İlk olarak senden kameraman olmaz amma çok sallıyorsun kamerayı :dilcikar: :roflol::roflol: İkinci olarak altındaki eşofmanı görmedim sanma :mymeka: Üçüncü olarakta kanumca kablodan sonra telefonunuda yicek küçük canavarcım naniknanik Videonun sonunda kabloyu yumruklayışı çok komikti yahu :roflol::roflol::roflol:
1- :mymeka:Evde sadece Çaki mi var birde takipçilik yapan manyak Mercan var :mymeka:Burda söyletme bana :mymeka:Çakiyi çekmeye çalışırken devamlı arkadan pati yiyodum:mymeka:
2- Eşofman filan değil nan kapri:1closedeyes:Nesi varmışlaelaelaelaelaeYeşil benim rengim üleynnzemuszemus
3- Telefon dedin de:roflol:Çekimden sonra döndüm odama tabi telefonu orda unutmuşum sonra bir takkk diye ses geldi. Dedim bu manyak şarjı yere attı herhal sonra baktım Çaki topal topal yürüyor benim telefonun ucunda penası var ona patiyi geçir sen kemircem diye:roflol:Beceremeyince patisi takıl buna dolan:roflol:Onu kemirirse gebertirim nan onun başka orjinalide yokmafoldumben
1. İsabet olmuş, yufka kafayla saldık üzerine beğendinmi naniknanik:roflol:
2. Bişeyi yok, benim olsun :mymeka:
3. Yorum yapamıcam ölüyorum :roflol::roflol::roflol::roflol:
Bızdırıklar masraflı olacak.. İyice belli oldu durum.. :roflol: Sen en iyisi düzenli olarak loto, toto, popo oynamaya başla nevkuşum.. Yoksa işiniz iş..
Videoda 4:03 zaman dilimindeki harekete bittim.. Çaça yapıyor sanki mübarek.. :roflol:
Çaki'nin özellikle patisindeki beyazlıklara bayılıyorum..Hani sanki krema dolu bir tencereye düşecekmiş de, sen son anda yakalayıp çıkartmışsın..
Eşfomanının deseni de güzelmiş yani.. :lepi:
Videoda 4:03 zaman dilimindeki harekete bittim.. Çaça yapıyor sanki mübarek.. :roflol:
He Çaki çaça kursuna gidiyor:roflol:
Asabiyete bağlayınca ayaklanıp iki pati girişiyo manyaklar:roflol:
Valla sabit kablolara dadanmadık ama hep benim kablolarıma dadandık :gitme:
opuyorumnanaktan mesele çözülmüştür canım yaa, sen ders çalışıyorsun diye ilgini çekmek için yapıyor :ecrin_bebek: :asigim:
Bu bir görev mesajıdır:jeyyar: Nevbahar 4patizade'nin sınavı bitmiş olduğundan, geçen hafta boyunca kendisini taciz etmeyen tüm 4pati severleri artık ödüllendirmesi (sus paylarını vermesi de diyebiliriz :jeyyar:) gerekmektedir. :1closedeyes:
cokacimcoook opuyorumnanaktan zemuszemus
Ye kuzum valla çok sevinirim zemuszemus
Zira kendisi evden apartmana sıvışmak sureti ile merdivenleri 3 er 5 er çıkış üstkata koşuyo hergün spor yaptırıyo banada :umursamaz:
Mahv-oldum bu kendini köpek sanan manyak yüzünden be:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?