bikac defa ama diğerleri hırpalamak..bu son olan en acısıydıilk defa mı oluyor şiddet?
keşke alsanız
aminn..ama sosyal medyayla alakali degil benim sorduğum normal bi soruydu bu kadar cigrindan çıkmasını gerektirecek bi konu değildi..Su sosyal medya cikti, mertlik bozuldu. Kotu insan her zaman kotudur ama sosyal medya evliljklerin yikilmasinda basli sebeplerden biri artik. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.
bikac defa ama diğerleri hırpalamak..bu son olan en acısıydı
ailemin yanındayım asla gidemezsin diyolar ..bende yüzünü görmek istemiyorum zaten ..sinir ya da öfke anı değil gercekten nefret ediyorumdarp raporu alıp boşanmayı neden düşünmüyorsunuz?
ailemin yanındayım asla gidemezsin diyolar ..bende yüzünü görmek istemiyorum zaten ..sinir ya da öfke anı değil gercekten nefret ediyorum
ailemin yanındayım asla gidemezsin diyolar ..bende yüzünü görmek istemiyorum zaten ..sinir ya da öfke anı değil gercekten nefret ediyorum
boşanmak istemiyorum değil de annem babam yaşlılar 70 yaşında .zaten onlar bakima muhtaç .hamileyim çalışmıyorum cikar yol düşünüyorum.e madem gidemezsin diyorlar bir hastaneye götürsünler seni darp raporu al.
boşanmak istemiyorsun sanırım.
boşanmak istemiyorum değil de annem babam yaşlılar 70 yaşında .zaten onlar bakima muhtaç .hamileyim çalışmıyorum cikar yol düşünüyorum.
Eee gidin darp raporunuzu alın şu an söyledikleriniz niye darp raporu almadiginizi açıklamıyor. Gidin alın istemezseniz kullanmazsiniz.boşanmak istemiyorum değil de annem babam yaşlılar 70 yaşında .zaten onlar bakima muhtaç .hamileyim çalışmıyorum cikar yol düşünüyorum.
kalmicam inşallah ..bitti o benim için ..ama ne yapabilirim diye düşünüyorum işim yok ailemin gücü yok naparim ne ederim bilmiyorumSizi sevmiyor ve değer vermiyor. Hamile eşini tokatlayan sarsan, çocuğunuza, karnındaki diye hitap eden bir mahluk ile evli mi kalacaksınız?
Ailenizin evine dönüp, boşanma davası açıp nafaka talep edeceksiniz bu aşamada, darp raporu da alın arkadaşların dediği gibi, tazminat istersinizkalmicam inşallah ..bitti o benim için ..ama ne yapabilirim diye düşünüyorum işim yok ailemin gücü yok naparim ne ederim bilmiyorum
Senin yerinde olsam hiç düşünmem polise giderim , hamile kadına el kaldırmak neymiş gösterirdim ona. Ailenin haberi var mı peki ? En son ihtimal devlet koruması talep et kurtul bu heriften.hayvan oldugu icin dur belkide
Darp raporu alsana. Bosanmayi dusunmuyorsun hala adamdan bir adim bekliyorsun. Yalandan bi ozur dilese kosup gidecekmissin gibi. Hic yoktan biraz burnu surtulsunbende ona vurmaya çalıştıkça daha beterini yaptı.. yaşadıklarıma inanamıyorum sanki baskasinin konusunu okuyorum şuan..
annemlere geldim burda kalcam dedim cevap vermedi.kollarim mosmor..babam bana sesini bile yukseltmemisken bu yaşıma kadar,1 yillik eşim mahvetti beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?