Bana sanki, Nev inatla bi' şeyler koymaya çalıştı, 4 Patiler de o konan şeyleri kaçırıp bi' yerlere saklayarak kendilerine yer açtı. Eee, Nev de çıplak gezemeyecek ya (belki de gezebilir :jeyyar:) bari asma yaprağı misali, aşağıya birini yukarıya birini sararım diye veletleri götürmeye karar verdi :roflol: :roflol:
oy ne yaratıcılıktır bukaydirigubbakcemile5
bavuliçi halleri müthiş bu sıpaların
sen şimdi o bavulun kapağını kapat=not bol delik açmayı ve su koymayı unutma
yarın benim adrese kargolayıver onları bir hafta bende tatil yapsınlar
Buyrunuz:roflol::roflol::asigim:
hayırdır yolculuk nereye caki
şu caki benim yerime öpermisin beyaz patilerinde kaydirigubbakcemile3
bi vazliz kaldı girmedikleri yer oraya da girdiler ya korkulur bu 4 pati ailesinde:1ninca::asigim:
Vallahi artık ben de korkuyorum, akşam spor yapacaktım yürüyüş bandının üstüne çaki benden önce çıktı:umursamaz:
Artık evde bana yer yok:gitme:
Öpmem mi öperim çok çok:asigim:
ay bu sefer ne yorum yapam bilemedim vallahi :roflol::roflol: hala gülüyorum :roflol::roflol::roflol:
Bugün bendim di mi Garfi çalışması için "muazzam" diyen..
Halt etmişim..klava: Meğer o sadece muazzamın öncüsüymüş..
Ultra sanatçımız yaratıcımız Nevkuşum yine yapmış yapacağını..
Bavula girmeler, kulaklık kemirmeler, sandalete işemeler, koşu bandına çıkmalar..
Sen tatile çıkınca, biletlerini alıp yola da koyulurlar bunlar.. Hiç şaşırmam.. :roflol:
Zaten kurumsal kimlik de hazır : Çaki Tur
:roflol: :roflol:
Ellerine binlerce sağlık olsun...
:asigim:
patiler bir harika ama senin hakkını da vermek lazım nevim baharım. vereliniortak
bu sefer krema patilerden tanıdım çakimi :asigim: hiç bırakacakları yok seni, sen en iyisi gitme tatile, boşver. bak patileri üzmeye değer mi? kendim için diyorsam n'olayım -tatlicadiarzu-
bu arada, saygıdeğer annenize de bir makine bırakırsın inş. sen yokken geçen zamanda bu güzelliklerin büyümesini kaçırmak istemeyiz, sen de istemezsin değil mi? yerimseniben
Sen tatile çıkınca, biletlerini alıp yola da koyulurlar bunlar.. Hiç şaşırmam.. :roflol:
Zaten kurumsal kimlik de hazır : Çaki Tur
..
:roflol::roflol:
Valla ızmire vardığımda bavuldan çıkarlarsa şaşırmam:roflol:
Çakituru tercih ettikleri için teşekkür de ederimzemuszemus:roflol:
[/LIST]
kaydirigubbakcemile5 vereliniortak Evet, evet bence de gitme, yazık üzeceksin gariplerimi :küçük emrah bakışlı 4 patiler: :roflol::asigim:
bu sefer krema patilerden tanıdım çakimi :asigim: hiç bırakacakları yok seni, sen en iyisi gitme tatile, boşver. bak patileri üzmeye değer mi? kendim için diyorsam n'olayım -tatlicadiarzu-
bu arada, saygıdeğer annenize de bir makine bırakırsın inş. sen yokken geçen zamanda bu güzelliklerin büyümesini kaçırmak istemeyiz, sen de istemezsin değil mi? yerimseniben
He var zaten kompakt makinamı anneme verdimzemuszemus
O çeker ben yokken:gitme:
Bugün Mercan ve Çaki benimle ofisteler katı birbirine kattılar:roflol:
sırnaşık şey Valizde o kadar maskaralık yapan adamlar, ofiste neler yapar kaydirigubbakcemile3 Hee anladım, işleri derediyon di mi apla? Hani sen yokken yerine baksınlar diye... :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Fazla çekemiyorum çünkü inanın takip edemiyorum bi sürü masa var ben çekene kadar o masanın altına fırlıyo biri öbürki koridora fırlıyo:roflol::roflol:
Aşı yaptırcam bugünde ondan getirdim işim de yoğun çok işyerinde beklesinler işlerimi hafifletip götürem dedim:sinifsinif:
Demin fatura işlicektim baktım masamda fatura yokşakkıdıBir baktım fatura yerde iki sıpa almış kesip biçiy:gitme:Yandım bugün yandımsırnaşık şey
