Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

oyyyy çok şekerler yaaaaaaaa.....

41 milyar kere maşşallahhhhhh

kedi sevmem ben normalde ama yavrular çok tatlı oluyooo

:gitme:iki kere okuyunca ancak anlayabildim, konduramadım. ben de çok üzüldüm.
başın sağolsun nevbaharım. kendini üzme, muhabbet kuşlarını 6 yıl yaşatmak büyük başarı. çok hassas oluyorlar, biliyorsundur. ne mutlu ki senin gibi bilinçli bir hayvanseverin evindeydi. hastalıkla boğuşmadan, sessizce gitmiş...
bir sürü şeyle uğraşıyorsun bir de. iş, güç, sağlık, üstüne biz...
pişmanlık duyma n'olur. :teselli: özlem duymanı anlarım ama pişmanlık duyman için bir sebep yok.

Kelimesi kelimesine katılıyor, altına imzamı atıyorum. Kendine sen böyle haksızlık yaptıkça senin bildiğin geçmişle ilgili üzüntüm aklıma geliyor ve eminim birçok okuyanın da gelecek ve yeniden bağlanmaktan, sorumluluk almaktan kaçacaklar, benim gibi :gitme: :kedi:

Nevkuşum... Her zaman bunu yapıyorsun.. En kolay kendine kızabildiğin, kendini sınırsızca hırpalayabildiğin için olsa gerek, önce kendine saldırıyorsun..

Konunun senin hayvansever olup olmamanla ya da hatalı davranışınla ilgisi yok ki be tatlım.. :teselli:

Ha-a deseydin ki Fıstığa üç gündür yemek-su vermeyi unutmuşum.. O yüzden de ölmüş.. İşte o zaman kendine haksızlık edebilirdin..

Kalabalık bir evde yaşıyorsun, işten-eve ve işten de odana geçtiğin bir yaşam.. Şunun şurasında sekiz gün kalmış sınav stresi.. Hem de o fotoğrafta gördüğümüz kalınlıkta iki kitabı hatmettiğim şu günler..
Ayrıca da yorgunumun ve bambusimin dediği gibi diğer bütün durumlar.. Migren ataklarıa rağmen sorumluluklarınla mücadele etmeye çalışman..

Ne olur.. lütfen senden rica ediyorum.. Kendini suçlamadan önce tek bir soru sor..
"Ben eğer daha farklı davransaydım sonuç değişir miydi?"

Fıstık da gökyüzünde artık.. Başın sağ olsun..

Geride kalanların ömrü çok olsun..

Ya biz gidecez.. yok eğer kalıyorsak da bunların gidişlerini izleyecez.. Tuhaf ve çok rahatsız edici ama durum bu..

Çarşamba gecesi Sarp için tuttuğum cılız günlüğe baktım.. kanser teşhisi konulduğunda tutmaya başladığım, Bulut dünyama gelene kadar da devam ettiğim bir günlük..
Son günlerin son satırları..
Ne derin bir acıydı.. Üzerinden altı koca yıl geçmiş.. Okurken yüreğimdeki anaforun bir kez daha döndüğünü fark ettim..

Seni o an arasam ve hissettiklerimi anlatsam, bana ne dersin?

Bir düşün.. Sonra da kendine aynı şeyleri fısılda olur mu..?

Hepinize teşekkür ederim ama kendime bunları söyleyince sadece züğürt tesellisi veriyormuşum gibi geliyor işte. Onu son kez göremeden . Canınızı sıkmaya hakkım yok neyse. Hepiniz tekrar tekrar sağolun. Bu aralar uzak durayım ki yanlışlıkla ters bişey yaparım birini kırarım huyum belli olmaz. Çünkü acım varken başkalarını neşeli görünce daha bir asabiyete bağlıyorum ben. Öperim

"Son" un zamanı yok..
Belki bu da benim yazdığım son mesajdır.. Son saniyelerimdir..?
Şeniz

"Son" un zamanı yok..
Belki bu da benim yazdığım son mesajdır.. Son saniyelerimdir..?
Şeniz

Püsküüt doğru söylüyor Nev'im! "Son" neye göre, kime göre? Düşün o zaman tüm sevdiklerimizden bir an olsun ayrı olmamamız lazım, biz tatile gittiğimizde ya da sevdiğimiz herhangi bir nedenle 1 hafta bile uzakta olduğunda "son" gelebilir ve bunu hiçbirimiz bilemeyiz...

Evin bir üyesi fiziksel olarak yok orada artık, bunun üzüntüsü tamam, kimse sana amaan boş ver demez burada zaten, ama düşünsene seni hayata bağlayacak bir aile pardon şey annenle baban duymasın ama 2 aile var :kedi: o evde daha... bu tabii ki diğerleri var nasıl olsa fıstığı unut demek olmuyor ama ay ne bileyim toparlayamıyorum bu konunun benim için ne anlam taşıdığını çok iyi biliyorsun, hayır ben artık çok iyi biliyorum tek başıma bir canın sorumluluğunu, bağlılığını kaldıracak güçte değilim :1no2: buna gücüm yok, sevdiğim insanla başarabilirim belki ama yalnız asla :çok üzgünüm:

ehm.. ben şey demeye geldim..

Yukarıdaki son mesajım değilmiş..

Ama belki bu "son" dur..

Ben dersimi bugün senden ve burda verdiğin mesajlardan özellikle "son" yazdığın mesajlardan aldımŞeniz
Bir de kuzum kafama kakıldı azıcık o da kendime getirdi şimdi sadece acımlayım o kadar.

Ben dersimi bugün senden ve burda verdiğin mesajlardan özellikle "son" yazdığın mesajlardan aldımŞeniz
Bir de kuzum kafama kakıldı azıcık o da kendime getirdi şimdi sadece acımlayım o kadar.

Ben seni yerim.. gerçi korkudan dişlerim titriyo ama yememe mani olmaz herhalde.. :roflol:

Şimdi biraz zaman istiyorum..

Bi' sürpriz hazırlamam lazım..

Uzun sürerse, bil ki ellerim titriyordur.. :roflol: ha'di erkek olayım.. bil ki beceriksizliğim tutmuştur..

a.s.

Dört yapraklı yoncaya gelmiş konmuş dört pati ailesi..
Şansları bol olsun..

Dört yapraklı yoncaya gelmiş konmuş dört pati ailesi..
Şansları bol olsun..

Ahh ya ben seni varya:asigim:

Ben 5 yapraklı bir yonca buldum kaf dağının arkasından getirdim sadece bende var bir yaprağımıza Lulut'u yerleştirdik olur muopuyorumnanaktan

Ahh ya ben seni varya:asigim:

Ben 5 yapraklı bir yonca buldum kaf dağının arkasından getirdim sadece bende var bir yaprağımıza Lulut'u yerleştirdik olur muopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan

Tavlayı kapıp geliyorum.. Onlar yapraklara, şanslarıyla yerleşsinler biz de yoncanın sapında iki el atarız.. :1hug:

Ağlamasana yufkam ya

Hayırdır birşey mi oldu moralin mi bozuk senin bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…