Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

anam bunlar kocaman olmuş valla.
tiplere bak tam mıncıklamalık.
bir de utanmadan böle güzel pozlar veriyorlar. pes yani. artist gibiler.
ay bunları reklamda filan oynat sen. aman vazgeçtim oynatma. hem nazar değer hemde sakinleştirici iğne filan yapıyorlarmış kediciklere. kıyamam ben.

Ben seni yirim yer şu güzelliğe şu duruşa bak :asigim:
Adaş derslerini Çakiye mi çalıştırıyorsun :roflol:Yavrum sular selleri gibi ezberlemiştir hee
oturda sen çalış :dilcikar:

Sen ezberle nan yiyosa 2 cilt kitabı:mymeka:mafoldumben

Teşekkür ederiz canım.

Vallahi önüme dünyaları verseler oynatmam zaten :roflol:

Son düzenleme:

Lütfen Çaki'me sulanmayınız :dilcikar: Mercan'ı aldatmayınız lülülülülülü

Ben seni yirim yer şu güzelliğe şu duruşa bak :asigim:
Adaş derslerini Çakiye mi çalıştırıyorsun :roflol:Yavrum sular selleri gibi ezberlemiştir hee
oturda sen çalış :dilcikar:

kaydirigubbakcemile5 Bence de rahat bırak Çaki'yi yahu, zavallımın gözleri fırdönmüş kafamçokkarıştı :roflol:

Sen ezberle nan yiyosa 2 cilt kitabı:mymeka:mafoldumben
Ben senin yaşındayken dermişim :roflol: demem be ne diyeceğim, daha tazeciğim :ecrin_bebek:

Teşekkür ederiz canım.

Vallahi önüme dünyaları verseler oynatmam zaten :roflol:

sen tv'de oynatmayı bırak evermeyeceksin bile oğlanları, kıskanç kaynana turşularını kuracaksın, di mi?! :jeyyar: :roflol:

Not: "Kıskanç kaynana" dedim de aklıma bi' arkadaş geldi sengözlerimebaksanab

Her bir cümleye aryrı ayrı gülme smilsi koyduğumu düşünün:roflol::roflol::roflol:

O not kime acebaaaCADIARZU Tacettinin arkadaşının Arifiye olmasın nanzemuszemuszemuszemusdelikafadulden

Her bir cümleye aryrı ayrı gülme smilsi koyduğumu düşünün:roflol::roflol::roflol:

O not kime acebaaaCADIARZU Tacettinin arkadaşının Arifiye olmasın nanzemuszemuszemuszemusdelikafadulden

Püsküütüm de ben de boşuna diyip durmuyoz, günde bi' kaç defa bu topiclere uğrayanın ağrısı sızısı kalmaz, vitamin-ağrı kesici-kas gevşetici ... ne ararsan var , gel vatandaş geeel :teytey:

Doğru tahmin aplaam sengözlerimebaksanab :jeyyar:

Efendim geçen gün eve geldiğimde güzelim kulaklığımın 15 ayrı yerden sanki özel bir makasla kusursuzca kesilmiş bir halde yatağımın üstünde bulmuştum. Faili meçhul kalmıştı tabi:1ninca:

Dün akşam Çaki herzaman yaptığı gibi annemin elindeyken mousenin ipine dolandı onunla oynuyordu sonra annem mouseyi biraz kendine çekti bir baktı mouse elinde kaldı efendim:roflol:Meğer bu kusursuz kemirgen Çaki imiş:roflol: Nasıl kesiyorsa sanki makasla kesilmiş gibi:roflol: Tabi anında olay yerinden bertaraf etti kendisini. Ve yerini Mercan aldı. Ve tabi bende sadece Mercanı kadrajıma alabildimzemuszemus

Çaki'ye bak ya!
İsminin hakkını veriyor çocuk.. Onun kabahati yok.. :umursamaz:

Son fotodaki Mercan suratımı yerim bu aradaaaaaaaa

Zibidiler ya sırnaşık şey

Not: Elleme sakın ikisinide gebertirim vallahi lmaz:

son resimde çok kızmış gibi bakıyorkaydirigubbakcemile3:asigim:

He suç ona kaldı diye kızdı:gitme:

Çaki'ye bak ya!

Vallahi tam Çakizemuszemus

Zibidiler ya sırnaşık şey

Not: Elleme sakın ikisinide gebertirim vallahi lmaz:

Ne ellicem be gittim bugün hem kulaklık aldım hem mouse aldım:roflol::roflol:

Niye çok kedili, pardon çok eşli olmanın bir sakıncası mı var? :roflol:

Kıskanç kaynana kim bu arada? Yok canım ben olamam.. Arifiye değil ki benim adım.. hihoyyyt

Bencil olmanın sakıncası var! lmaz:

Kıskanç kaynanalar zaten bu özelliklerini kabullenemezmiş hiç zemuszemus

Heeeheee :roflol: Mercanımı kızdırma bakiim, çocuk delilleri toplamaya gelmiş, kardeşinin suç aletlerini opuyorumnanaktan

Çaki'ye bak ya!

