Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

1- Cidden mi ya inanmam-tatlicadiarzu-

2- Aciliyetlen bekliyoruz çatlarım ben de gülücem köpoğluna:gitme:

3- Gelirimmm:kedipuyorumnanaktan Ama Dikmen'e beraber salınsakzemuszemus:roflol:

4-Sizin için çocuklar konser veriyo daha ne etsinlerlaelaelaelaelae

2- En geç Perşembe... hadi bilemedin Cuma ekleyecem söz.. yarına komple sifon basıldı çünkü.. :a015: Cumt sabahı itibariyle yine sifon takılı kalacak.. delikafadulden

3- Bekliyoruz o zaman.. zemuszemus opuyorumnanaktan bizim evden çıkıp da sallanması çok zevkli oluyo bak demedi deme.. :teytey: :içelim:

4- Gelirken çocukları sakın evde bırakayım deme.. İyice bi sallandıktan sonra vadide konser alanı var.. Hem de bi sürü seyirci yeri.. ben biletleri pc de hazırlarım.. luluta da kargo üniformasını giydirip görevlendiririz.. biletleri o satar.. :roflol:

Dağaldım gene:roflol: Migrene ilacı buldum benzemuszemus

Bir adet taze yufka espirisine iki tepeleme özlenmiş püsküt yaprağını karıştırıp okuyor amannn içiyorsunuz ağrı filan kalmıyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol:

Yerim seni yerim... opuyorumnanaktan

Gidip de döner ayak, bu kez sahiden gider ayak.. yerimseniben

1- Cidden mi ya inanmam-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5 :roflol:

3- ben de isterim ben de, ben deee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

4- :roflol: :roflol: sırnaşık şey :roflol: :roflol:

:Saruboceq: Şeniz alkisalkisalkis

not: gece vitamini için yufka teşekkür eder buyrunnnnnnnnn

3- ben de isterim ben de, ben deee delikafadulden delikafadulden delikafadulden

Seni de bekliyoruz o zaman.. Hep üç kişi olunca daha ahenkli sallanabiliriz.. :roflol:

Not: Yahu ben de başlığa yeni güzellikler eklendi sandım.. :çok üzgünüm:
Salı gününe kadar eklenir ama di mi?

Niye Salı günü mü gidiyosun:1shok::gitme:

Eklerik eklerik:gitme:Beni bırakın gidin hepiniz:gitme:

Manyak Çaki ve bu gece ki uçuş rotası:roflol:

Ve Mercan makyaj çantasının içinde basılırsa ne olur:roflol:

Manyak Çaki ve bu gece ki uçuş rotası:roflol:

Ve Mercan makyaj çantasının içinde basılırsa ne olur:roflol:

Efenim dün gece modemim yamuk yapmadan birkaç saniye önce sayfayı açabildiğim ve ardından çevrimdışı olarak :Saruboceq: keyfine varabildiğim kafamçokkarıştı :1shok: :uhm: :roflol: fotoları için gecikmeli bir teşekkür opuyorumnanaktan öncelikle...

Yaz kızım yufka...
:1no2: Bizim oğlanların kedi olmadığına, kedi kılığında tavşan/kanguru karışımı bir canlı olduğuna, ama onların hallerinden memnun olduğuna, diğer kediler de onları örnek alırsa işimiz olacağına, ama bizim o işlere seve seve göğüs gereceğimize karar verilmiştir.
:roflol:

Ya spiderman en azından film, bu gerçek yaaa :1shok: :1shok: :1shok:
Mercanım da uydu kardeşine, ee pisi pisiye baka baka azarmış :roflol:

Makyaj çantasını gördüğüm anda lulutum geldi aklıma kaydirigubbakcemile3 dedim sıra Mercan'a geldi, ama Mercan'ımın kendi seçimi galiba :jeyyar: Son fotodaki hal her şeyi açıklıyor sanırım sırnaşık şey

Çok konuşma yufkaaaaaa :mymeka: :roflol:

MEGAVIDEO - I'm watching it

ızle:dilcikar:

Tam birini oynatırken alttan depik yiyorum öbürki çıkıyor:roflol: Tam onu çekerken yandan bir şey geçiyor alttan derken her yerden kedi çıkıyor:roflol:

