:asigim: Anneler günü kutlu olsun Ciindyciğimin a.s.
Video dan önce fotoğraf çekiyordum sonra baktım işleri ilerletiyor Badem hemen videoya geçtim ondan pozlar benzersırnaşık şey
Cindy'me de ne diyeyim ki, yavrum kendi mama yemeye çalışırken alttan ikisine süt emziriyor sonra huzursuz oluyor bırakıyor mamayı açıyor karnını:çok üzgünüm:Tabi ben dayanamayıp gidip elimle yediriyorum kızıma:asigim:Badem efendi sevsin yesin oynasın yatsın:roflol:sırnaşık şey
Büyüdüler büyümesine ama bunlar direk anneyi kopya ettikleri için başım belada sanırım.
Cindy dün akşamdan beri devamlı hırlıyor tıslıyor( Hırlaması da yılan gibi ağzı açık fena bişi) bebeklerde daha bilmiyor ya oyun ettiler şimdi birbirleriyle oynarken birbirlerine tıslıyorlar. Ben kucağıma alıyorum tıslıyolar. İyi bişey sandılar annede gördükleri için. Nasıl vazgeçiricem bilmiyorum. Zaten cindy beni de yanına yanaştırmıyo banada tıslıyor bademle ben nerdeyse saldırmaya kalkıyoroff offf
Ben korkarım.. Anlatma böyle şeyler.. yerimseniben
:teselli: Korkmazsın, korkmazsııın, Bulut'u çıldırtmaya korkmuyorsun da minnacık ninjalardan :1ninca: :1ninca: mı korkacaksın? :roflol:
Tıslama sorunumuz ondan değildi. Bademi traş ettirip eve getirdiğim de Cindy, Badem'i tanımadı. Oğluma devamlı saldırdı gördüğü yerde tısladı evde devamlı hırlayarak gezdi devamlı tedirgen. Badem farkındayım çok üzülüyordu benim içim içim yiyordu tabi.
Hatta bir ara Badem beni ağlattı. Birden koşarak Cindy'nin yanına gitti ama Cindy'nin hırlamasına yada saldırması fırsat vermeyecek hızda fırladı yanına ve başladı başını yalamaya, o halini görünce onun içim gitti gözlerimi tutamamışım. Çok şükür ki bugün atlattık Cindy artık kocasını tanıdı. Dün ve ertesi gün ilaçların üstündeki kokudan sanıyorum Badem'in kokusunu alamadı .
Şimdi hepimiz iyiyiz...
Not: Püskütüm avartarını en derin yerinden öperim.
:asigim: Anneler günü kutlu olsun Ciindyciğimin a.s.
Ama.. ama.. ama.. lulutum tısssslamıyo ki.. Yapsa ondan da korkardım..
O sadece AHV lıyo.. :roflol: :roflol:
Hatta bir ara Badem beni ağlattı. Birden koşarak Cindy'nin yanına gitti ama Cindy'nin hırlamasına yada saldırması fırsat vermeyecek hızda fırladı yanına ve başladı başını yalamaya, o halini görünce onun içim gitti gözlerimi tutamamışım. Çok şükür ki bugün atlattık Cindy artık kocasını tanıdı. Dün ve ertesi gün ilaçların üstündeki kokudan sanıyorum Badem'in kokusunu alamadı .
.
İlettim efem ama diyor ki Cindy kuru kuru olmazmış yaş mama istermiş:roflol:
Püsküütüm, kusura bakma filan deme. Sonuçta bebelerin yaptığı kopyacılıktı zaten. Korkum da oydu. Anneden gördüler oyun gibi bişey sandılar. Birbirlerine bize adım başı tıs tıs. Sanarsın ev değil yılan bahçesi:roflol: Çünkü bu dönemde Cindy ne yaparsa aynısını yapıyorlar rol model hesabı. Neyse ki bugün Cindy durulunca onlar da duruldu eskiye döndük çok şükür.
Of yaa. Allah bir daha yaşatmasın 2 gün neler çekti oğlumsenağlamaNasıl üzülmüştür kim bilir Cindy öyle davrandıkçasenağlama
Tıslama sorunumuz ondan değildi. Bademi traş ettirip eve getirdiğim de Cindy, Badem'i tanımadı. Oğluma devamlı saldırdı gördüğü yerde tısladı evde devamlı hırlayarak gezdi devamlı tedirgen. Badem farkındayım çok üzülüyordu benim içim içim yiyordu tabi.
Şimdi hepimiz iyiyiz...
