cokacimcoook Asil'i de bekliyoruz bu bölüme cokacimcoook
Hiiiii grubumuza yeni minik bir kelebek gelmiş ama daha bir karesi bile eklenmemiş hiiiii ne ayıp:dilcikar:naniknanikBekliyorum acilen hemdeeeeeeeeee
Biliyodun da demiyomuydun yorgun çatlak yufkam:mymeka:
19 Mayıs ta aldık canım ya daha çok yeni... Hem de çok minik 2 aylık.... Dediğim gibi haftasonu gelecek teyzelerinin elini öpmeye şebek :ecrin_bebek:
Sen varya çok fenasın ya:roflol:
Ama bir o kadar da düşünceliŞeniz
Biliyodun da demiyomuydun yorgun çatlak yufkam:mymeka:
Hafta sonu ekliyorum fotolarını bebişimin yerimseniben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:lepi: :lepi: Hafta sonuna kaç gün kaldı? :sm_cool:
ay bunlar süper yaaaaa! oyuncak gibiler. çok güzeller maşallah maşallah!
gözüm gönlüm açıldı. kocaman olmuşlar ama hep böyle kalsınlar.
badem ve cindy de süper.
Huuu, huuu, 4 Pati Ailesi, nasılsınız bakalım? Hafta sonunuz nasıl geçiyor? Şeniz Ablanız/nineniz accık kendine de dikkat ediyor mu? :mymeka: Badem'im acayip havalı olmuş yeni tüy boyun yerimseniben cindy bir kez daha aşık olacak sana yerimseniben
Cindy'cim oğlanları kestin mi sütten? Gelip yapışıyorlar mı, "meme cokacimcoook, meme cokacimcoook" diye :roflol:
Habersiz bırakmayın bizi, e mi?! Şeniz
4 pati ailesi çok iyi. Yalnız bugün beni bir kez daha kendilerine aşık ettiler:asigim:
Hasta olduğum için tüm gün karanlıkta yattım halsiz inler şekilde:roflol:
Kedilere nankör diyen, hayvan ayrımı yapanlara bunlar kapak olur dilerim.
Neyse, netice itibari ile iyiyiz. Sadece Çaki biraz manyak:roflol:Ev kapısı açılır açılmaz fırlıyor dışarı manyak:roflol:O kadar hızlı ki ben kapıyı örtene kadar o apartmana fırlamış oluyor ya:roflol:Ama daha veterineri öğrenmediler hele bir aşıları başlasın o zaman görecem ben onu kapıya yaklaştımı ağlayacak o zamankaydirigubbakcemile3[/B]
Kedilere nankör diyen, hayvan ayrımı yapanlara bunlar kapak olur dilerim.
Neyse, netice itibari ile iyiyiz. Sadece Çaki biraz manyak:roflol:Ev kapısı açılır açılmaz fırlıyor dışarı manyak:roflol:O kadar hızlı ki ben kapıyı örtene kadar o apartmana fırlamış oluyor ya:roflol:Ama daha veterineri öğrenmediler hele bir aşıları başlasın o zaman görecem ben onu kapıya yaklaştımı ağlayacak o zamankaydirigubbakcemile3[/B]
Mercan ve Çaki iple oynamak için cebelleşirse:asigim::asigim:
[megavideo]C17BKY4V8fba5d8ebf4bffdb5baadb90b8e226d6[/megavideo]
delikafaduldentü tü tüüüü Allah nazarlardan korusun, sağlıklı güzel yaşamlar versin size de, nev neneniz bizimle paylaşsın bu güzellikleri :Saruboceq: .
ne kadar güzel oynuyorlar öyle, şekilden şekile girdim valla.
Mercan ve Çaki iple oynamak için cebelleşirse ve de Nev Nine onları kameraya çekerse, tadından yenmez bir pazar akşamı olur bizlere cokacimcoook
:roflol:
Aklın yolu bir, ben ne diyeyim, aynı anda nene demişiz patron, kusura bakmayıver :roflol:
Bir de 1:30 lu saniyelerde Mercan zıplayıp da Çaki'nin üstüne düştüğünde, Çaki'nin tekrar zıplamadan bir tane yapıştırması yok mu :roflol: kaydirigubbakcemile3 :roflol:
Dünyalar güzeli Mercan'ımı şimdiden uzun atlama dalında aday gösteriyorum.. :asigim:
Yalnız.. İpi Çaki kapmışken zafer sarhoşluğunu yaşamasına izin vermemesine de kızmadım değil.. Meerrrcaaann seni yerim len!
1:33 de nasıl düştü Mercan'ım öyle yaa.. Eyvaaah şimdi iiykkkk diye bi'ses duyarım sandım ama alakası yok tabe.. :roflol:
Bir dakika canım.. Adım da Mercan'ın sapığına çıkacak.. 02:05 de Çaki'nin çalımlı yürüyüşünü gözümden kaçırdım sanmayın..
........ve film yine Mercan'ımın bana bakış atmasıyla bitti.. :asigim:
Not: Megabideo düzelmiş bu arada.. Nevkuşum sayesinde haberdar oldum..
Geç gördüğüm için özür efem. Diğer videolarını da vakit bulursam eklerim orda da bu şekilde kapışmaları var. Mercan odaklı olmasına gayret edeceğiz ki bazılarımızın daha bir hoşuna gitsin:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?