Ağlayarak izledim be.
Valla ben atlayıp dönüyorum dayanamayacam. Zaten ne zaman evle konuşsam seni çok arıyolar hiç uyumuyolar devamlı geceleri ağlıyolar dedikçe annem bekle bileti değiştirip geliyorum diyorum mafoldumben
Püskütüm ellerine yüreğine sağlık ne diyim ki bilemedim :gitme:
Ben de duygulanarak hazırladım videoyu kızlar..
Buyrunuz:roflol::roflol::asigim:
Ben bunları yerim be... Şeniz İlk önce patilerini ısırırım, yanaklarını mıncıklarım, murunlarını öperim, kulkalarını çekerim... Yirin yirin delikafadulden
Var mı itirezi olen :dilcikar:
Hayır yok ama:roflol:Bir döneyim önce ben yiyecemmmmopuyorumnanaktan
Ben senin yüklediğin fidyoları izleyemiyorum püsküütüm... Bulut unkini de izleyemedim neden çıkmıyo yaa :çok üzgünüm:[/I]
:uhm: Anlamadım ki HİScim.. Megavideoya yüklüyorum videoları..
Bir de link olarak vereyim oradan dene istersen..
Bir işe yarayacağından emin değilim ama.. Bakarsın olur... yerimseniben
MEGAVIDEO - I'm watching it
Bu yatağın doluluk oranı nedir şu anda acaba? CADIARZU
tahmin: cindy ve oğlanlar girer, kuyruklar dışarı taşar kaydirigubbakcemile3
Ahh anamm bunlar bit kadardı demi ya:kedi::gitme:
Şimdi eşşek kadar oldular eve gidince gene şok olup tanıyamayacam biliyorum.
Çünkü geçen sene döndüğümde Cindy başka kedi sandımdı:roflol:
Yok yok Çaki'mi başka kediyle karıştırma şansık yok ki Nev'im :1no2: Ağzında kabloyla gezen kaç kedi var ki sizin orada :roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Doğru dedin kesin bütün kablolarımı hüpletmiştir.
Ya annem telefonda anlattı akşam ağla ağla içim çıktı.
Badem normalde asla evin kapısına yanaşmaz korkar veterinere gidilcek diye.
Ama 1 haftadır yeni bir adet çıkarmış. Zil çalınca Badem kapıya koşuyomuş gelen başkasıysa apartmana çıkıp demirlerden alt katlara bakıyomuş başka gelen var mı diye. Kimse olmayınca da mırrr mırr diye inleye inleye içeri gidip koşarak yatağına çıkıp yatıyor dedi annem. Ben bunu duyunca tabi bir zırladım telefonda ben dönücemmm ben dönücem bu gece diye varya:gitme: Benim ilk göz ağrım meleğim korkusunu benim için yenmiş var mı ötesi be:gitme:
Ama 1 haftadır yeni bir adet çıkarmış. Zil çalınca Badem kapıya koşuyomuş gelen başkasıysa apartmana çıkıp demirlerden alt katlara bakıyomuş başka gelen var mı diye. Kimse olmayınca da mırrr mırr diye inleye inleye içeri gidip koşarak yatağına çıkıp yatıyor dedi annem. Ben bunu duyunca tabi bir zırladım telefonda ben dönücemmm ben dönücem bu gece diye varya:gitme: Benim ilk göz ağrım meleğim korkusunu benim için yenmiş var mı ötesi be:gitme:
:roflol::roflol::roflol::roflol: Doğru dedin kesin bütün kablolarımı hüpletmiştir.
:asigim::asigim::asigim:
büyümüşler yine
durgun duruyorlar. yorgunluk mu, uygusuzluk mu?
o 1 saati de biraz açıklasana nevim? ilk karşılaşınca ne tepki verdiler? delikafadulden
:gitme: 2. video nereye gitmiiiş :gitme:
:sm_cool: aha da böyle yapışmayan ne olsun ekrana Şeniz Yav o kafaların uyumlu bi' şekilde pinpon maçı seyreder gibi hareketini n sebebi nedir efeeem?? :roflol:
Yahu ağırlık gelmiş diycem ama senin de dediğin gibi, mıncırmandan yorulmuşlar, serseme dönmüş zavallılar. Tabii diğer bir sebep de rüya gördüklerini düşünüyor olabilirler, aplayı kaçırdıydık evden kocaya :jeyyar: yine mi geldi be ya, gibisinden :tomato:
kaç kere dedim sana di mi eline koluna sahip ol diye :mymeka: Ayı da yavrusunu severken öldürürmüş laelaelaelaelae Teşbihte hata olmazmış :dilcikar: delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?