Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Ne demek ne demek:kedi::kedi:

Ama Bulut gelmezse bidaha 4 pati ailesi gelmez:umursamaz:

Beni sıkıştırdınız onuda sıkıştırın bananelmaz:

Buyrun sus payınız:umursamaz:

Aslında Bulut topiğe gelene kadar hiç koymazdım ama neyse:umursamaz:

a.s.

opuyorumnanaktan Bulut gelmezse, 4 patiler gelmezse buralara, nasıl güler bizim gibilerin solgun yüzü a.s

Çaki uçuyorzemuszemus

Adam burada böyle uçuyor, uzaya gitse ne yapacak delikafadulden

Cindy, beyini çok bekleyecek gibi duruyor, Bademim hiç bulaşır mı sokak kavgalarına, edepli Bademim benim Şeniz

:umursamaz: Kimse artık o arkadaşınız hanım efendi :dilcikar: ama dublaj güzelmiş alkisalkisalkis yiğidi öldürmeden hakkını verelim, şiddete hayır! zemuszemus

Vee mercandan sambaaaadelikafadulden​

:roflol: Süper yaa, Garfield dedelerinin yolunda ilerliyor bunlar :roflol: aman huyları çekmez inşallah diyeceğim ama Çaki için geç kaldık sanırım kaydirigubbakcemile3

Ne demek ne demek:kedi::kedi:

Ama Bulut gelmezse bidaha 4 pati ailesi gelmez:umursamaz:

Beni sıkıştırdınız onuda sıkıştırın bananelmaz:

aaaa, nispet ediyor bir de. lmaz:

Bulut 1, 4patiler 4 kişi. kimde daha çok malzeme var bakalım? bu konularda sıra bakmayın kardeşim, ekleyin. hem bizi hem kendinizi memnun edin.
bize teşekkür etmeniz lazım. biz olmasak bu kadar foto çekeceğiniz mi var, büyüyüp gidiyor veletler, sayemizde geçirdikleri evreleri belgeliyorsunuz :1closedeyes:

(kendimize ne pay çıkarırmışız be -tatlicadiarzu- )

Püsküütümü de itinayla sıkıştırırız merak etme. lulutumuzu da izlemekten aynı derecede keyif alıyoruz...

:lepi: Aslanım Çaki olayı çözdü, aç kalmana gönlü razı gelmiyor, akıllı velet tabii, spora zorunlu başlangıç sırnaşık şey Öyle parklarda çekirdek çitleyerek yürüyüşe benzemez tabii :tomato:

:lepi: Süper yaa, mercanman, çaki presley :roflol: Evet bambusim yemeye devam, ama dişlerimin bi' tarafı boş kaldı, Luluta ayırdım orayı, ama o bizi unuttu galiba :gitme:

Her cümleye güleyim mi:roflol::roflol::roflol:O arkadaşıda hiç sevmem öle denk gelip fotoyu görmüş:umursamaz:

Tamam be aplaaa ne kızıyosun ya:gitme:

Ayıp ayıp:umursamaz:Çekirdek çitlemedim foto çekmiştim sadece yürürken tamam birde su içmiştim tamam tamam sonra bide nescafe içtim ama yanında verilen çikolatayı yemedim ya:umursamaz::umursamaz: Ülen kedilerden konu nasıl gene bana geldi yav:umursamazu sağa bişe sorcam bekle profilde yakarımlmaz:

Püsküüt bize sürprizlerle gelecek.

