Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:asigim: Anneler günü kutlu olsun Ciindyciğimin a.s.

:roflol: Ninjalara bak hele bizim :1ninca: :1ninca:

Ben korkarım.. Anlatma böyle şeyler.. yerimseniben

:teselli: Korkmazsın, korkmazsııın, Bulut'u çıldırtmaya korkmuyorsun da minnacık ninjalardan :1ninca: :1ninca: mı korkacaksın? :roflol:

Tıslama sorunumuz ondan değildi. Bademi traş ettirip eve getirdiğim de Cindy, Badem'i tanımadı. Oğluma devamlı saldırdı gördüğü yerde tısladı evde devamlı hırlayarak gezdi devamlı tedirgen. Badem farkındayım çok üzülüyordu benim içim içim yiyordu tabi.

Hatta bir ara Badem beni ağlattı. Birden koşarak Cindy'nin yanına gitti ama Cindy'nin hırlamasına yada saldırması fırsat vermeyecek hızda fırladı yanına ve başladı başını yalamaya, o halini görünce onun içim gitti gözlerimi tutamamışım. Çok şükür ki bugün atlattık Cindy artık kocasını tanıdı. Dün ve ertesi gün ilaçların üstündeki kokudan sanıyorum Badem'in kokusunu alamadı .

Şimdi hepimiz iyiyiz...

Not: Püskütüm avartarını en derin yerinden öperim.

Kıyamam onlara ben ya... senağlama :çok üzgünüm:

Ben nedense genel huy olarak algılamışım nevkuşum ya... bebeler anneye çekti diye yazınca.. uydurmasyon yaptım demek ki kafadan.. kusura bakma..

Zor bir dönem daha geride kaldı şükür..

Nota not: Öpüş itinayla alındı..

:asigim: Anneler günü kutlu olsun Ciindyciğimin a.s.

İlettim efem ama diyor ki Cindy kuru kuru olmazmış yaş mama istermiş:roflol:

Püsküütüm, kusura bakma filan deme. Sonuçta bebelerin yaptığı kopyacılıktı zaten. Korkum da oydu. Anneden gördüler oyun gibi bişey sandılar. Birbirlerine bize adım başı tıs tıs. Sanarsın ev değil yılan bahçesi:roflol: Çünkü bu dönemde Cindy ne yaparsa aynısını yapıyorlar rol model hesabı. Neyse ki bugün Cindy durulunca onlar da duruldu eskiye döndük çok şükür.

Of yaa. Allah bir daha yaşatmasın 2 gün neler çekti oğlumsenağlamaNasıl üzülmüştür kim bilir Cindy öyle davrandıkçasenağlama

Ama.. ama.. ama.. lulutum tısssslamıyo ki.. Yapsa ondan da korkardım..
O sadece AHV lıyo.. :roflol: :roflol:

naniknanik :roflol: ahv- ahv -ahv kaydirigubbakcemile3

:asigim: :teytey: :içelim:

Cindyme feda olsun tüm yaş mamalar cokacimcoook Şeniz

:roflol: tıss -tısss-tısss -tıss :roflol:

:1shok: neyse ki çözüm bulunmuş. ne akıllıymış badem efendi, :asigim:

Durulmalarına sevindim nevkuşum.. Kalıcı huy olsa hakikaten siniri bozulur insanın.. tıs tıs da tıs.. Neyse.. iyi haberle bağlandı mevzuu..

Aslanımız Badem' imize de tekrar geçmiş olsun.. O da rahata ermiştir sonunda.. Demiştir içinden : "Hanım hanımmm benim ben! Leyn alt tarafı tüyleri kırptırdık, sana aşk bahçesi meyveleri tattıran adam karşındaki!"

:asigim:

yinemi traş oldu badem nevbahar bende yeni keşfettim amerikada kediler için bir tarak var

dibine jilet gibi birşey koymuşlar onunla tarayınca ölü tüylerin hepsini alıyor haftada bir kez taramak yeterli oluyormuş ayrıca elektirikli törpü yapmışlar kedilerin tırnağını kesmeye gerek kalmıyor tırnağa tutuyorsun istediğin boya geliyor ve tırnak kenarlarını yuvarlatıyor şimdi onları araştırıyorum olmazsa oğluma ısmarlarız kedi sahipleri için harika kolaylıklar

nevkuşum.. sana bi'şey sormaya geldim..
Bulut'un aşı davetiyesinde bir bilgi gözüme çarptı.. "Kediler için AIDS aşısı" diye bir aşı eklemişler çizelgeye.. davetiye matbu bir evrak.. Bütün aşıların listesi var. Hangi aşının zamanı geldiyse onun yanına bir tick atıp adrese yolluyorlar.. Daha önce dikkatimi çekmemişti bu aşı türü..
Kedilerin AIDS virüsüne yakalanabilirliği mi var? Sen yaptırıyor musun?