Yav püsküt yarına kadar süre tanımıştı niye yok ortalarda :sinifsinif:

1. :dilcikar: :roflol:
2. delikafadulden cokacimcoook

:roflol: Kamera nereye dönse bir 4patiye denk geliyor, boş yok :roflol:
1. Cindy'min tüylerinde renk değişimi mi var yansımadan mı beyazlar var gibi geldi çokça, yoksa 3 erkekle uğraşmaktan saçları aman tüyleri mi beyazladı :roflol:

2. 32. saniyedeydi galiba Mercan nasıl bir hamle yaptı anlamadım, sanki kutudan fırlayan yaylı oyuncaklar gibi kaydirigubbakcemile3

3. Badem'imin yüzü hakkaten bebekleşmiş baby facem benim Şeniz

4. Badem'den ayrılan kamera aşağıda sanki Çakiyi bastı gibi, o ne bakış yahuu hihihii

5. ay amma toz alırlar diye düşündüm bir an, parıl parıl parlıyo parkeler fark ettim zaten kaydirigubbakcemile3

4 üne de ları tak nevkafam, bi' de öpüver en sulusundan benim yerime Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz

:roflol::roflol:

Yufkam şimdi şöyle sabahları oyuna başlamadan önce bunların kuyruklarına parke parlatıcı sıkıyorum salıyorum salona :roflol:Bir tur oynattıktan sonra kuyrukları sıkıp familoso mudur nedir varya bişe ondan döküp salıyorum tekrar 2.tur oyuna:roflol: -tatlicadiarzu-

Cindy'nin tüyler aynıda aşırı tüy dökülmemiz var takipteyim lmaz:

Çaki'yi aşağıda basmamın sebebi, Badem'le yandan oynarken aşağıdan pati atıp kolumu yarıyodu eşşolusu:roflol: Sonra kamerayı aşağıya alınca bir an Çaki striptiz klüplerdekiler gibi oynuyodu :roflol: ( konu nasıl geldi nan helga:roflol:Neyse:roflol:)

Nazarlıklarımızı taktık öpücüklerimizi verdik artık bi eksik siz kaldınız :sinifsinif:

Son düzenleme:

1. ay yine sancım hafifledi vallahi de billahi de :roflol: :roflol: :roflol:

2. e o da oyuna katılmış aplası, katılma şeklinde özgür bırak oğlanı :mymeka: zemuszemus
3. dervişim fikrin başka bi' şey olmuyo ki konu gelmesin aynı yere :roflol:

Ya Cindy'min maşşallahı var tabii tüylerde, dökülme mevsimi insanlardaki gibi mevsim değişikliklerinde mi oluyor?

olur tabi zevkle senin içinde mıncıklıycam..bizim miskinin son pozu bu

Aman yarabbi:1shok:Karizma akıyor bu Miski'den:asigim::asigim:

Bakışlara duruşa bak:asigim:

Boşuna kedilere asil demiyorlar değil mi? Sadece yatışlarını izlemek bile bir ömre bedel.

Ay ben Miski'ye baktıkça susamayacam tutun beni:kedi:

:roflol::roflol:

Mevsimsel dökülme var yufkam ama diğerlerinde bişey yok yani onlarda günlük normal bir dökülme var.

Cindy'de nasıl desem aşırılığını. Elini atsan sevmek için elin tüy içinde kalıyor günde neredeyse 10 kez tarıyoruz ama tüyleri aşırı uzun o da var:gitme:Ve Cindy'i asla traş ettirmeyi düşünmüyorum büyük konuşmayayım ama. Çünkü Cindy'nin narkozdan çıkışı çok manyak oluyor Badem gibi olacak sandığım için yatağımda yatırmıştım. Kendini gelir gibi olduğunda kendini yerlere atmıştı kafese koymuştum mecbur kafesi yıkıyordu bağırıyordu. Delirmişti resmen. Böyle uyanış normal ama Badem sakin uyandığı için alışkın değildim. Bir daha kızıma bu eziyeti verememlmaz::sinifsinif:

evet çok asil hayvanlar gerçekten bütün hayvanları çok seviyorum ama kedilerin yeri ayrı..ya ama ben izleyemiyorum fazla illa gidip bulaşcam uzaktan sevmeyi öğrenemedim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…