Kakılmak ne demek be :sinifsinif: Gelicen kendine tabi, sen bana lazımsın daha sırnaşık şey :asigim:
Ağlamasana yufkam ya
Hayırdır birşey mi oldu moralin mi bozuk senin bakayım.
:teselli: opuyorumnanaktanbugün bile beni gülümsetebilen deliler, sizleri seviyorum...4 yapraklı yoncayı görünce bile ağlamaya başladım...
Artık anladım yufkam merak etme:kedi::asigim:
Artık anladım yufkam merak etme:kedi::asigim:
:teselli: opuyorumnanaktan
mile5
Telefonumu şarja takmıştım, sonra baktım ki bir ses,
Ben odamda koltukta kucağımda kitap test çözüyorum müthiş sessizliği bölen bir "trak trak trak" diye ses, ya dedim bu nerden geliyor sonra kafamı kaldırıp sağa dönme lütfunda bulundum ve kemirgeni suç üstünde yakaladım:roflol: Gitti gül gibi orjinal nokia şarjı iyi mimafoldumben Odamda ışık iyi olmadı için suç aleti ve suçluyu yan odaya taşıyıp kanıtları çektim efemmafoldumbenmafoldumben
Kalın kabloyu nasıl kemirdi anlamadım eğer farketmesem daha kaç yerinden de tellerini çıkarmış oralardanda kesip biçicek manyak:bbo:
Son kareye bakar mısınız? İşini yapmanın verdiği haklı gururu yaşıyo sanki sıpa:umursamaz:mafoldumben
Videosu yüklensin onuda koyacam rezil edecem onu :umursamaz:
Kardeşim bu kendini yavşan mı sanıyor yalmaz:
Ben şimdi Çakiye doğum gününde ne hediye alacam acabaCADIARZU
Annesinden bir adet altın kaplama TV kablosu
Babasından bir adet gümüş kaplama 5 metrelik priz kablozu-tatlicadiarzu-
Bu da kanıt videomuzzemuszemus[/B]
Çaki bey de paparazzilere yakalananlar gibi kameraya saldırmış bir ara sankilmaz:
Annem gelsin de görsün sakin kediyi (geçen gün vileda videosunu seyrettirmiştim deyerimseniben)
Biraz önce anlattım, böyle böyle yapmış Çaki diye, maus'a olanları da anlatmıştım daha önce, annem "biraz zararcı galiba" bu Çaki diyince bir an korktum ama neyse ki genelleme yapmadı, yapamaz da zaten :umursamaz: daha önce beslediklerimiz hiç kemirmemişti valla, e 4 pati ailesinden de ilk defa bir kemirgen çıktı zaten :1shok:
Vallahi bir bu kemirgen çıktı yufkammafoldumben Yahu onu geçtim tuvaletini öğrense kafi ama ikisinde de tık yok anam ben değil idare ediyorumda annem delirmek üzeremafoldumben
:1shok: nee, bu koca kazıklar hala öğrenmedi mi tuvaleti???lmaz:
:1shok: :1shok: Yahu kedilerin yüz grisi sizi gidi veletler! Tamam ortalık karışık olabilir, hangi tuvalete gideceğiniz karıştırıyor olabilirsiniz? (aplanınkine miii, badem babamızınkine miiii, cindy anamızınkine miiii? aman badem babamınkine bi kere girdim bulaştı tüm tüylerim nev aplaa ya, olmuyo kiii, biz temiz temiz kıyıya köşeye devam etsek? :kedi:)
:roflol::roflol:Varyaaaa:mymeka:
Ay ne yapacağımı da şaşırdım onlar öyle olunca Cindy şaşırdı gidiyor onların yaptıkları yere ara ara yapıyormafoldumben Bir tek aslanım Badem'im şaşmadı hiç kabından:asigim:
Şimdi kedi çekici ve uzaklaştırıcı sprey alıp bir de onları deniyecem bakalımlmaz::gitme:
:umursamaz: seninkileri anca kedi bezi paklar aplaa! kediiis,patima, pati baby markalarını önerebilirim
ama ama ama bu çoooook tatlı öpün benim içinn :kedi:
kablonun kablo deyicek hali kalmadı arada bize öpücük yolladı kamerayı yalıyordu ay bide mırlaması yokumu aşıkım ben bunlara yaopuyorumnanaktan
Korkarımki çatlak bir kablo canavarıyla karşı karşıyayız :roflol::roflol::roflol: Birde utanmadan hırlıyor bacaksız :roflol::roflol:
Bişey deme küçük canavarıma gebertirim :mymeka: :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?