geldiler işte, heyyo, heyyo hihoyyyt
çaki presley, mercanman pozları çok güzel olmuş.
şipşakçımızı tebrik ve teşekkür eder, 4pati ailesi fertlerine sulanmaya kaldığımız yerden devam ederim. :asigim:
opuyorumnanaktan
masum bakışlara ben bitiyorum. ikinci poz hele...
ne hayallere daldım o pozla beraber :gitme:
beklettiğine değdi nevim. çok güzel kareler. yazılarınla daha da güzel oluyor.
Buyrun sus payınız:umursamaz:
Aslında Bulut topiğe gelene kadar hiç koymazdım ama neyse:umursamaz:
Çaki uçuyorzemuszemus
Bu karede mercanı biri tutuyor sanki gibi duruyor ama değil mercanın zıpladığı an yakalamışım ve buna çok sevdiğimumursamaz:-tatlicadiarzu-) bir arkadaşımın yaptığı yorumu yazayım hoşuma gittidekaydirigubbakcemile
çaki: yav birader benden manyak çıktı, uçuyo bu adam yaaa... :)))
Vee mercandan sambaaaadelikafadulden
Ne demek ne demek:kedi::kedi:
Ama Bulut gelmezse bidaha 4 pati ailesi gelmez:umursamaz:
Beni sıkıştırdınız onuda sıkıştırın bananelmaz:
Ye kuzum valla çok sevinirim zemuszemus
Zira kendisi evden apartmana sıvışmak sureti ile merdivenleri 3 er 5 er çıkış üstkata koşuyo hergün spor yaptırıyo banada :umursamaz:
Mahv-oldum bu kendini köpek sanan manyak yüzünden be:roflol:
geldiler işte, heyyo, heyyo hihoyyyt
çaki presley, mercanman pozları çok güzel olmuş.
şipşakçımızı tebrik ve teşekkür eder, 4pati ailesi fertlerine sulanmaya kaldığımız yerden devam ederim. :asigim:
opuyorumnanaktan
masum bakışlara ben bitiyorum. ikinci poz hele...
ne hayallere daldım o pozla beraber :gitme:
beklettiğine değdi nevim. çok güzel kareler. yazılarınla daha da güzel oluyor.
a.s.
Adam burada böyle uçuyor, uzaya gitse ne yapacak delikafadulden
Cindy, beyini çok bekleyecek gibi duruyor, Bademim hiç bulaşır mı sokak kavgalarına, edepli Bademim benim Şeniz
:umursamaz: Kimse artık o arkadaşınız hanım efendi :dilcikar: ama dublaj güzelmiş alkisalkisalkis yiğidi öldürmeden hakkını verelim, şiddete hayır! zemuszemus
:roflol: Süper yaa, Garfield dedelerinin yolunda ilerliyor bunlar :roflol: aman huyları çekmez inşallah diyeceğim ama Çaki için geç kaldık sanırım kaydirigubbakcemile3
aaaa, nispet ediyor bir de.lmaz:
Bulut 1, 4patiler 4 kişi. kimde daha çok malzeme var bakalım? bu konularda sıra bakmayın kardeşim, ekleyin. hem bizi hem kendinizi memnun edin.
bize teşekkür etmeniz lazım. biz olmasak bu kadar foto çekeceğiniz mi var, büyüyüp gidiyor veletler, sayemizde geçirdikleri evreleri belgeliyorsunuz :1closedeyes:
(kendimize ne pay çıkarırmışız be -tatlicadiarzu- )
Püsküütümü de itinayla sıkıştırırız merak etme. lulutumuzu da izlemekten aynı derecede keyif alıyoruz...
