Efendim malumunuz 2 hafta yokum, bu akşam Çaki kablocu manyağını iş üstün de yakaladım ama biraz farklıydı korkarak pati atıyordu sesten ürküyordu:roflol:Hemen video çektim hem 2 hafta yeter iştezemuszemusGörüntü kalitesiz kusura bakmayın makinalar bavulu boyladığı için telefonla çekildiopuyorumnanaktan
Hoşçakalınız:sinifsinif::gitme:
:asigim::asigim:
Kıyamam yaa nasıl tırsmış şabalak :roflol::roflol::roflol: O sesin ne olduğunuda anladı zeki ben :smiley-cool: Ayrıca 1:50den sonraki ekrana yapışmalarında az daha ekranı öpücektim yahu sırnaşık şey O ne tatlı bakıştır :asigim:
:asigim:
:roflol::asigim:
Sesi herkes anladı kuzum:roflol:Çok fena yapış yapış kaldıydımda onunla dene çıkar dediler onla denerken Çaki manyağa geldi:roflol:
Sağol kuzum benimmmmm:asigim:
Kim bilir kaç saat sürdü, bayan şekline girmen :roflol: Göremezdi bu mesajı cevap yetiştiremez şimdi ahahhaha :roflol:
Hiiiiiiiiii allam bittin senkaydirigubbakcemileEdepsizÇok üzgünüm çoook:roflol:
Kızım sir sonucu yapışkan kaldık ondan diyoruz yazemuszemus
Allah.
Şöferrrr beyyyy bidakkaaaaaaaaaaa:1ninca:
Hoşçakalın:çok üzgünüm::asigim::gitme:
ış başa düştü.. :kedi:
Özleyenlere selam olsun..opuyorumnanaktan
4 pati ahalisinede Bulut'umuda maşallah :asigim: Nev'imede ilaç gibi gelir vallahi bu video, eline sağlık Püsküüt'üm Şeniz
:1hug:ınanmıyorum püskütüm ya nasıl moral oldu bu moralsiz gecemde anlatamam.
Zaten burnumda tütüyolardı :asigim:
Hele son kareye benide ufaktan koymuşsun bir an dedim dön git evine beeee
Eline sağlık püskütümopuyorumnanaktan
Bu arada avartar ve madaraedere koptum:roflol:
Eyvallah Püsküütüm buyrunnnnnnnnn Bir kez daha Püsküütlüğünü yaptığın için ayrıca teşekkürler Şeniz Gamyoncu lulutumu da cokacimcoook 4 patilerimi de cokacimcoook yirim yirim, şeker komasına girerim, ama pişman olmam :asigim: zemuszemus
vereliniortak a.s
:1hug:
lmaz:
:jeyyar: yerimseniben
:kedi:Nevkuşuma da ilaç gibi gelsin bize de.. Özledik ayol.. opuyorumnanaktan4 pati ahalisinede Bulut'umuda maşallah :asigim: Nev'imede ilaç gibi gelir vallahi bu video, eline sağlık Püsküüt'üm Şeniz
İnanmıyorum püskütüm ya nasıl moral oldu bu moralsiz gecemde anlatamam.
