Hakettim ben

Kahvalti yapim disari cikcam.Sonra eve gelip sinava caliscam.Bugun aramaz gibi hissediyorum.Bugun gene arkadasina yardima gitti kesin.Suan onla calisiyodur.

Kahvalti yapim disari cikcam.Sonra eve gelip sinava caliscam.Bugun aramaz gibi hissediyorum.Bugun gene arkadasina yardima gitti kesin.Suan onla calisiyodur.
Senden ayrılmadı, arayacak, bundan sonra hiç aramama gibi bir ihtimal asla yok emin ol , bak son kez söylüyorum :) Bugün aramazsa yarın arar öbür gün arar. Sen şimdi kafanı meşgul et başka şeylerle hadi bakalım :)

Tamam destegin icin cok sagol peki aramaz ya bana derse sen bana guvenmiyosun o yuzden o kadar aradin.Bi de nasil eminsin ariycagindan

Tamam destegin icin cok sagol peki aramaz ya bana derse sen bana guvenmiyosun o yuzden o kadar aradin.Bi de nasil eminsin ariycagindan
Güvenmemek değil, duymuyosun sandım telefonu, bir de buluşup buluşmayacağımız belli değildi, ona göre hazırlanacaktım banyoya girecektim fln. Sen messengerda online olup telefonu açmayınca ben de gıcık oldum abarttım biraz dersin. Tabiki çok mantıklı bir açıklama değil ama senin yaptığın da hiç mantıklı değildi :) Kaç yıllık ilişkinmiş , böyle bir olaydan biter mi hiç? Benim de tecrübem var yani 33 yaşındayım, sen güven bana:) O arayacak ama yeter ki sen arama sabırlı ol.

Tamam canim.Zaten ben ona sinava gircektim uzun suruyo sinav.Bidaha arayamiycaktim ondan aradim o kadar yazdim.Cevap atmadi.Herhalde ayrilmak istese soylerdi mesajda.Bi de ben hergun evdeyim.Biliyo evde oldugumu içi rahat beyfendinin.Umarim arar ben kendimi tutmaya calisicam.Ben aramayinca baska bisey dusunmez insallah :-(

Orasi öyle tabi.Aramiycam bakalim
Arayım mı arar mı benden ayrılır mı arasam mı tuttum kendimi aramıcam....vs bütün yorumlar bundan ibaret
Arada senden ayrıldığını sana söylesin.. arada sende kurtul bizde kurtulalım.. zaten sonu belli ayrılık uzatmaları oynamanın bi mantığı yok. Dünyanın merkezine koymuşsun erkek arkadaşını ders felan umrunda değil tek derdin aman benden ayrılmasın aman dibimde kalsın.. erkek mi tükendi arkadaşım senin geleceğinden mi önemli bu adam da tapıyprsun ilahi gibi..!!!!!
Valla okurken ben bile sinirlendim. Millet sana arama diyor sen sanki orda dürtükleniyorsun ara diye çözemedim bu işi
Ara da ayrıldım senden lafını duy kökten kafayı ye rahatlarsın o zaman

Bu erkekleri bulunmaz Bursa kumaşı mantığına sokan da biz kadınlarız.. işte böyle olduğu müddetçe hep kaybeden biz oluruz onlarda şahken şahpaz olurlar..!

Aramiyorum Şu saat oldu o da aramiyo.Whatsapa durum atmiş

Whatsapa durum atmiş halaa aramadi beni

Aramiyorum Şu saat oldu o da aramiyo.Whatsapa durum atmiş
Atsın cehennemin dibine durum paylaşsın.. senin değerini bilmeyene sende değer verip şahlandırma. O senin peşinden koşsun sen onun değil. Bi üye vardı peace oda böyleydi adam illahlah etmişti elinden sürekli ilgi açlığı çekiyordu. Bak dışardan bir sürü yorum aldın güzel gözükmüyor ısrarcı olmak. Kendimi karşının yerine koy sen olsan sana böyle yapılsa hoşuna gidermi. Bitecekse biter devam edecekse eder kafana takma geleceğine odaklan bu zamanlar eline geri geçmez üzüldüğünle kalırsın. Erkek çok ama gelecek tekrar bulunmaz kardeşim

Haklisin ama ben mutluyum onunla.Sadece eskisi gibi ilgilensin istiyorum.Aramiyorum bakalim bende

Ben sanırım biraz tezcanlıyım şimdiye ayrılmıştım senin yerinde olsam. .tabii arayıp söylemezdim o ararsa ötede oyna derdim. İyi sabırlısınız. Bu kadar uzatacak buluşmayacak arayıp sormayacak durum yok ortada. Erkek arkadaşınızın işine gelmiş. İyi dayanıyorsunuz adama.

Bak burda ne yazmışsın...
Yakında o kazanamadığın sınav için aile baskısını daha çok hissedeceksin. Baban seni daha çok aşağılayıp kardeşimi yüceltecek. Şense o aptal sevgilin peşinden koştum elimden geleni yapmadım diye daha büyük pişmanlıklar içine gireceksin.
Sevgiline ne olacak oda senden ayrılacak.. sonunda olan sana olucak ki bunları yaşayacaksın.
Baban kardeşini daha çok yücelttikçe seni ezicek başarısızlığını yüzüne vuracak. Sende o zaman sevgilini ararsın buraya da yine cevap vermiyor ne yapmam lazım, tmm aramıcam bi daha vs
Sonra sevgilim benden ayrıldı sınavı kazanamadım ailem bana kötü davranıyor diye bi konu açarsın.
Hayırlı olsun

Telefonu kenara birakip ders calisicam.Onu da aramiycam.Evet bu gidisle bunlari yasiycam.Bu evde bir yil daha kalmak istemiyorum

Beni kaybetme korkusu yok artik cunku.cok simarttim onu ben cok

Beni kaybetme korkusu yok artik cunku.cok simarttim onu ben cok
Sen varya çok rezil olucaksın.. üstte başka yorum altta başka yorum Allah akıl fikir versin sana..
Kendi kendine hayatını insan böyle mahveder işte. Umrunda değil ki sınavı kazanmışsın, hayatını yoluna koymuşsun. Hayat senin erkek arkadaşından ibaret olmuş. Aile de erkek arkadaşın olmuş.
Ama şurda kaç ay sonra ak mı kara mı görürsün.
Sen devam et adamın peşinden kendini kul etmeye çok güEl devam ediyorsun. Ders felan da çalıştığı. Yok telefonunda sessizde değil. Gözünün önünde acaba kaç kere aramışsındır da burda söylemiyorsun.
Allah akıl fikir versin inşallah doğru yolu bulursun

Telefonu kenara birakip ders calisicam.Onu da aramiycam.Evet bu gidisle bunlari yasiycam.Bu evde bir yil daha kalmak istemiyorum
Daha ders çalışmaya ne zaman başlıcaksın oda ayrı bir sorun... konuyu açtığından beri ders çalışıcam deyip duruyon :))))

ne iş yapıyor arkadaşı yardım edilecek bir iş mi
ayrıca böyle parasız hamallık yapacağına kendine iş bulsun
siz var ya çok büyük kandırılıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…