Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

Ben de duygulanarak hazırladım videoyu kızlar..
Amaç özlem dindirmekti.. Amaç Nevkuşumun yokluğunda bu topiğin ıssız kalmamasını sağlamaktı..

Duydun mu nevkuşum? Amacımız bu.. Neymiş? Tekrarla bakalım.. yerimseniben

Şimdi dönsen ne olacak.. Ondan sonra bir yıl yine aynı tempoda bunalacaksın.. Tatili keyif haline dönüştürmeye bak.. Şunun şurasında ne kaldı ki zaten.. :teytey:

Torunları sıcacık evlerinde, sülaleleriyle birlikte.. Daha ne isteriz.. Mis gibi bakılıyor, yerlerini yadırgamaları gerekmiyor..

Kıyamam üzülme nevbaharım... En azından için rahat annenler bakıyorlar... Özledikçe atla totobüse dit :1hug:

Ben de duygulanarak hazırladım videoyu kızlar..

Ben senin yüklediğin fidyoları izleyemiyorum püsküütüm... Bulut unkini de izleyemedim neden çıkmıyo yaa :çok üzgünüm:

Buyrunuz:roflol::roflol::asigim:

Ben bunları yerim be... Şeniz İlk önce patilerini ısırırım, yanaklarını mıncıklarım, murunlarını öperim, kulkalarını çekerim... Yirin yirin delikafadulden

Var mı itirezi olen :dilcikar:

Ben bunları yerim be... Şeniz İlk önce patilerini ısırırım, yanaklarını mıncıklarım, murunlarını öperim, kulkalarını çekerim... Yirin yirin delikafadulden

Var mı itirezi olen :dilcikar:

Hayır yok ama:roflol:Bir döneyim önce ben yiyecemmmmopuyorumnanaktan

Ben senin yüklediğin fidyoları izleyemiyorum püsküütüm... Bulut unkini de izleyemedim neden çıkmıyo yaa :çok üzgünüm:[/I]

:uhm: Anlamadım ki HİScim.. Megavideoya yüklüyorum videoları..
Bir de link olarak vereyim oradan dene istersen..
Bir işe yarayacağından emin değilim ama.. Bakarsın olur... yerimseniben

MEGAVIDEO - I'm watching it

:uhm: Anlamadım ki HİScim.. Megavideoya yüklüyorum videoları..
Bir de link olarak vereyim oradan dene istersen..
Bir işe yarayacağından emin değilim ama.. Bakarsın olur... yerimseniben

MEGAVIDEO - I'm watching it

Linkten izleyebildin püsküütcüm çok sağolasın ellerin dert görmesin... Çok güzel olmuş ya bayıldıım... Minicik hallerinden bugüne kadar... Ne tatlılar. Maşallah...

Bu yatağın doluluk oranı nedir şu anda acaba? CADIARZU

tahmin: cindy ve oğlanlar girer, kuyruklar dışarı taşar kaydirigubbakcemile3

Ahh anamm bunlar bit kadardı demi ya:kedi::gitme:

Şimdi eşşek kadar oldular eve gidince gene şok olup tanıyamayacam biliyorum.

Çünkü geçen sene döndüğümde Cindy başka kedi sandımdı:roflo
l:

Ahh anamm bunlar bit kadardı demi ya:kedi::gitme:

Şimdi eşşek kadar oldular eve gidince gene şok olup tanıyamayacam biliyorum.

Çünkü geçen sene döndüğümde Cindy başka kedi sandımdı:roflo
l:

Yok yok Çaki'mi başka kediyle karıştırma şansık yok ki Nev'im :1no2: Ağzında kabloyla gezen kaç kedi var ki sizin orada :roflol:

Yok yok Çaki'mi başka kediyle karıştırma şansık yok ki Nev'im :1no2: Ağzında kabloyla gezen kaç kedi var ki sizin orada :roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol: Doğru dedin kesin bütün kablolarımı hüpletmiştir.

Ya annem telefonda anlattı akşam ağla ağla içim çıktı.

Badem normalde asla evin kapısına yanaşmaz korkar veterinere gidilcek diye.

