Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:roflol: O sesi duyarken korka korka pati atması doğal tabii, bir de duraklayarak devam ediyor ya, zavallım heralde yaklaşınca ses geliyor sandı kaydirigubbakcemile3 :teselli:

2 hafta çok be apla :gitme: Neyse, iyimser olalım zemuszemus bencil olmayalım lmaz: Çok güzel dinleneceğin, rahatlayacağın, accık hareketleneceğin hihoyyyt (spor-yüzme) bomba gibi delikafadulden bi nev kafa olarak geri döneceğin bi' tatil olsun aplaaam :Saruboceq: opuyorumnanaktan

Ne olmuş yani ben de anladım :dilcikar: Ben de zekiyim :dilcikar:

:roflol: :roflol:

:roflol::asigim:

Sesi herkes anladı kuzum:roflol:Çok fena yapış yapış kaldıydımda onunla dene çıkar dediler onla denerken Çaki manyağa geldi:roflol:

Sağol kuzum benimmmmm:asigim:

Kim bilir kaç saat sürdü, bayan şekline girmen :roflol: Göremezdi bu mesajı cevap yetiştiremez şimdi ahahhaha :roflol:

Kim bilir kaç saat sürdü, bayan şekline girmen :roflol: Göremezdi bu mesajı cevap yetiştiremez şimdi ahahhaha :roflol:

Hiiiiiiiiii allam bittin senkaydirigubbakcemileEdepsizÇok üzgünüm çoook:roflol:

Kızım sir sonucu yapışkan kaldık ondan diyoruz yazemuszemus

Allah.

Şöferrrr beyyyy bidakkaaaaaaaaaaa:1ninca:

Hoşçakalın:çok üzgünüm::asigim::gitme:

:roflol: delikafadulden Bebelerin topiğini ağda topiğine çevirdin ya nevkafa, :roflol: :roflol:

:Saruboceq: İnşallah yetişemez, kalır burada,:jeyyar: hasret bırakmaz bizi :mymeka:

İyilik meleği gelmiş yorgun savaşçı: :Saruboceq: Allahım ne olur kaçırmasın otobüsü, gitsin ,dinlensin, arkadaşlık böyle bi' şeydir, arkadaşının iyi olmasını istemektir :1rolleyes:

Kablo manyağı beyaz kremalı patim işbaşında Çıkan sesten korkuyo herhalde.. Yoksa nerede onda korkacak göz! :lepi:
1:41 den itibaren de yakın markaja alınmış o suratı yerim ben yerimmmmm :asigim:

Not : O ses neden çıktı vallahi ben anlamadım.. Ama aklında olsun.. Malum rahatsızlıktan, bebeyağı damlatılmış pamuk yardımıyla da kurtulabilirsin.. yerimseniben
Belki dönüşte hala yapışkan olursun belli mi olur? :roflol:

İş başa düştü.. :kedi:

[megavideo]30YQ1SCZ16e19b109ce51c9a15c017557ef668a2[/megavideo]

Özleyenlere selam olsun..
opuyorumnanaktan

4 pati ahalisinede Bulut'umuda maşallah :asigim: Nev'imede ilaç gibi gelir vallahi bu video, eline sağlık Püsküüt'üm Şeniz

ınanmıyorum püskütüm ya nasıl moral oldu bu moralsiz gecemde anlatamam.

Zaten burnumda tütüyolardı :asigim:

Hele son kareye benide ufaktan koymuşsun bir an dedim dön git evine beeee mafoldumben

Eline sağlık püskütümopuyorumnanaktan

Bu arada avartar ve madaraedere koptum:roflol:

ış başa düştü.. :kedi:

Özleyenlere selam olsun..
opuyorumnanaktan

Eyvallah Püsküütüm buyrunnnnnnnnn Bir kez daha Püsküütlüğünü yaptığın için ayrıca teşekkürler Şeniz Gamyoncu lulutumu da cokacimcoook 4 patilerimi de cokacimcoook yirim yirim, şeker komasına girerim, ama pişman olmam :asigim: zemuszemus

4 pati ahalisinede Bulut'umuda maşallah :asigim: Nev'imede ilaç gibi gelir vallahi bu video, eline sağlık Püsküüt'üm Şeniz

vereliniortak a.s

:1hug:

lmaz:

:jeyyar: yerimseniben

Allahım müthişsin ya smillerle demek istediğini gayet net anlıyorum manyakmıyım neyimzemuszemus

:kedi:Nevkuşuma da ilaç gibi gelsin bize de.. Özledik ayol.. opuyorumnanaktan

Moral olmasına sevindim nevkuşum.. İyi ol, dinlen, rahatla dön.. Torunlarını da hiç merak etme.. Abileri kontrol etti, hepsinin de keyfi yerinde.. Sen dinlenirken, onlar da yaramazlık biriktiriyorlar.. kaydirigubbakcemile2

"Madaraeder" konusuna hala gülüyorum.. Geçmedi etkisi.. Şoke mi oldum nedir? :roflol: :roflol: Benim gibi tercüme ediyosun di mi okurken? :roflol:

Çıtlatacaktım ucundan aslında da sonra dedim dur kızım havaya girme.. Ne olur ne olmaz belki zamanında yetiştiremezsin.. Hazırla da öyle ekle.. Hepimize iyi geldi ama di mi? kaydirigubbakcemile5
Ayrıca bu dünya sevimlilerinin içerdiği şeker tamamen doğal.. Bitkisel şeker.. Ye ye, ömrün uzasın..

