Biraz ayrı kalın zamana bırakın anladığım kadarıyla ev hanımısınız ve yeni hamilesiniz ayrıca Ailenizinde size maddi manevi destek verecek güçte değiller şuan sizin iş bulmanız çok zor maddi olanaklarınız olmadığı zaman. Daha düşünerek hareket etmeniz gerekir bekleyin eşiniz gereksiz büyütmüş hatasını anlayıp size gelmesini bekleyin sakin kafayla yaptığı. Hatayı anlar umarım
zaten bu sabah gelip sarildi maksadimi aştım affet dedi..ama yapip yapip ozur dilemesinden bıktımBiraz ayrı kalın zamana bırakın anladığım kadarıyla ev hanımısınız ve yeni hamilesiniz ayrıca Ailenizinde size maddi manevi destek verecek güçte değiller şuan sizin iş bulmanız çok zor maddi olanaklarınız olmadığı zaman. Daha düşünerek hareket etmeniz gerekir bekleyin eşiniz gereksiz büyütmüş hatasını anlayıp size gelmesini bekleyin sakin kafayla yaptığı. Hatayı anlar umarım
kalmasinnn dilerim Allah'tanDaha önce de siddet görmüssünüz cevabınızdan anladigim kadarıyla, şu adamcıkların yanina kalmasın bu şiddetler Allah aşkına..
çok güzel özetlediniz...ornegin göbeğin bayagi büyümüş der ama spora gitme evde yap der..bu kadar bencil bi insan..anlattikca nefretim büyüyorKonularınızı şöyle bir okudum. Sizi üzmek istemem ama ortada ben aşk göremedim. Eşinizin ikinci evliliği ve kendisi doktor. Sizin çalışmanıza gerek duymuyor. Sizden ev düzeni ve tertibi ile ilgili beklentileri var. Kendisi spora gidiyor, kongrelere düzenli katılıyor ancak sizi götürmek istemiyor (hepsine götüremez tabi de sanırım hiç götürmek istemiyor). Henüz yeni evli sanyılırsınız...
Bu işin doktorluk ile ilgisi yok ama özellikle üst düzey mesleklerdeki insanlar eşlerinin meslek sahibi olmaları ve işlerinde iyi olmaları ile gurur duyar onları teşvik ederler. Sizinki çalışmanızı dahi istemiyor.
Siz nasıl evlendiniz acaba? Sanki aceleye gelmiş ya da şu modern görücü usulü işi gibi...
aminAy okurken kanım çekildi. Allah yardım etsin size.
Halbuki spora da beraber gidebilirsiniz. Hatta kendisi size destek olmaktan ve yol göstermekten zevk almalı. Diyorum ya maalesef ortada aşk göremiyorum.çok güzel özetlediniz...ornegin göbeğin bayagi büyümüş der ama spora gitme evde yap der..bu kadar bencil bi insan..anlattikca nefretim büyüyor
benjm yaşım 31 esimin 39Yaş kaç? Çok merak ettim.
kendisi çok güzel lüks spor salonuna gider.guya arabam olmadığı icin beni götürmüyormuş oraya yani nasıl gidecekmisim.kendisi is çıkışı gider deHalbuki spora da beraber gidebilirsiniz. Hatta kendisi size destek olmaktan ve yol göstermekten zevk almalı. Diyorum ya maalesef ortada aşk göremiyorum.
hayırDarp raporu aldınız mı?
hayvan oldugu icin dur belkideEski eşim senden iyiydi demiş ya doğrudur bence kadın iyidir de senin koca kötüdür, ondan boşamış kadın zaten. Kendını niye tokatlatıyorsun bu hayvana sen ya , üstelik de hamilesin , nasıl yapar ?
Su sosyal medya cikti, mertlik bozuldu. Kotu insan her zaman kotudur ama sosyal medya evliljklerin yikilmasinda basli sebeplerden biri artik. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.benjm yaşım 31 esimin 39
ilk defa mı oluyor şiddet?bende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..
annemlere geldim burda kalcam dedim cevap vermedi.kollarim mosmor..babam bana sesini bile yukseltmemisken bu yaşıma kadar,1 yillik eşim mahvetti beni
aminn inşallahElleri kırılsın! Allah ona bir tokat atarsa o sana attığı tokatlar yanında hiç kalır.Karnındakine kıyma ama o erkek müsveddesine kıy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?