....sabah sabah meraka bakar mısın?
Not : Sanki böyle bir konu vardı burada.. ben bide ona bakınayım.. yerimseniben

ne güzel şeyler düşünüyorlar ya..
Ölü tüyler köpekler için de geçerli aslında.. Belki onlar için oanı da vardır.. Bulursak birbirimizi haberdar edelim Barçmanım.. yerimseniben

Not: Cuma yarışmasının paylaşım alanında sana yöneltilmiş bir soru var.. aklında olsun..

evet canımcığım köpekler için olanıda varmış öğrenir öğrenmez size haber veririm bu arada bakıyorum hemen soruyayerimseniben

Ablacım o tarak dediğin fur ile başlayan taraktan bende var acayip güzel bir tarak ben hergün onunla tarıyorum ama düşünki hergün bir torba tüy çıkıyor ona rağmen yatıp kalksa atlasa zıplasa her yer tüydü. Tırnak sorunumuz yok zaten.

Püskütüm, linkini verdiğin konuya baktım kedi aids i dediği bildiğimiz FİV virüsü. Yani ben o linkteki konuya göre yorum yapıyorum. Ayrıca kedi aids diye bişey varsa hemen tedbirimi alırım.

FİV virüsü bütün kediler için ölümcüldür hatta yakalanan kedilerin yaşama şansı %1 dir. Daha çok yavru kedilerde görülür bulantı kusma ishal ile başlar halsizlikle devam eder. Çakide ishal olduğunda ödüm kopmuştu işte çok şükür atlattık. Ama FİV virüsü asla insana geçmez. O linkte anlatılan FİV virüsü ama niye aids demişler anlamadım. Ben de araştırayım püskütüm sanırım o linkteki konu yanlış aslında sadece FİV virüsünü anlatmak istemişler. Ama sana gelen çizelgede öyle bir aşı olduğa göre bende veterinerime bir sorayım çünkü öyle bir aşımız yok şuan için karma kuduz kist parazitlerimizi oluyor sadece.

Sağolasın bilgilendirmen için düşünceli püskütüm:asigim:

Püskütüm ben sana hemen yollayım mı benimkinin bir boy büyüğü köpekler için olanı işte furminatör gibi bişiydi adı tarakları ince ve sık hatta sağlıklı tüyde fazla gezdirmeyeceksin ki çünkü onlarıda alıyor baya baya kediyor yanialkisalkisalkis

Ablacım o tarak dediğin fur ile başlayan taraktan bende var acayip güzel bir tarak ben hergün onunla tarıyorum ama düşünki hergün bir torba tüy çıkıyor ona rağmen yatıp kalksa atlasa zıplasa her yer tüydü. Tırnak sorunumuz yok zaten.

aaa türkiyede varmı nevciğim adını yazda bende bulup alayım hemen:lepi:

Olmazmı ablacım ben 1 yıldır kullanıyorum ya burda kaç kişiye tavsiye ettim en sevdiğim özelliğide tüylerdeki keçeleride bile 2 saniyede açıyor alıyor olmasıalkisalkisalkis

Özelden hemencek gönderiyorumsırnaşık şey

çok sağol nevbaharcığım bu çok makbule geçti harikasın:lepi:

...Sağolasın bilgilendirmen için düşünceli püskütüm:asigim:

Rica ederim nevkuşum.. a.s.
ılk defa algıladım.. ve dediğim gibi davetiyede görünce de panikledim..
Bakalım senin veteriner ne diyecek..

Püskütüm ben sana hemen yollayım mı...
nevkuşum bende de var tarak.. ığne gibi uçları ve oldukça sık.. Bir sürmeyle dünya dolusu tüy toplanıyor.. Her yürüyüş sonrası taranıyoruz biz de.. Ben kendi saçımı taramam, şöyle bir savururum geçer gider.. oğlumunkini günde 2 kere tarıyorum.. :roflol:
Barçman'ın bahsettiğinin, dibinde jilet olması ilginç geldi bana.. Senin kullandığının da var mı öyle bir özelliği?

Anlattığım o zaten jilet değil direk tabi gibisi diyelim dediğim gibi ya keçeleri filanda açıyor sağlık tüyde fazla taramamak lazım çünkü onlarıda topluyor düpten yoksa. Sana maille atmıştım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…