Allahım müthişsin ya smillerle demek istediğini gayet net anlıyorum manyakmıyım neyimzemuszemus
Buna aynen katılıyorum.. "Müthişlik" konusuna yani..
Ancak manyaklık konusunda arkada kalırsam çok üzülürüm..
O yüzden kolları sıvıyor ve altyazı çalışması yapıyorum. Buyrun.. şakkıdı

Önce incelenecek mesajı alalım..

:1hug:

lmaz:

:jeyyar: yerimseniben
Şimdi gelelim bu mors alfabesinin analizine...

:1hug: => Burada nevkuşuma, moralsiz gecesinde teselli verilmek istenmiş.

lmaz: => Nevkuşum demiş ya "Bir an önce dön git evine" diye.. Ona kızılıyor. Sakın ha denilmiş. Kal, tatilini yap denilmiş.

:jeyyar: yerimseniben => Burada da "Madaraeder" konusuna atıfta bulunularak "Ne hınzırım di mi? Çak bir beşlik" denmek istenmiş.

Çözdüm di mi? Ben de manyağım di mi? Lütfen evet de, lütfeeennn... -tatlicadiarzu-

:kedi:Nevkuşuma da ilaç gibi gelsin bize de.. Özledik ayol.. opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan Nev yokken anneciğinin çektiği adım adım büyüme fotolarının bu sayfalara akın akın akacağı günleri 4 gözle bekliyorum :Saruboceq: yerimseniben

Moral olmasına sevindim nevkuşum.. İyi ol, dinlen, rahatla dön.. Torunlarını da hiç merak etme.. Abileri kontrol etti, hepsinin de keyfi yerinde.. Sen dinlenirken, onlar da yaramazlık biriktiriyorlar.. kaydirigubbakcemile2

Abilerine söz vermişler di mi Püsküütüm, gelene kadar yaramazlık yapmayacaklarmış, Nev'in annesini üzmemek için yerimseniben Nev dönünce hoş geldin partisinden dökeceklermiş tüm kurtlarını :jeyyar: kaydirigubbakcemile3 delikafadulden delikafadulden

"Madaraeder" konusuna hala gülüyorum.. Geçmedi etkisi.. Şoke mi oldum nedir? :roflol: :roflol: Benim gibi tercüme ediyosun di mi okurken? :roflol:

:roflol: Meydariiidııır :roflol:Hala da ne demek, ben de bunu yılın itirafı seçiyorum Püsküütüm :1hug: :roflol:

a.s vereliniortak cokacimcoook yerimseniben

:roflol: Harfi harfine doğru :içelim: :hooray: Evet öylesin Püsküütüm, aksi takdirde iletişim kuramazdık zaten, manyaklık kat sayımız tutmalı ki, ne konuştuğumuzu anlayalım (mors alfabesinin deşifre edilmesi gibi kaydirigubbakcemile3) di mi ama?!!! :roflol:

Geçti bir hafta.. Bu ne demek..? Kaldı bir hafta.. :teytey: Nevkuşum yetenek genini annesinden hüplediyse, fotoların keyfine doyum olmaz herhalde.. :asigim:
Evet.. Evet.. Bulut demişti "Yaramazlık biriktireceklermiş" diye.. Bunun anlamı da bu olsa gerek.. sositososito
şakkıdı :dilcikar:
Oley beeee! :sm_cool: Anne! Ben manyak oldum! :roflol:

Gözümüzün önünde büyüdü keratalar.. :asigim:
[megavideo]YJW8JT5Oa240cd2de2df83ec310712e924d611a0[/megavideo]

Gözümüzün önünde büyüdü keratalar.. :asigim:
[megavideo]YJW8JT5Oa240cd2de2df83ec310712e924d611a0[/megavideo]

ay bu video hepsinden güzel olmuş:lepi:

gerçektende bütün büyüme aşamalarını adım adım takip ettik hep birlikte

ellerine sağlık püsküütümalkisalkisalkis

Ağlayarak izledim be.

Valla ben atlayıp dönüyorum dayanamayacam. Zaten ne zaman evle konuşsam seni çok arıyolar hiç uyumuyolar devamlı geceleri ağlıyolar dedikçe annem bekle bileti değiştirip geliyorum diyorum mafoldumben

Püskütüm ellerine yüreğine sağlık ne diyim ki bilemedim :gitme:

ellerine sağlık Püsküütüm. ne güzel bir ziyafetti cokacimcoook özlem dindi biraz:asigim:

Püsküütüm, fotoların seçimi+müzik=ağlayan, gülümseyen sapıtmış yufka Şeniz :çok üzgünüm: opuyorumnanaktan :asigim: :çok üzgünüm: alkisalkisalkis

Ellerine, yüreğine sağlık! Kk'yı bu kadar boşlamaya başlamışken, Nev'in yokluğunda, 4 patilerden haber alamadığımız şu dönemde yani yüreklerimizi ısıtığın için binlerce teşekkür Şeniz

:teselli: Nev'im tabii ki öyle yapacak sıpalar, senin tatile gittiğini anlayamıyorlar ki, değil mi? yerimseniben Sen şimdi döndüğünde onların yapacaklarını düşün. CADIARZU Acaba trip mi atarlar, geldin biz sana gösteririz gibisinden eşyalarını mı kemirirler :jeyyar: boynuna mı atlarlar delikafadulden Bekleyip göreceğiz sanırım opuyorumnanaktan

alkisalkisalkisa.sa.sa.s kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…