He valla, oğlana koy Çaki adını sonra da yaramaz de :dilcikar:

Kendine mi yoksa Çaki'ye mi aldın? :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

Hiç emin değilim kime aldığım konusunda:roflol::roflol:

Yalnız bu sabah tam evden çıkarken farkettiğimiz suçu işleyen ortaya çıkmasa iyi olur yoksa annem kıtır kıtır doğrayacak:roflol: Kadının sandalet tarzı ayakkabısı var(Her ne haltsa işte ben spor harici ayakkabıdan anlamam:umursamaz:) işe gidecez tam ayağını atıyordu bir su göleti:roflol: Sıpaların biri oraya göllenmiş:roflol:

Adı gibi ossun diye diye çocuğu manyak psikopat mı etik nedir canımzemuszemusGerçi Mercan mı Çaki mi hala belli değilzemuszemus

Allah! Gitti sandalet!

Deriyse eğer, içine de işlemiştir mis gibi.. Ohhhh yarasın.. :roflol:

Allah! Gitti sandalet!

Deriyse eğer, içine de işlemiştir mis gibi.. Ohhhh yarasın.. :roflol:

He deriydi:sinifsinif: Gitti canım ayakkabısı dün ben aldım eksiklerini o da kendine gitsin alsın aynından bananezemuszemus

Bunlar bizi iflas ettircek acilen sponsor bulmak lazım bizim aileyezemuszemus

Kıskanç kaynana figürü ne zaman dahil oldu olaya yahu? :umursamaz: Anladıysam kıskanç kaynana olayım.. zemuszemus

Kırmızı başlıklı fotoyla gelin aramaya başladığından beri o figür hiç konudan çıkmadı kiii lmaz: kaydirigubbakcemile3

:roflol: Nan, tuvaletin yerini mi değiştirdiniz, ne ettiniz? Haa gerçi ayakkabıyı da bir nevi kap zannedip (her ne kadar sandalet olsa dakaydirigubbakcemile3) kullanmış olabilir mi acaba? zemuszemus

Bizim meleğimizin tuvalet olayları geldi aklıma şimdi yine.:asigim: Garibim zaten uzun araba yolculuğunda bunalmış(yolda bir defa şey ettiydi galiba) yazlık eve aylardır gidilmediği için bir sürü demir-sürgü vb açılmış bizimki sabırsız, kapıdan girer girmez bulduğu bir faraşı devirip içine etmişti. (yoksa poşetin içine miydi, sırayı şaşırmış olabilirim :kedi:) Ev halkından biri düşüncesizlik edip de wc kabının yerini değiştirdiğinde, yaramazımız son anda yetiştiğinden heralde, oralarda ne bulursa; poşet, faraş, boş bir kap ona işerdi, ama hiç sadece yere yaptığını görmedik (evimize annesiz geldiği ilk gün dışında-o gün de bir fark edene kadar miyavlamış, bir gelince tıpış tıpış gitmişti,yoksa salonumuzdan mis kokular yükselebilirdi birkaç gün sonra opuyorumnanaktan)

He deriydi:sinifsinif: Gitti canım ayakkabısı dün ben aldım eksiklerini o da kendine gitsin alsın aynından bananezemuszemus

Bunlar bizi iflas ettircek acilen sponsor bulmak lazım bizim aileyezemuszemus

İşte diyorum ya çocuk yapmamak lazım, çocuğu yapınca bi' ton emek ver, zaman-para harca, sonra gitsin evi doldursun evcillerle bir de onlara yok yok, çocuğun masrafıyla zaten yeterince evcil beslenebilir zemuszemus

Son düzenleme:
Ben hayvansever diye geçinen gerizekalının tekiyim sanırım.

Fıstığım, 6 yılı geçti kimbilir belki daha uzun evimizin patronu sarı Fıstığım. Eve erken gelip kafesi boş görünce içim aktı. Ofisi aradım. Bana diyememişler meğer üzülmeyim diye farkettiğimde söyleyeceklermiş. Meğer benim kuzum 3 gün önce Pazar sabah kafesinde ölmüş. Ve ben 3 boyunca hiç ama hiç farketmeden aptal gibi yaşamışım evde. Salona insan bir kez demi girmez kardeşim.

Kendi sorunlarıma o kadar boğulmuşum son zamanlarda, sınavın üstümde ki stresi derken can dostlarıma bir merhaba demeyi unutmuşum. Sonrada tutmuş kendime heyvansever diyorum işte pehhh.

Deme kendine öyle, senin hayvanları nasıl sevdiğini hepimiz biliyoruz kuzum. Başın sağolsun :çok üzgünüm:

:teselli: Nev'im deme öyle ne olursun:1no2:, ev nüfusu kalabalıkken, biz de bazen yatma-kalkma derken kardeşimle bile birbirimizi göremediğimiz olurdu.Kaldı ki evin sessiz, uslu üyelerinden değil miydi Fıstık? Yaramazlık yapmadan, başını belaya sokmadan yaşayıp gidiyordu... Sınav stresine oğlanların yaramazlıklarını da ekleyince, tavan yapmış migren krizlerini saymama gerek bile yok sanırım! Ben zaman zaman şekerim alt üst olduğunda ya da migrenim tuttuğunda anneme bile tek kelime etmiyorum. Keşke benim melek kuşum da 6 yıl yaşasaydı da ben de senin gibi geç fark edeydim nevbaharım, bunu düşün, olur mu?:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…