hakettim mi ?

Kadina vurulmaz. Hele hamileyken toz kondurulmaz. Ama;

O sana vurduysa sen de vur kendini ezdirme denmis, siz de ben vurunca daha beter oldu demissiniz.

Kiskancliginiz zaten bunaltmiş daha ustune gidip telefonu elinden almaya calismissiniz.

Arada guven problemi var ve belli ki esiniz bu guveni saglayamamis sizin de varolan kiskancliginiz iyice depresmiş.

Ama hamile kaldiysaniz ki kalma ihtimalini bilerek korunmamissiniz.

Madem isiniz yok, aileniz yasli yani bosanmak bu kadar kolay degil, madem guvenmiyorsunuz, niye korunmadiniz?

Kendinizi bataga cekmissiniz.

Bosanacam artik donmem diyorsunuz ama gidip darp raporu almiyor ne yapacagimi bilmiyorum diyorsunuz.

Kendinizi birakmis gibisiniz. Olaylara anlik tepkiler verip sonra da ne yapacaginizi bilmiyorsunuz, duşunmeden yasiyorsunuz sanki.

Esiniz sizi ve bebegi istemiyor. Hamile kadina vuracak kadar ofke kontrolu olmayan, siddet uygulayan biri.

Bu durumda bosanacaksaniz lutfen darp raporu alip, bosanma davasi acin.

Ha ama bu olanlar ofleli bi anda yasandi ben hamileyim, bosanmak istemiyorum diyorsaniz da, esinizle sakin konusun , terapi almayi onerin daha sakin ve mantikli hareket edin lutfen.

sonra da diyorlar ki, doktora şiddete hayır.. karısına karnındaki çocuğuna şiddet gösteren bu doktor müsveddesi yarın biz hastalara da aynı şeyi yapar.

diger yorumlarda da yazdim ofke ani vs değil..gercekten bitti.benim için..ailem aksam ailesini çağırdı bu is bitti demek.icin..asla ama asla dönmeyeceğim ..sonrasi Allah büyük

konu başlığım yanlış anlaşılmış..hicbir canlı sebebi ne olursa olsun şiddeti hak etmez edemez..ben ona o kadar ozverili davrandım bunlari hakedecek ne yaptım demek istedim ama aciklayici olmamis tabiki..

bir yorumunuzda kollarım mosmor dediniz ama darp raporu almanız gerektiği yönündeki yorumlardan sonra da hiçbir iz olmadığını söylemişsiniz.

benden başka farkeden oldu mu diye gezinirken yorumuna dek geldim.. bende aynı tezatlığa takılıp kalmıştım...

diger yorumlarda da yazdim ofke ani vs değil..gercekten bitti.benim için..ailem aksam ailesini çağırdı bu is bitti demek.icin..asla ama asla dönmeyeceğim ..sonrasi Allah büyük

aileniz yaşlı ve maddi olarak zor durumda olabilirler ama evlatlarının ve torunlarının onlara fazla geleceğini sanmıyorum zaten babanız da hiç bir yere gidemezsin demiş aileniz arkanızda. ilk doğum yaptığınızda belki biraz zorlanırsınız ama sonrasında siz de çalışabilirsiniz. bebeğinize bakıcı tutabilirsiniz ailenizin evinde bakar bebeğinize hem anneniz babanız da başında durur. bir şekilde hayatınızı kurarsınız. şiddet ilk değilse ve öfke anında yapılmadığına eminseniz ki bana da adamın karakteri bu gibi geldi en mantıklısı boşanmak olacak gibi. yine bir öfke anında çocuğunuza da vurabilir.

peki eşinizin ailesi ne tepki verdi bu duruma yapıcılar mı oğullarının hatasının farkına vardılar mı?

bir yorumunuzda kollarım mosmor dediniz ama darp raporu almanız gerektiği yönündeki yorumlardan sonra da hiçbir iz olmadığını söylemişsiniz.
gerçekten morluk yok ..sadece sol kolumda hafif belli belirsiz.ama hertarafim aciyo bende anlamadım

ailesi yüzüne karşı bişey demez ama eminim yalnızken kızıyorlar..zaten birazdan gelirler konuşma olacak

Karnındaki çocuğu kendi çocuğu değilmiş gibi,bu kadar basit söyleyebildiyse zaten bunu ayrıl gitsin,sana ve çocuklarına saygısı olan biri elbet karşına çıkar.

Her şeyin bir yolu var

Hastaneye gidip darp edildim diyebilirsin
Karakola gidip darp edildim diyebilirsin

Bu ikisi birlikte çalışır zaten. Bazıları diyor ya şikayet etme karakola gitme ama darp raporu al bulunsun diye komik olmayın darp raporu aldığınız gibi darp eden kişi hakkında savcılık soruşturma açar. Kamu davasıdır artık o.

Eşe şiddet uygulamanın cezası yarı oranda artırılır. Eğer eş hamileyse vay haline adamın zaten.

Polisler size kalacak yeriniz var mı diye sorar. Evinizde kalmak isterseniz eş uzaklaştırılır. Gitmek istediğiniz yer varsa oraya kadar kendileri götürür. Hiç kalacak yeriniz yoksa kadın sığınma evine götürür.

Aile ve sosyal politikalar bakanlığı da her türlü yardımcı olur. Psikolojik destek bile veriyor.

Ailem yaşlı benim işim yok derseniz her türlü yardımcı olurlar zaten

Ayrıca vücutta iz olmasa bile anlar doktorlar darp olayını kafanızı yormayın böyle şeylere

Yeter ki isteyin bir şeyler yapmak

Öyle gidip arkadaşına kocam beni dövdü ühüü deyip rezil etme hayalleri kurmakla olmaz

çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim..

Tokatı hak etmedin kimse hak etmez de sen nasıl çıldırdın anlamadım? Bakarsa baksın ya bu erkeklerin gereksiz hareketlerine takılmak niye bu kadar?
Umurumda olmaz. O an boşluğuna denk gelmiştir bakmıştır da olay buralara nasıl geldi. Tek suç eşinde değil olayı gereksiz yere büyütüp çıldırmışsın. Böyle saçma kavgalara anlam veremiyorum neyin kıskançlığı bu böyle? Evlenmişsin aldatacaksa haberin bi şekilde olur biraz rahat olun ya

İşte bunun için nafaka var. Ailem yaşlı, işsizim deme. Karnındaki dedigi çocuğa devlet kararıyla eşşek gibi nafaka verecek. Sen yeterki bir adım at.

bakti diye çıldırmadım tokatlar atti savurdu beni ona sinirlendim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…