Not: Püskütüm avartarını en derin yerinden öperim.
yinemi traş oldu badem nevbahar bende yeni keşfettim amerikada kediler için bir tarak var
dibine jilet gibi birşey koymuşlar onunla tarayınca ölü tüylerin hepsini alıyor haftada bir kez taramak yeterli oluyormuş ayrıca elektirikli törpü yapmışlar kedilerin tırnağını kesmeye gerek kalmıyor tırnağa tutuyorsun istediğin boya geliyor ve tırnak kenarlarını yuvarlatıyor şimdi onları araştırıyorum olmazsa oğluma ısmarlarız kedi sahipleri için harika kolaylıklar
ne güzel şeyler düşünüyorlar ya..
Ölü tüyler köpekler için de geçerli aslında.. Belki onlar için oanı da vardır.. Bulursak birbirimizi haberdar edelim Barçmanım.. yerimseniben
Not: Cuma yarışmasının paylaşım alanında sana yöneltilmiş bir soru var.. aklında olsun..
yinemi traş oldu badem nevbahar bende yeni keşfettim amerikada kediler için bir tarak var
dibine jilet gibi birşey koymuşlar onunla tarayınca ölü tüylerin hepsini alıyor haftada bir kez taramak yeterli oluyormuş ayrıca elektirikli törpü yapmışlar kedilerin tırnağını kesmeye gerek kalmıyor tırnağa tutuyorsun istediğin boya geliyor ve tırnak kenarlarını yuvarlatıyor şimdi onları araştırıyorum olmazsa oğluma ısmarlarız kedi sahipleri için harika kolaylıklar
nevkuşum.. sana bi'şey sormaya geldim..
Bulut'un aşı davetiyesinde bir bilgi gözüme çarptı.. "Kediler için AIDS aşısı" diye bir aşı eklemişler çizelgeye.. davetiye matbu bir evrak.. Bütün aşıların listesi var. Hangi aşının zamanı geldiyse onun yanına bir tick atıp adrese yolluyorlar.. Daha önce dikkatimi çekmemişti bu aşı türü..
Kedilerin AIDS virüsüne yakalanabilirliği mi var? Sen yaptırıyor musun?
....sabah sabah meraka bakar mısın?
Not : Sanki böyle bir konu vardı burada.. ben bide ona bakınayım.. yerimseniben
ne güzel şeyler düşünüyorlar ya..
Ölü tüyler köpekler için de geçerli aslında.. Belki onlar için oanı da vardır.. Bulursak birbirimizi haberdar edelim Barçmanım.. yerimseniben
Not: Cuma yarışmasının paylaşım alanında sana yöneltilmiş bir soru var.. aklında olsun..
Ablacım o tarak dediğin fur ile başlayan taraktan bende var acayip güzel bir tarak ben hergün onunla tarıyorum ama düşünki hergün bir torba tüy çıkıyor ona rağmen yatıp kalksa atlasa zıplasa her yer tüydü. Tırnak sorunumuz yok zaten.
aaa türkiyede varmı nevciğim adını yazda bende bulup alayım hemen:lepi:
Olmazmı ablacım ben 1 yıldır kullanıyorum ya burda kaç kişiye tavsiye ettim en sevdiğim özelliğide tüylerdeki keçeleride bile 2 saniyede açıyor alıyor olmasıalkisalkisalkis
Özelden hemencek gönderiyorumsırnaşık şey
...Sağolasın bilgilendirmen için düşünceli püskütüm:asigim:
nevkuşum bende de var tarak.. ığne gibi uçları ve oldukça sık.. Bir sürmeyle dünya dolusu tüy toplanıyor.. Her yürüyüş sonrası taranıyoruz biz de.. Ben kendi saçımı taramam, şöyle bir savururum geçer gider.. oğlumunkini günde 2 kere tarıyorum.. :roflol:Püskütüm ben sana hemen yollayım mı...
Rica ederim nevkuşum.. a.s.
İlk defa algıladım.. ve dediğim gibi davetiyede görünce de panikledim..
Bakalım senin veteriner ne diyecek..
nevkuşum bende de var tarak.. İğne gibi uçları ve oldukça sık.. Bir sürmeyle dünya dolusu tüy toplanıyor.. Her yürüyüş sonrası taranıyoruz biz de.. Ben kendi saçımı taramam, şöyle bir savururum geçer gider.. oğlumunkini günde 2 kere tarıyorum.. :roflol:
Barçman'ın bahsettiğinin, dibinde jilet olması ilginç geldi bana.. Senin kullandığının da var mı öyle bir özelliği?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?