hakettim mi ?

zaten bu sabah gelip sarildi maksadimi aştım affet dedi..ama yapip yapip ozur dilemesinden bıktım

Konularınızı şöyle bir okudum. Sizi üzmek istemem ama ortada ben aşk göremedim. Eşinizin ikinci evliliği ve kendisi doktor. Sizin çalışmanıza gerek duymuyor. Sizden ev düzeni ve tertibi ile ilgili beklentileri var. Kendisi spora gidiyor, kongrelere düzenli katılıyor ancak sizi götürmek istemiyor (hepsine götüremez tabi de sanırım hiç götürmek istemiyor). Henüz yeni evli sanyılırsınız...
Bu işin doktorluk ile ilgisi yok ama özellikle üst düzey mesleklerdeki insanlar eşlerinin meslek sahibi olmaları ve işlerinde iyi olmaları ile gurur duyar onları teşvik ederler. Sizinki çalışmanızı dahi istemiyor.
Siz nasıl evlendiniz acaba? Sanki aceleye gelmiş ya da modern görücü usulü işi gibi...

çok güzel özetlediniz...ornegin göbeğin bayagi büyümüş der ama spora gitme evde yap der..bu kadar bencil bi insan..anlattikca nefretim büyüyor

çok güzel özetlediniz...ornegin göbeğin bayagi büyümüş der ama spora gitme evde yap der..bu kadar bencil bi insan..anlattikca nefretim büyüyor
Halbuki spora da beraber gidebilirsiniz. Hatta kendisi size destek olmaktan ve yol göstermekten zevk almalı. Diyorum ya maalesef ortada aşk göremiyorum.

Şiddet asla hakedilmez. En kötü şeyi de yapsanız kimse size istemediginiz şekilde dokunamaz şiddet gösteremez. Bu düşünceyi atın kafanızdan. Bir de hamilesiniz. Bırakın ne hali varsa görsün

Elleri kırılsın! Allah ona bir tokat atarsa o sana attığı tokatlar yanında hiç kalır.Karnındakine kıyma ama o erkek müsveddesine kıy.

Diğer konulardanda anladığım kadarıyla eşiniz sizi fazlasıyla sindirmiş.hamile halinizle size şiddet uygulayan adamın affedilecek bi tarafı yok.yapmanız gereken hemen boşanmak ama,hem ev hanımısınız hemde ailenizin size destek olacak durumu yok.o yüzden bir işe girene kadar bir süre eşinizle aynı evde onu hiç yerine koyarak yaşamaya devam edip sonra boşanın o adamdan

Eski eşim senden iyiydi demiş ya doğrudur bence kadın iyidir de senin koca kötüdür, ondan boşamış kadın zaten. Kendını niye tokatlatıyorsun bu hayvana sen ya , üstelik de hamilesin , nasıl yapar ?

Halbuki spora da beraber gidebilirsiniz. Hatta kendisi size destek olmaktan ve yol göstermekten zevk almalı. Diyorum ya maalesef ortada aşk göremiyorum.
kendisi çok güzel lüks spor salonuna gider.guya arabam olmadığı icin beni götürmüyormuş oraya yani nasıl gidecekmisim.kendisi is çıkışı gider de

ilk defa mı oluyor şiddet?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…