Koca erkek (bak vallahi), biricik kardeşim kremalı kukim erkek (tillahi) kıymalı böreğim Sarpım erkekti.. lulut da malumunuz :kedi: durum böyle olunca ana kraliçe de ben oluyorum...
Haklısınız kızlar ya.. İhmal ettim farkındayım.. 4-5 gündür KK ya da girmedim.. Elimde şu anda taze sıkılmış olan bi'şey de yok..
Yeni bir konumuz var.. Hergün güldürüyo beni köpoğlusu... Onu çekecem ilk fırsatta.. naniknanik
Sen önce gel Ayrancıya.. ben buradan salarım seni Dikmene :roflol: :tomato:lmaz:
:roflol: :roflol: Bunlar tam eğlencelik çerez oldular yahu!
ohhhh kıvır çakim yandan yandan zemuszemus
Mercanımın da son foto bakışına kurban olurum.. opuyorumnanaktan
1- Cidden mi ya inanmam-tatlicadiarzu-
2- Aciliyetlen bekliyoruz çatlarım ben de gülücem köpoğluna:gitme:
3- Gelirimmm:kedipuyorumnanaktan Ama Dikmen'e beraber salınsakzemuszemus:roflol:
4-Sizin için çocuklar konser veriyo daha ne etsinlerlaelaelaelaelae
4- Gelirken çocukları sakın evde bırakayım deme.. İyice bi sallandıktan sonra vadide konser alanı var.. Hem de bi sürü seyirci yeri.. ben biletleri pc de hazırlarım.. luluta da kargo üniformasını giydirip görevlendiririz.. biletleri o satar.. :roflol: [/I]
Dağaldım gene:roflol: Migrene ilacı buldum benzemuszemus
Bir adet taze yufka espirisine iki tepeleme özlenmiş püsküt yaprağını karıştırıp okuyor amannn içiyorsunuz ağrı filan kalmıyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
1- Cidden mi ya inanmam-tatlicadiarzu-
3- Bekliyoruz o zaman.. zemuszemus opuyorumnanaktan bizim evden çıkıp da sallanması çok zevkli oluyo bak demedi deme.. :teytey: :içelim:
4- Gelirken çocukları sakın evde bırakayım deme.. İyice bi sallandıktan sonra vadide konser alanı var.. Hem de bi sürü seyirci yeri.. ben biletleri pc de hazırlarım.. luluta da kargo üniformasını giydirip görevlendiririz.. biletleri o satar.. :roflol:
Dağaldım gene:roflol: Migrene ilacı buldum benzemuszemus
Bir adet taze yufka espirisine iki tepeleme özlenmiş püsküt yaprağını karıştırıp okuyor amannn içiyorsunuz ağrı filan kalmıyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
3- ben de isterim ben de, ben deee delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Manyak Çaki ve bu gece ki uçuş rotası:roflol:
Ve Mercan makyaj çantasının içinde basılırsa ne olur:roflol:
Çok konuşma yufkaaaaaa :mymeka: :roflol:
MEGAVIDEO - I'm watching it
İzle:dilcikar:
Tam birini oynatırken alttan depik yiyorum öbürki çıkıyor:roflol: Tam onu çekerken yandan bir şey geçiyor alttan derken her yerden kedi çıkıyor:roflol:
Yav püsküt yarına kadar süre tanımıştı niye yok ortalarda :sinifsinif:
ya ama bunlar çok şeker..resimlere bakıp gaza geldim kedimi gidip mıncıklıycam opuyorumnanaktan
:roflol::roflol:
Yufkam şimdi şöyle sabahları oyuna başlamadan önce bunların kuyruklarına parke parlatıcı sıkıyorum salıyorum salona :roflol:Bir tur oynattıktan sonra kuyrukları sıkıp familoso mudur nedir varya bişe ondan döküp salıyorum tekrar 2.tur oyuna:roflol: -tatlicadiarzu-
Cindy'nin tüyler aynıda aşırı tüy dökülmemiz var takipteyimlmaz:
Çaki'yi aşağıda basmamın sebebi, Badem'le yandan oynarken aşağıdan pati atıp kolumu yarıyodu eşşolusu:roflol: Sonra kamerayı aşağıya alınca bir an Çaki striptiz klüplerdekiler gibi oynuyodu :roflol: ( konu nasıl geldi nan helga:roflol:Neyse:roflol:)
Nazarlıklarımızı taktık öpücüklerimizi verdik artık bi eksik siz kaldınız :sinifsinif:
olur tabi zevkle senin içinde mıncıklıycam..bizim miskinin son pozu bu
1. ay yine sancım hafifledi vallahi de billahi de :roflol: :roflol: :roflol:
2. e o da oyuna katılmış aplası, katılma şeklinde özgür bırak oğlanı :mymeka: zemuszemus
3. dervişim fikrin başka bi' şey olmuyo ki konu gelmesin aynı yere :roflol:
Ya Cindy'min maşşallahı var tabii tüylerde, dökülme mevsimi insanlardaki gibi mevsim değişikliklerinde mi oluyor?
olur tabi zevkle senin içinde mıncıklıycam..bizim miskinin son pozu bu
Aman yarabbi:1shok:Karizma akıyor bu Miski'den:asigim::asigim:
Bakışlara duruşa bak:asigim:
Boşuna kedilere asil demiyorlar değil mi? Sadece yatışlarını izlemek bile bir ömre bedel.
Ay ben Miski'ye baktıkça susamayacam tutun beni:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?