Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

İkinizin yorumlarada bittim nan:roflol::roflol:

Ben yokken çok gülmeyi yasaklıyorum Küçük emrahbaharlılar çetesicokacimcoookyasakkelime

kırmızı: :gitme: mafoldumben :gitme:

mavi::roflol: :kedi:

kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: nasıl güldüm yarabbim, deli sanacaklar beni delikafaduldendelikafadulden

yrgnsvşç diyeceğim sana artık, anladın sen onu yerimseniben

Şeker düzeyim iyi demek ki, anladığıma göre kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar kıllı ve kilolu değilim Allah'tan :Saruboceq:

Şeker düzeyim iyi demek ki, anladığıma göre kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar kıllı ve kilolu değilim Allah'tan :Saruboceq:

Kılını bilmemde kilona bişi diyemicem:roflol::roflol::tomato::tomato:

:teselli: üzülme yorgunum, saçından ektirirsin, biraz omuzlara, biraz göğüse -tatlicadiarzu-

:tomato: tamam apla ya, nevbaharla karıştırdım bir an için:kedi:

hee annadım ben, ısınma turları di mi bambamım, nev yamuk yapar da bağlanmazsa birbirimize saracaz di mi :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3 idmanlı çıkmamız lazım karşısına de mi? paslanmayalım şimdi. opuyorumnanaktan

Şeniz

:gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme: :gitme:
nev, bizi bırakıp gitme.

:roflol::roflol:

Gidemicem ülen böle yazmayın ama:sinifsinif::gitme:

ya başka tatil zamanın olsa, 2 hafta asla yollamam da, elimiz mahkum :çok üzgünüm: Ya bugün dolmuşa bindim, kırmızı bi valiz duruyor kenarda, kadının suratına baktım iyi mi :kedi: Valize diktim sonra gözlerimi, kadın ağırcaydı herhalde zor kaldırdı, aklımdan geçen senaryoları bi' bilsen. Bizimkiler valize girdiyse, bu kadın valizi çaldıysa :mymeka: kendime şapla attım resmen :kedi:

Yeğenimin bakıcısı işe başladığında da, etrafta aynı bebek arabalarından görünce çocuk da aynı boyutlardaysa, dik dik bakıyordum çocuklara, ya bakıcı dışarı çıkardıysa, ya biri çaldıysa kafamçokkarıştı Bende bir sorun var, artık biliyorum fisfisfis ama ne? fisfisfis

:roflol::roflol::roflol:

Bende kalkıp valiz yerindemi diye baktım iyimi:roflol::roflol:

hahahah, ben bile bu kadar şüpheci değilim yufkam.
nevden valiz çalmak kolay mı? hem de içinde çakitur yolcuları varken lmaz: panter nevmel gibi üstlerine atlayıp o kişileri parçalamazsa da bana bambam demesinler.

:roflol: :roflol:
Alıntılanan bu mesaj bütünüyle renklendirilecek düzeydedir!
Lütfen okuduktan sonra ellerinizi yıkayınız.

İkinizin yorumlarada bittim nan:roflol::roflol:

Ben yokken çok gülmeyi yasaklıyorum Küçük emrahbaharlılar çetesicokacimcoookyasakkelime
Bu ne ya?! :roflol: :roflol:

Ellerini yıkamayanlarla, Küçük emrahbaharlılar çetesi itinayla ilgilenecektir.:1ninca:

Efendim malumunuz 2 hafta yokum, bu akşam Çaki kablocu manyağını iş üstün de yakaladım ama biraz farklıydı korkarak pati atıyordu sesten ürküyordu:roflol:Hemen video çektim hem 2 hafta yeter iştezemuszemusGörüntü kalitesiz kusura bakmayın makinalar bavulu boyladığı için telefonla çekildiopuyorumnanaktan

Hoşçakalınız:sinifsinif::gitme:

[megavideo]3ANCN9FHd8b2dcca7efa6508d2471393cb33cae4[/megavideo]

:asigim::asigim:

:roflol::roflol: çok şeker yaa hem korkuyor hemde pati atmadan duramıyor küçük sıpa:asigim:

Kıyamam yaa nasıl tırsmış şabalak :roflol::roflol::roflol: O sesin ne olduğunuda anladı zeki ben :smiley-cool: Ayrıca 1:50den sonraki ekrana yapışmalarında az daha ekranı öpücektim yahu sırnaşık şey O ne tatlı bakıştır :asigim:

-------------------

Kendine benim için çoookkk iyi bakmayı unutma emi kuzum :asigim:

:roflol::roflol: çok şeker yaa hem korkuyor hemde pati atmadan duramıyor küçük sıpa:asigim:

:roflol::asigim:

Sesi herkes anladı kuzum:roflol:Çok fena yapış yapış kaldıydımda onunla dene çıkar dediler onla denerken Çaki manyağa geldi:roflol:

Sağol kuzum benimmmmm:asigim:

korkuzuz korkam benimopuyorumnanaktan hem patilerim hem korkarım der gibiopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

sanada iyi tatiller nev bahar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…