İkinizin yorumlarada bittim nan:roflol::roflol:
Ben yokken çok gülmeyi yasaklıyorum Küçük emrahbaharlılar çetesicokacimcoookyasakkelime
kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol: nasıl güldüm yarabbim, deli sanacaklar beni delikafaduldendelikafadulden
yrgnsvşç diyeceğim sana artık, anladın sen onu yerimseniben
kırmızı: :gitme: mafoldumben :gitme:
mavi::roflol: :kedi:
Şeker düzeyim iyi demek ki, anladığıma göre kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar kıllı ve kilolu değilim Allah'tan :Saruboceq:
Kılını bilmemde kilona bişi diyemicem:roflol::roflol::tomato::tomato:
kırmızı: :gitme: mafoldumben :gitme:
mavi::roflol: :kedi:
Şeker düzeyim iyi demek ki, anladığıma göre kaydirigubbakcemile3 Ama o kadar kıllı ve kilolu değilim Allah'tan :Saruboceq:
:teselli: üzülme yorgunum, saçından ektirirsin, biraz omuzlara, biraz göğüse -tatlicadiarzu-
:tomato: tamam apla ya, nevbaharla karıştırdım bir an için:kedi:
hee annadım ben, ısınma turları di mi bambamım, nev yamuk yapar da bağlanmazsa birbirimize saracaz di mi :jeyyar:
hee annadım ben, ısınma turları di mi bambamım, nev yamuk yapar da bağlanmazsa birbirimize saracaz di mi :jeyyar:
:roflol::roflol:
Gidemicem ülen böle yazmayın ama:sinifsinif::gitme:
ya başka tatil zamanın olsa, 2 hafta asla yollamam da, elimiz mahkum :çok üzgünüm: Ya bugün dolmuşa bindim, kırmızı bi valiz duruyor kenarda, kadının suratına baktım iyi mi :kedi: Valize diktim sonra gözlerimi, kadın ağırcaydı herhalde zor kaldırdı, aklımdan geçen senaryoları bi' bilsen. Bizimkiler valize girdiyse, bu kadın valizi çaldıysa :mymeka: kendime şapla attım resmen :kedi:
Yeğenimin bakıcısı işe başladığında da, etrafta aynı bebek arabalarından görünce çocuk da aynı boyutlardaysa, dik dik bakıyordum çocuklara, ya bakıcı dışarı çıkardıysa, ya biri çaldıysa kafamçokkarıştı Bende bir sorun var, artık biliyorum fisfisfis ama ne? fisfisfis
ya başka tatil zamanın olsa, 2 hafta asla yollamam da, elimiz mahkum :çok üzgünüm: Ya bugün dolmuşa bindim, kırmızı bi valiz duruyor kenarda, kadının suratına baktım iyi mi :kedi: Valize diktim sonra gözlerimi, kadın ağırcaydı herhalde zor kaldırdı, aklımdan geçen senaryoları bi' bilsen. Bizimkiler valize girdiyse, bu kadın valizi çaldıysa :mymeka: kendime şapla attım resmen :kedi:
Yeğenimin bakıcısı işe başladığında da, etrafta aynı bebek arabalarından görünce çocuk da aynı boyutlardaysa, dik dik bakıyordum çocuklara, ya bakıcı dışarı çıkardıysa, ya biri çaldıysa kafamçokkarıştı Bende bir sorun var, artık biliyorum fisfisfis ama ne? fisfisfis
:roflol::roflol::roflol:
Bende kalkıp valiz yerindemi diye baktım iyimi:roflol::roflol:
Uzandım Püsküütüm dediğin gibi... mirmirmirmir
mirmirmirmir Gidiyorum... gidiyorum... çok küçüğüm... bi' teyze var, çok güzel bir de köpeği var, azıcık çatlak, almış eline kalemlerini zavallı hayvancağıza kaşlar çiziyor, sonra diyorlar ki amcalar, teyzeler: "Aaa, küçük Emrah bakışı bu!"
mirmirmirmir
Sonra... sonra ... biraz daha büyüyorum... Yine o teyzeyle ilgili bi' durum var sanırım... mirmirmirmir bi' apla var, onun da kedileri var böyle dünya tatlısı şeyler, hatta o kedilerle bu teyzenin köpeği 5 yapraklı yoncaymış, öyle diyorlar :jeyyar: Ama bu teyze bencillik edip görüştürmüyormuş oğlunu kimselerle :mymeka: o zaman da o apla, yine Küçük Emrah kılığına girip duygu sömürüsüyle foto-video koparmış o teyzeden...
mirmirmirmir
Sonra...
:tomato:
Bu ne ya?! :roflol: :roflol:İkinizin yorumlarada bittim nan:roflol::roflol:
Ben yokken çok gülmeyi yasaklıyorum Küçük emrahbaharlılar çetesicokacimcoookyasakkelime
:roflol::roflol: çok şeker yaahem korkuyor hemde pati atmadan duramıyor küçük sıpa:asigim:
Kıyamam yaa nasıl tırsmış şabalak :roflol::roflol::roflol: O sesin ne olduğunuda anladı zeki ben :smiley-cool: Ayrıca 1:50den sonraki ekrana yapışmalarında az daha ekranı öpücektim yahu sırnaşık şey O ne tatlı bakıştır :asigim:
-------------------
Kendine benim için çoookkk iyi bakmayı unutma emi kuzum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?