A-aa kim ki o bazıları? şakkıdı
:lepi: :sm_cool: :lepi:
İnsanın kendini bilmesi iyi bi'şey tabii.. Ne güzel..
Eh ben eklediğim de sen ortalarda olmazsan o bazısı olarak sana dalarım amakaydirigubbakcemile
Geç gördüğüm için özür efem. Diğer videolarını da vakit bulursam eklerim orda da bu şekilde kapışmaları var. Mercan odaklı olmasına gayret edeceğiz ki bazılarımızın daha bir hoşuna gitsin:asigim:
:mymeka: evlat ayrımı yapmayınız lütfen.
eskiden ben de çakimi daha keyifle seyrediyordum (cindy' mi daha sevimli bulduğumdan heralde fisfisfis ) şimdi hepsini ayrı bir seviyorum.
ay cumadan beri yoktum yeni gördüm bu videoyu bıcırıklarım benim nasılda güzel oynuyorlar küçücük iplebizim nazlıcanın bir sepet oyuncağı var onlara dokunmuyor sigaranın jelatinini ver yada bir şişe kapağı ondan mutlusu olmuyorkaydirigubbakcemile3
ay cumadan beri yoktum yeni gördüm bu videoyu bıcırıklarım benim nasılda güzel oynuyorlar küçücük iplebizim nazlıcanın bir sepet oyuncağı var onlara dokunmuyor sigaranın jelatinini ver yada bir şişe kapağı ondan mutlusu olmuyorkaydirigubbakcemile3
Yeni resim ne bileyim video fakan vardır didim ama yok :dilcikar:
özlemişim du bi daha seyerdeyim şu güzelleri :asigim:
ben neden göremiyom resimleri puf sitedemi sorun var kimafoldumben
anam kocaman olmuş bunlar yahu. ne çabuk büyüyorlar böyle.
yumoş yumoş olmuşlar. mercan nasıl zıplıyor öyle. bir yere çarpacak sandım. ay niye daha önce gelmedim bugün topiğine. sıkıntıdan patlamıştım. son saatim eğlenceli geçti bari. (işteyim de)
hepinizi öptüm. Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?