Hakettim ben

Tamam canim destegin icin cok sagol.Aslinda cok ilgili biriydi bana cok duskundu ama su iki haftadir ilgisiz olunca bende ustune gidiyorum ki eskisi kadar cok konusalim.Biraz sessiz kalcam.Zaten aksam falan yazmadim.Yarinda aramiycam .ararsam basa doneriz.o da zor seviyodur bende belki de zor insan seviyorum.belki bu yuzden onun pesinden kosuyorum

Niye panik yaptin? Guven problemin var sanirim; aldatma anlaminda degil de iliskinin devamina karsi bi guvensizlik sanki.. Kafanda kurup duruyorsun o yuzden..

Insanda merak ediyor sanada hak veriyorum. O bu degisimin farkinda mi acaba? Sen gibi biter korkusu tasiyor mu? Hic sanmiyorum! Cunku sen ona rahat davranmasi icin elinden geleni yapiyorsun. Zor seyleri bende severim. Ama bazen kendini tutman lazim. Cok istekli gonullu durma lutfen. Bir degisiklik var mi bu arada?

Hayir aramadi daha ve kendimi zor tutuyorum aramamak için

Hayir aramadi daha ve kendimi zor tutuyorum aramamak için
Arama..
Bi kere diyelim ki cok sıkbogaz ettin, bıktı, tavir koydu.. O durumda zaten arama..
Ama durduk yere boyle tafralara girdiyse, uste ciktiysa; hic arama.. Sonucta insan merak edebilir, arayabilir, nerden bileceksin arkadasiyla oldugunu? Cok mu zor, "su an bi isim var, musait oldugumda arayacagim" demek? Oyle soyledi de yakasina mi yapistin?
Aramalara, mesajlara donme, habersiz birak; sonra da sinirlen, iyiymiş..

Ben aradigim sirada calisiyolarmis.telefonu duymamislar galiba.Arasam iyice darlancak.aramayincada zor duruyom iste

Tamam aramiycam.Bakalim ariycak mi.sinirli gerci bana ama
Geçer siniri arar. Aramama gibi bir ihtimal yok merak etme. Kendini meşgul et bu arada, sürekli oturup arayacak mı arayayım mı diye düşünme. Dışarı çık, mağazaları gez, arkadaşlarınla buluş, sınava çalışıyormuşsun ona çalış, bir meşguliyet bul kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…