamKonuyu da iyice geyik muhabbetine çevirimşsiniz yani yok dışarı çıktı haber vermedim, buluşalım mı diyecekti acaba yok bilmem ne hani ders çalışıyordunuz siz? işiniz gücünüz sevgiliniz ve onu yaptıklarıysa boşuna çabalıyorsunuz sınavı nasıl vereceksiniz de üniversite kazanıp ailenizden ayrılacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?