hakettim mi ?

Su sosyal medya cikti, mertlik bozuldu. Kotu insan her zaman kotudur ama sosyal medya evliljklerin yikilmasinda basli sebeplerden biri artik. Allah yardimciniz olsun ne diyeyim.
aminn..ama sosyal medyayla alakali degil benim sorduğum normal bi soruydu bu kadar cigrindan çıkmasını gerektirecek bi konu değildi..

Yaşadığınız hiç kolay bir şey değil ama bence düzelmez bu insan daha da kötü olur.
Daha anne karnında bebeğine böyle davranan bunu diye bahseden adam doğduktan sonra ne der ne yapar Allah bilir
Size yaptığı hiç affedilir bir şey değil sizi sindiriyor belli
Ailenizde arkanızdaymış bence kendinize cehennemi yaşatmayın.
İnşallah her şey istediğiniz gibi olur.

ailemin yanındayım asla gidemezsin diyolar ..bende yüzünü görmek istemiyorum zaten ..sinir ya da öfke anı değil gercekten nefret ediyorum

e madem gidemezsin diyorlar bir hastaneye götürsünler seni darp raporu al.
boşanmak istemiyorsun sanırım.

e madem gidemezsin diyorlar bir hastaneye götürsünler seni darp raporu al.
boşanmak istemiyorsun sanırım.
boşanmak istemiyorum değil de annem babam yaşlılar 70 yaşında .zaten onlar bakima muhtaç .hamileyim çalışmıyorum cikar yol düşünüyorum.

Sizi sevmiyor ve değer vermiyor. Hamile eşini tokatlayan sarsan, çocuğunuza, karnındaki diye hitap eden bir mahluk ile evli mi kalacaksınız?

boşanmak istemiyorum değil de annem babam yaşlılar 70 yaşında .zaten onlar bakima muhtaç .hamileyim çalışmıyorum cikar yol düşünüyorum.
Eee gidin darp raporunuzu alın şu an söyledikleriniz niye darp raporu almadiginizi açıklamıyor. Gidin alın istemezseniz kullanmazsiniz.

Sizi sevmiyor ve değer vermiyor. Hamile eşini tokatlayan sarsan, çocuğunuza, karnındaki diye hitap eden bir mahluk ile evli mi kalacaksınız?
kalmicam inşallah ..bitti o benim için ..ama ne yapabilirim diye düşünüyorum işim yok ailemin gücü yok naparim ne ederim bilmiyorum

Ayi herif.
Hamile kadina mi gucu yetmis, ahlaksiz.
Karnindakini aldirma ama bu adami bosa.

Darp raporu alsana. Bosanmayi dusunmuyorsun hala adamdan bir adim bekliyorsun. Yalandan bi ozur dilese kosup gidecekmissin gibi. Hic yoktan biraz burnu surtulsun

Biraz yaygara koparip ortaligi ayaga kaldirirsan ders alir. Ailene anlat sonra polise gidin bir de darp raporu al. Onun ailesine de anlatin. Eger sessiz kalir ondan adim beklersen ayı gelmis ayı gider

Karnınzda onun çocuğunu taşırken defalarca vurması ve sizin hakettimmi demeniz .. Hâlâ nasıl kendinizi suçlu hissedebiliyorsunuz ki "benim kıskançlığım yüzünden" diyebiliyorsunuz ya lütfen kendinizi bu kadar ezmeyin ezdirmeyin o masum sabinin de ne suçu var :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…