Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Çakim mi ısırmak mı:asigim:

Ben onların her birini hergün koklayıp öpüyorum her bir yerinden senin içinde öperimŞeniz

Ohhh yarasın nevkuşum.. :asigim:

Kedilerle münasebetimi biliyorsun.. Hayatımda sadece bir kez bir kediyi kucağıma aldım.. Allahıma şükürler olsun, hayvancağıza zarar vermeden yere indirmeyi başardım.. Bir kere daha oldu ama o sayamayacağım kadar kısa sürmüştü..

Ama ne olduysa oldu.. Öncelikle Badem'le gözümün önündeki perde aralanmaya başladı..

Dur ısınıyorum yavaş yavaş.. Büyük bir olay gerçekleşti benim için.. Fotolarına her baktığımda bilimum çığlıklar atıyorum, agular gugular diyorum ama iş dokunmaya gelince onu da çözeriz, yakındır.. :lepi:

Sen benim için bol bol bol bol öpmeye devam et...lütfen opuyorumnanaktan

Evimiz de ufak tefek inşaata giriştiler. haliyle ne var ne yok kaldırdılar.

Peki fayans silinirken Mercan buna izin verir mi bakalımopuyorumnanaktan

[megavideo]SUJQHXMN68e8e85a29b3d1cdcf058e9f32a3212e[/megavideo]​

:asigim: tütütütütü benim yeğenlerime Şeniz

Ve karşınızda "kediler nasıl delirtilir?" adlı çalışmayla Nev 4patigil buyrunnnnnnnnn

Ay, hani zıplayıp da poposu üstüne iniyor ya dümdüz bazen, aman diyorum birden , hava yastıklarını unutarak :roflol: Çaki de olaya katıldıktan sonra zaten, bir o yan bir bu yana, tenis maçı seyreder gibi :roflol: Sonra ne oldu, merak ettim, paspası kenara bırakınca Mercan affetmemiştir diye düşünüyorum, hala paspasınız var mı evde Neev delikafadulden

not: reklam olmasın diye paspas dedim sengözlerimebaksanab

öff bir türlü izleyemedim videoyu efsane avcılar diye aptalca birşey çıkıyor:çok üzgünüm:

neden izleyemiyorum acaba uğraşıp durdum püsküütün hazırladığınıda denedim ama olmuyor:uhm::çok üzgünüm:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Hala paspas var:roflol::roflol:Mercanın iniş takımlarında sorun var mı ama onu bilemiyorum da:roflol:Evde hep böyleyiz. Misal elektrikli süpürge bu manyak Mercan gene peşindezemuszemusBabası olcak çapkın dop ise nasıl korkarsırnaşık şey

Denedim ablacım ama niye sen de açmadı ki yav:a015::çok üzgünüm:

valla bilmiyorumoğluşum bilgisayarımı yeniledi acaba eklenmedik bir proğrammı var şu anda istanbulda yarın dönüyor gelince ona baktıracağım nasılda sevinmiştim fıstıkları izleyeceğimdiye nevbaharcığım:çok üzgünümpuyorumnanaktan

nev acil yardımına ihtiyacım var.
eşimin dükkanının önünde beslediği hamile kedicik haftasonu doğum yapmış. eşim bugün dükkanı açarken kapının kenarında kasada tek bir yavru kedi duruyormuş. ve anneleri ortalarda yok. diğer kediler yanına gelince eşim kutuyu alıp sehbanın üstüne koymuş. şırınga ile süt veriyor. gece dükana bıraksak olurmu ki? aç kalıp ölür mü? evde bakmamıza imkan yok. eşim diyor gece getireyim sabah götüreyim. otobüslerde helak olacak yavrucak. napcaz şaşırdık. annesi ortalarda yok hala. eşim insan kokusu sinmesin diye bi de hijyen olsun diye eldiven takıp tutuyor.

nevbahar yok herhalde ben yardımcı olmaya çalışayım yanlızca süt içirmek yetmez beslenmeden sonra ılık suyla ıslatılmış pamukla göbeğini aşağı yukarı sıvazlayıp çişini yaptırmanız gerekir yoksa ölür zavallıcık sanırım çok küçük olduğu için gecede beslemeniz gerekir