Tamam be aplaaa ne kızıyosun ya:gitme:

kızarız tabii. yolda görsem tanıyamazdım senin torunları. demek ki arada bir yerde film kopmuş. görüntü arasını uzun tutmuşsun. telafi edersin diye umuyorum :içelim:

Çaki çaça kursuna giderken, Mercanım aşkım da boş durmamış.. Süpermencilik kursuna yazılmış.. :roflol:
E-ee Çaki boş durur mu.. O da hemen denemiş tabii.. Ama bir yandan çaça yapmaya da kalkıştığı için uçuş performansı daha düşük..
Yetenek var maşallah.. İlerleyen günlerde takipteyiz.. :asigim:

:lepi: Süper yaa, mercanman, çaki presley :roflol: Evet bambusim yemeye devam, ama dişlerimin bi' tarafı boş kaldı, Luluta ayırdım orayı, ama o bizi unuttu galiba :gitme:

Püsküüt bize sürprizlerle gelecek.

Allahım baskı altında kaldım.. laelaelaelaelae

luluuuuutttt hemen bi'şey düşün.. Ne çekelim.. Nasıl bir mizansen yapalım perişinim? Var mı aklında bi'şey..
- Hav!
- Ha-aa süper olur ya.. Doğru dedin.. E bırak o çubuğu kemirmeyi de yanıma gel o zaman..
- Hav!
- Aman iyi bitir de öyle gel.. Bekliyorum..​

1. vereliniortak :dilcikar: :1closedeyes:
2.: :jeyyar:

1. :1rolleyes:
2. alkisalkisalkis süper fikirmiş lulutum. opuyorumnanaktan bknz. periprensimizin başlığı zemuszemus

Sevgili başlık sahibi,

Ben, sıramı savdım şekerim..

:dilcikar: :umursamaz:​

Sevgili başlık sahibi,

Ben, sıramı savdım şekerim..

:dilcikar: :umursamaz:​

Ama ben zaten yüklemesem gelip yükleyeceğin yoktu sevgili kardeş başlık sahabı:umursamaz:

Herkes.Herkes.Herkesssssss.(Laf yerine gittizemuszemuslmaz:)

Ama ben zaten yüklemesem gelip yükleyeceğin yoktu sevgili kardeş başlık sahabı:umursamaz:

herkes sizin koyduğunuz resimlerle coşuyor...

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
bildim değil mi?

neee, ödülümüz 4 pati ailesi ve lulutlu muhteşem bi foto ziyafeti mi? :sm_cool::teytey:sositososito

Son düzenleme:

laf paraşütle indiği için, yerine biraz geç ulaştı

eveet, nerde kalmıştık nevim, herkes ?

kaydirigubbakcemile

Laf yetiştirileceğine iş yapılsaydı..
Bir hevesle geldik ama tık yok...
Bir dahaki bahara görüşmek üzere esen kalınız..

O laf size değildi alınmayınız:umursamaz:
Sizinde pek hevesli çalıştığınız söylenemez lulut özlemi artmakta araları uzamakta:umursamaz:
Esen kalınız bizi seçtiğiniz için teşekkürler çakitur:umursamaz:

püsküütüm, taşı bana atmış nevkuş, atmış ama ben hiç üstüme alınmamıştım, sen de öyle yap kaydirigubbakcemile3

bize özelden lulut fotolarını yolluyorsun ya, hani altına da yazıyorsun ya, nevin haberi olmasın diye...
ben sırrımızı saklıyorum, merak etme...yerimseniben zemuszemus

:umursamaz: hizmet yavaş, çalışanlarınız çok hükela -tatlicadiarzu-
hiç beğenmedik lmaz:
:

sengözlerimebaksanab Ben de, ben de :jeyyar: Aman nev duymasın

yalandan kim ölmüş, yufka ölmüş şeysiii :kedi:

:umursamaz: hizmet yavaş, çalışanlarınız çok hükela -tatlicadiarzu-
hiç beğenmedik lmaz:
:

:roflol: :roflol: Çakitur'un müşteri hizmetlerinde kim var acaba? Mercan 4pati mi? opuyorumnanaktan

Ohooooo hala foto yok kardeşim..
Bu nasıl Çakitur şeysi anlamadım..

Neyse... ben de bambusimle yorgunuma özel mesajla foto yollamaya devam edeyim bari..

Geçmez bu hayat başka türlü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…