Zaten burnumda tütüyolardı :asigim:
Hele son kareye benide ufaktan koymuşsun bir an dedim dön git evine beeee mafoldumben
Eline sağlık püskütümopuyorumnanaktan
Bu arada avartar ve madaraedere koptum:roflol:
Çıtlatacaktım ucundan aslında da sonra dedim dur kızım havaya girme.. Ne olur ne olmaz belki zamanında yetiştiremezsin.. Hazırla da öyle ekle.. Hepimize iyi geldi ama di mi? kaydirigubbakcemile5Eyvallah Püsküütüm buyrunnnnnnnnn Bir kez daha Püsküütlüğünü yaptığın için ayrıca teşekkürler Şeniz Gamyoncu lulutumu da cokacimcoook 4 patilerimi de cokacimcoook yirim yirim, şeker komasına girerim, ama pişman olmam :asigim: zemuszemus
Buna aynen katılıyorum.. "Müthişlik" konusuna yani..Allahım müthişsin ya smillerle demek istediğini gayet net anlıyorum manyakmıyım neyimzemuszemus
Şimdi gelelim bu mors alfabesinin analizine...:1hug:
lmaz:
:jeyyar: yerimseniben
:kedi:Nevkuşuma da ilaç gibi gelsin bize de.. Özledik ayol.. opuyorumnanaktan
Moral olmasına sevindim nevkuşum.. İyi ol, dinlen, rahatla dön.. Torunlarını da hiç merak etme.. Abileri kontrol etti, hepsinin de keyfi yerinde.. Sen dinlenirken, onlar da yaramazlık biriktiriyorlar.. kaydirigubbakcemile2
"Madaraeder" konusuna hala gülüyorum.. Geçmedi etkisi.. Şoke mi oldum nedir? :roflol: :roflol: Benim gibi tercüme ediyosun di mi okurken? :roflol:
a.s vereliniortak cokacimcoook yerimseniben
Çıtlatacaktım ucundan aslında da sonra dedim dur kızım havaya girme.. Ne olur ne olmaz belki zamanında yetiştiremezsin.. Hazırla da öyle ekle.. Hepimize iyi geldi ama di mi? kaydirigubbakcemile5
Ayrıca bu dünya sevimlilerinin içerdiği şeker tamamen doğal.. Bitkisel şeker.. Ye ye, ömrün uzasın..
Şimdi gelelim bu mors alfabesinin analizine...
:1hug: => Burada nevkuşuma, moralsiz gecesinde teselli verilmek istenmiş.
lmaz: => Nevkuşum demiş ya "Bir an önce dön git evine" diye.. Ona kızılıyor. Sakın ha denilmiş. Kal, tatilini yap denilmiş.
:jeyyar: yerimseniben => Burada da "Madaraeder" konusuna atıfta bulunularak "Ne hınzırım di mi? Çak bir beşlik" denmek istenmiş.
Çözdüm di mi? Ben de manyağım di mi? Lütfen evet de, lütfeeennn... -tatlicadiarzu-
opuyorumnanaktan Nev yokken anneciğinin çektiği adım adım büyüme fotolarının bu sayfalara akın akın akacağı günleri 4 gözle bekliyorum :Saruboceq: yerimseniben
Abilerine söz vermişler di mi Püsküütüm, gelene kadar yaramazlık yapmayacaklarmış, Nev'in annesini üzmemek için yerimseniben Nev dönünce hoş geldin partisinden dökeceklermiş tüm kurtlarını :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden
:roflol: Meydariiidııır :roflol:Hala da ne demek, ben de bunu yılın itirafı seçiyorum Püsküütüm :1hug: :roflol:
:roflol: Harfi harfine doğru :içelim: :hooray: Evet öylesin Püsküütüm, aksi takdirde iletişim kuramazdık zaten, manyaklık kat sayımız tutmalı ki, ne konuştuğumuzu anlayalım (mors alfabesinin deşifre edilmesi gibi kaydirigubbakcemile3) di mi ama?!!! :roflol:
Gözümüzün önünde büyüdü keratalar..:asigim:
[megavideo]YJW8JT5Oa240cd2de2df83ec310712e924d611a0[/megavideo]
Ağlayarak izledim be.
Valla ben atlayıp dönüyorum dayanamayacam. Zaten ne zaman evle konuşsam seni çok arıyolar hiç uyumuyolar devamlı geceleri ağlıyolar dedikçe annem bekle bileti değiştirip geliyorum diyorum mafoldumben
Püskütüm ellerine yüreğine sağlık ne diyim ki bilemedim :gitme:
:teselli: Nev'im tabii ki öyle yapacak sıpalar, senin tatile gittiğini anlayamıyorlar ki, değil mi? yerimseniben Sen şimdi döndüğünde onların yapacaklarını düşün. CADIARZU Acaba trip mi atarlar, geldin biz sana gösteririz gibisinden eşyalarını mı kemirirler :jeyyar: boynuna mı atlarlar delikafadulden Bekleyip göreceğiz sanırım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?