:gitme:iki kere okuyunca ancak anlayabildim, konduramadım. ben de çok üzüldüm.
başın sağolsun nevbaharım. kendini üzme, muhabbet kuşlarını 6 yıl yaşatmak büyük başarı. çok hassas oluyorlar, biliyorsundur. ne mutlu ki senin gibi bilinçli bir hayvanseverin evindeydi. hastalıkla boğuşmadan, sessizce gitmiş...
bir sürü şeyle uğraşıyorsun bir de. iş, güç, sağlık, üstüne biz...
pişmanlık duyma n'olur. :teselli: özlem duymanı anlarım ama pişmanlık duyman için bir sebep yok.
Hepinize teşekkür ederim ama kendime bunları söyleyince sadece züğürt tesellisi veriyormuşum gibi geliyor işte. Onu son kez göremeden . Canınızı sıkmaya hakkım yok neyse. Hepiniz tekrar tekrar sağolun. Bu aralar uzak durayım ki yanlışlıkla ters bişey yaparım birini kırarım huyum belli olmaz. Çünkü acım varken başkalarını neşeli görünce daha bir asabiyete bağlıyorum ben. Öperim
"Son" un zamanı yok..
Belki bu da benim yazdığım son mesajdır.. Son saniyelerimdir..?
Şeniz
Böyle deme
"Son" un zamanı yok..
Belki bu da benim yazdığım son mesajdır.. Son saniyelerimdir..?
Şeniz
ehm.. ben şey demeye geldim..
Yukarıdaki son mesajım değilmiş..
Ama belki bu "son" dur..
Gene gitmiş en sevdiğim avartarını koymuşsun
Bir de kuzum kafama kakıldı azıcık o da kendime getirdi şimdi sadece acımlayım o kadar.
Ben dersimi bugün senden ve burda verdiğin mesajlardan özellikle "son" yazdığın mesajlardan aldımŞeniz
Bir de kuzum kafama kakıldı azıcık o da kendime getirdi şimdi sadece acımlayım o kadar.
Ahh ya ben seni varya:asigim:
Ben 5 yapraklı bir yonca buldum kaf dağının arkasından getirdim sadece bende var bir yaprağımıza Lulut'u yerleştirdik olur muopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?