:lepi: Aslanım Çaki olayı çözdü, aç kalmana gönlü razı gelmiyor, akıllı velet tabii, spora zorunlu başlangıç sırnaşık şey Öyle parklarda çekirdek çitleyerek yürüyüşe benzemez tabii :tomato:
:lepi: Süper yaa, mercanman, çaki presley :roflol: Evet bambusim yemeye devam, ama dişlerimin bi' tarafı boş kaldı, Luluta ayırdım orayı, ama o bizi unuttu galiba :gitme:
:lepi: Aslanım Çaki olayı çözdü, aç kalmana gönlü razı gelmiyor, akıllı velet tabii, spora zorunlu başlangıç sırnaşık şey Öyle parklarda çekirdek çitleyerek yürüyüşe benzemez tabii :tomato:
:lepi: Süper yaa, mercanman, çaki presley :roflol: Evet bambusim yemeye devam, ama dişlerimin bi' tarafı boş kaldı, Luluta ayırdım orayı, ama o bizi unuttu galiba :gitme:
Tamam be aplaaa ne kızıyosun ya:gitme:
Püsküüt bize sürprizlerle gelecek.
aaaa, nispet ediyor bir de.lmaz:
Bulut 1, 4patiler 4 kişi. kimde daha çok malzeme var bakalım? bu konularda sıra bakmayın kardeşim, ekleyin. hem bizi hem kendinizi memnun edin.
bize teşekkür etmeniz lazım. biz olmasak bu kadar foto çekeceğiniz mi var, büyüyüp gidiyor veletler, sayemizde geçirdikleri evreleri belgeliyorsunuz :1closedeyes:
(kendimize ne pay çıkarırmışız be -tatlicadiarzu- )
...
Allahım baskı altında kaldım.. laelaelaelaelae
luluuuuutttt hemen bi'şey düşün.. Ne çekelim.. Nasıl bir mizansen yapalım perişinim? Var mı aklında bi'şey..
- Hav!
- Ha-aa süper olur ya.. Doğru dedin.. E bırak o çubuğu kemirmeyi de yanıma gel o zaman..
- Hav!
- Aman iyi bitir de öyle gel.. Bekliyorum..
Sevgili başlık sahibi,
Ben, sıramı savdım şekerim..
:dilcikar: :umursamaz:
Ama ben zaten yüklemesem gelip yükleyeceğin yoktu sevgili kardeş başlık sahabı:umursamaz:
Herkes.Herkes.Herkesssssss.(Laf yerine gittizemuszemuslmaz:)
Ama ben zaten yüklemesem gelip yükleyeceğin yoktu sevgili kardeş başlık sahabı:umursamaz:
Herkes.Herkes.Herkesssssss.(Laf yerine gittizemuszemuslmaz:)
herkes sizin koyduğunuz resimlerle coşuyor...
delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bildim değil mi?
neee, ödülümüz 4 pati ailesi ve lulutlu muhteşem bi foto ziyafeti mi? :sm_cool::teytey:sositososito
Laf yetiştirileceğine iş yapılsaydı..
Bir hevesle geldik ama tık yok...
Bir dahaki bahara görüşmek üzere esen kalınız..
Laf yetiştirileceğine iş yapılsaydı..
Bir hevesle geldik ama tık yok...
Bir dahaki bahara görüşmek üzere esen kalınız..
O laf size değildi alınmayınız:umursamaz:
Sizinde pek hevesli çalıştığınız söylenemez lulut özlemi artmakta araları uzamakta:umursamaz:
Esen kalınız bizi seçtiğiniz için teşekkürler çakitur
püsküütüm, taşı bana atmış nevkuş, atmış ama ben hiç üstüme alınmamıştım, sen de öyle yap kaydirigubbakcemile3
bize özelden lulut fotolarını yolluyorsun ya, hani altına da yazıyorsun ya, nevin haberi olmasın diye...
ben sırrımızı saklıyorum, merak etme...yerimseniben zemuszemus
:umursamaz: hizmet yavaş, çalışanlarınız çok hükela -tatlicadiarzu-
hiç beğenmediklmaz::
:umursamaz: hizmet yavaş, çalışanlarınız çok hükela -tatlicadiarzu-
hiç beğenmediklmaz::
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?