:roflol: Faturalara hala fatura denecek hal kaldı mı acaba kaydirigubbakcemile3 Ya hiç iyilikten anlamıyorsun, aplaları :mymeka: adamlar fatura kesiyor işte :roflol:
:asigim:
patiler bir harika ama senin hakkını da vermek lazım nevim baharım. vereliniortak
Yorgunum.. Bak sana şezlong aldım.. Otur ucuna.. Ayağını koyduğun yerde bi'mekanizma var.. Tabanlarını yerleştirip hafifçe ileriye iteceksin.. Hah oldu işte.. Yatar pozisyona geçtin..Püsküütüm haklı, yapar bunlar kaydirigubbakcemile biri tutar diğerinin patisinden :roflol:
Kurumsal kimlik harikaaa :roflol:
Bence de kaydirigubbakcemile3 şaşırmamalısın. Aman sadece yolda deliklere dikkat Nev'im Barçmanımın dediği gibi :roflol:
kaydirigubbakcemile5 vereliniortak Evet, evet bence de gitme, yazık üzeceksin gariplerimi :küçük emrah bakışlı 4 patiler: :roflol:
Benden çok yaşayacaksın bambusim, makine bırakır inşallah diye aklımdan geçmişti benim de kaydirigubbakcemile5 Malum hanımefendi koskoca 2 hafta yok, adamlar askerlik çağına gelecek :gitme:
:sm_cool: Oradan ne güzel kareler yakalar şimdi benim nevim baharım, datlım gıymatlım Şeniz :teytey: :sm_cool:
sırnaşık şey Valizde o kadar maskaralık yapan adamlar, ofiste neler yapar kaydirigubbakcemile3 Hee anladım, işleri devrediyon di mi apla? Hani sen yokken yerine baksınlar diye... :roflol:
Yorgunum.. Bak sana şezlong aldım.. Otur ucuna.. Ayağını koyduğun yerde bi'mekanizma var.. Tabanlarını yerleştirip hafifçe ileriye iteceksin.. Hah oldu işte.. Yatar pozisyona geçtin..
Rahatla şimdi..
Derin derin nefes al..
Çocukluğuna gitmeni istiyorum..
Gittin mi? Güzel..
Şimdi... Küçük Emrah'la nasıl tanıştığınızı anlatmanı istiyorum.. şakkıdı
:jeyyar: a.s
Yorgunum.. Bak sana şezlong aldım.. Otur ucuna.. Ayağını koyduğun yerde bi'mekanizma var.. Tabanlarını yerleştirip hafifçe ileriye iteceksin.. Hah oldu işte.. Yatar pozisyona geçtin..
Rahatla şimdi..
Derin derin nefes al..
Çocukluğuna gitmeni istiyorum..
Gittin mi? Güzel..
Şimdi... Küçük Emrah'la nasıl tanıştığınızı anlatmanı istiyorum.. şakkıdı
Uzandım Püsküütüm dediğin gibi... mirmirmirmir
mirmirmirmir Gidiyorum... gidiyorum... çok küçüğüm... bi' teyze var, çok güzel bir de köpeği var, azıcık çatlak, almış eline kalemlerini zavallı hayvancağıza kaşlar çiziyor, sonra diyorlar ki amcalar, teyzeler: "Aaa, küçük Emrah bakışı bu!"
mirmirmirmir
Sonra... sonra ... biraz daha büyüyorum... Yine o teyzeyle ilgili bi' durum var sanırım... mirmirmirmir bi' apla var, onun da kedileri var böyle dünya tatlısı şeyler, hatta o kedilerle bu teyzenin köpeği 5 yapraklı yoncaymış, öyle diyorlar :jeyyar: Ama bu teyze bencillik edip görüştürmüyormuş oğlunu kimselerle :mymeka: o zaman da o apla, yine Küçük Emrah kılığına girip duygu sömürüsüyle foto-video koparmış o teyzeden...
mirmirmirmir
Sonra...
:tomato:
Uzandım Püsküütüm dediğin gibi... mirmirmirmir
mirmirmirmir Gidiyorum... gidiyorum... çok küçüğüm... bi' teyze var, çok güzel bir de köpeği var, azıcık çatlak, almış eline kalemlerini zavallı hayvancağıza kaşlar çiziyor, sonra diyorlar ki amcalar, teyzeler: "Aaa, küçük Emrah bakışı bu!"
mirmirmirmir
Sonra... sonra ... biraz daha büyüyorum... Yine o teyzeyle ilgili bi' durum var sanırım... mirmirmirmir bi' apla var, onun da kedileri var böyle dünya tatlısı şeyler, hatta o kedilerle bu teyzenin köpeği 5 yapraklı yoncaymış, öyle diyorlar :jeyyar: Ama bu teyze bencillik edip görüştürmüyormuş oğlunu kimselerle :mymeka: o zaman da o apla, yine Küçük Emrah kılığına girip duygu sömürüsüyle foto-video koparmış o teyzeden...
mirmirmirmir
Sonra...
:tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?