Ama 1 haftadır yeni bir adet çıkarmış. Zil çalınca Badem kapıya koşuyomuş gelen başkasıysa apartmana çıkıp demirlerden alt katlara bakıyomuş başka gelen var mı diye. Kimse olmayınca da mırrr mırr diye inleye inleye içeri gidip koşarak yatağına çıkıp yatıyor dedi annem. Ben bunu duyunca tabi bir zırladım telefonda ben dönücemmm ben dönücem bu gece diye varya:gitme: Benim ilk göz ağrım meleğim korkusunu benim için yenmiş var mı ötesi be:gitme:

:gitme: gözlerim doldu ya bi anda, tam kablo olayına gülerken birden :asigim: :asigim: ya zaten eminiz onların sevgisinden ama bir de böyle perçinlemiyorlar mı, aah ahh opuyorumnanaktan Şeniz

Yavruuum kıyamam ben ona...:1hug: Dedim ya zaten webcamde de bi ayrı mahzun çıkmış gülüm... Çok özlemiş seni bu aplası dayanamam ben ona :çok üzgünüm:

Ah Bademim ya.. Kıyamam ona ben yaa..

Çocuktaki hissiyata bak..

Bu gün deli olacak deliiiiiiii :teytey:

Allahım, Nevkuşumu sağ salim evine gönder.. Şu anda yolda.. Amin.

[megavideo]2XZC4EIK20cc43148a853b2f848bc5fbed749aa0[/megavideo]

[megavideo]CSX3TXOB1b52d7ab55c9592bbb390bdcc3906ef0[/megavideo]

Videolar karanlık kusura bakmayın akşam olduğu için :kedi:

sizler için kameraya aldım 15 gün kadardır görmediğiniz için özellikle yufkam tatile gitmeden depolasın diye şettim :roflol:

Şimdi yorgun düştüler uyuyolar ben 15 günün acısını 1 saatte çıkarınca:roflol:

Uyansınlar bak daha neler edecem opuyorumnanaktan

:asigim::asigim::asigim:

büyümüşler yine
durgun duruyorlar. yorgunluk mu, uygusuzluk mu?

o 1 saati de biraz açıklasana nevim? ilk karşılaşınca ne tepki verdiler? delikafadulden

:gitme: 2. video nereye gitmiiiş :gitme:

:sm_cool: aha da böyle yapışmayan ne olsun ekrana Şeniz Yav o kafaların uyumlu bi' şekilde pinpon maçı seyreder gibi hareketini n sebebi nedir efeeem?? :roflol:

Yahu ağırlık gelmiş diycem ama senin de dediğin gibi, mıncırmandan yorulmuşlar, serseme dönmüş zavallılar. Tabii diğer bir sebep de rüya gördüklerini düşünüyor olabilirler, aplayı kaçırdıydık evden kocaya :jeyyar: yine mi geldi be ya, gibisinden :tomato:

kaç kere dedim sana di mi eline koluna sahip ol diye :mymeka: Ayı da yavrusunu severken öldürürmüş laelaelaelaelae Teşbihte hata olmazmış :dilcikar: delikafadulden

:asigim::asigim::asigim:

büyümüşler yine
durgun duruyorlar. yorgunluk mu, uygusuzluk mu?

o 1 saati de biraz açıklasana nevim? ilk karşılaşınca ne tepki verdiler? delikafadulden

Sonra detaylıca anlatırım şuan çok yorgunum :gitme:

yufkam dalarım sana:roflol:

neyse genede iyi insanım bak sana torpil yapam diye gelmiştim :dilcikar:

Çakiyi bayılttıkkan sonraki hali:roflol:

:roflol: Neeevv, naaptın Çakimeee kaydirigubbakcemile3 Ahhaaha adam baygın halde bile kablolarıyla yatıyo, ihihihiiihih

Eyvallah apla, çektiğin 4 pati fotosu olsun, sonra topiclere dolsun zemuszemus

Allaaaah Çakinin haline bak.. Tek el kameradayken nazik görünüyordu sevmeler.. kamera kapatılınca olan olmuş demek ki.. E bizim deli kız sosisti çubuktu derken iyice enerji topladı demek ki.. :roflol:

Yufkamın dediği gibi.. ikinci fidyoyu niye remove ettin nevkuşum..? Tam hevesle tıklıyoduk şurada..

Boncuk biblolar koca adam olmuşlar bu arada..

Hoş geldin nevkuşum.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…