Annesi almaya belki gelebilir

Yoksa 2 saatte bir emzirilmesi lazım yarım süte yarım su çok az şeker içine karışımı verilip, içirildikten 5 dakika sonra karnının iki yanına baş - işaret parmakla tutulup ileri geri hareket yapıp çişini yapması sağlanır üf ya umarım bişi olmaz:a015:

barçman ve nev teşekkür ederim. demek 2 saatte
umarım annesi alır. minik olduğu için bakımı zor. napcaz ya biz? peki annesinin yanında tuvaletini nasıl yapıyor. sonuçta sokak kedisi. annesi mi yardım ediyor. bu kadar küçük kedi bakmadık hiç. akşam napıcaz biz? mafoldumben
daha 2 günlük bebek!

of ya eve alamam ki. napcaz yaaaa! of salak kedi ortalıkta yok. nasıl bir anne bu yavrusunu bırakıp gitmiş. klava: valla çok kızdım. yavrucağa üzüldüm. bakacak bir yuva bulmak lazım.

of ya eve alamam ki. napcaz yaaaa! of salak kedi ortalıkta yok. nasıl bir anne bu yavrusunu bırakıp gitmiş. klava: valla çok kızdım. yavrucağa üzüldüm. bakacak bir yuva bulmak lazım.

yavru kedileri büyüyene kadar anneleri karnını yalayıp irite ederek dışkılattırıyor canım belki annesi geri gelir yavrularını başka bir yere taşırken sonuncu yavru kalmış olabilir inşallah annesinin başına birşey gelmemiştirsenağlama

neyseki anne bulunmuş kızlar! arkada bahçe gibi bir yerdeymiş bizim şaşkın kedi. ama oraya geçmek için evde oturanların gelmesini bekliyormuş eşim. sütü vermiş eşim dediğiniz gibi. tuvaletini de yaptırmış.
yavrucak annesine kavuşmayı bekliyor. inşallah annesi kabul eder. insan kokusu sinince istemiyormuş. ama eşim eldivenle bakmış hep. umarım kabul eder yavrusunu. bizim yaramaz kız. adı da balım bu kızın.

Umarım kavuşur annesine. Adına kurban olurum onun Balım benim mafoldumben

mutlaka eklenmemiştir barçmanım
ben görüyorum çünkü görmesem ben görmem benim pc özürlüsü olduğumu nevim iyi bilirŞenizŞenizŞeniz

kızlaaaaaar! nevim barçmancım bizim küçük kedicik annesine kavuştu. :dance:
dün eşimin yanına gittim. allahım ben bu kadar minik kedi görmedim. eşim beslemiş bütün gün. çişini de yaptırmış. kedinin annesi balım arka tarafta evin balkon gibi bahçesinde yavrularını dünyaya getirmiş.
öğrendiğimize göre o evde oturan bekar çocuk bizim kızımıza bakıyormuş zaten. yaramaz bir ara kaçmış oradan. sonra bizim dükkana gelmişti. demek pazar akşamı bir yavruyu doğurmuş dükkanın önünde sonra nolduysa tekrar eski yerine gitmiş. diğerlerini de oarada doğurmuş ve bu yavrucağı unutmuş. akşam evin sahibi aldı yavruyu. sonra evine gidip baktık. balım yavruyu hemen yalamış.
diğer kardeşleri ile sarmaş dolaş yatıyordu. pek bi şekerler teyzeleri. balım da tatlı tatlı baktı bize. sevdik ve hiç kızmadı.
akşam yavruyu annesine kavuşturduğumuz için çok mutlu olduk. :asigim:

Çok sevindim ya:asigim:

nevcim seni bıktıracağım ama aklıma takıldı sormak istedim.
bizim balım 2 gündür yavrularıyla durduğu bahçeden çıkmış yine eşimin dükkanın önüne gelip sandalyede yatıyormuş. dün gidip gördüm. oralarda dolaşıyor sandalyede yatıyor. bütün gün oralardaymış. peki bu pisi yavrularını ne zaman besliyor 1 haftalık yavrular. sık beslenmesi gerekmiyor mu?
dün akşam 8 de dükkanı kapattık baktım hala miyavlayıp peşimizde duruyor ben de payladım bir güzel.
buralarda dolaşacağına git yavrularını emzir dedim. önce baktı bi sonra çabuk yavrularının yanına git deyince baktım gidiyor. :roflol:
umarım yavruları besliyordur. evin sahibi olmadığı için göremedik kedicikleri.

Normalde 1 haftalık bebeklerini o kadar uzun süre bırakmaz canım.

Ya çok açtır besin bulmak için çıkmış bulamamış aç kalmıştır.

Yada ki umarım bu değildir yavrularını kaybetmiştir ama bu seçenek değildir diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…