bu arada nev hanım, cindy 1 yaşında her şeye kavuşmuş olabilir, hatun evlendi çoluk çocuğa karıştı, siz de çocuk toruna karıştınız ancak meryem ana gibi kocasız yaptığınız için tek taşı kapamadınız :roflol:
:roflol: püsküütüm; (bu renklendirme fikrini püsküütten çaldım, kişiye yönelik mesajlarda hakkaten etkili oluyor:jeyyar:)
karşılıklı konuşmalarınızla gece gece beni bu kadar güldürüp kaydirigubbakcemile3, 60 ımda çıkmayı düşünen 20 yaş dişlerimin ağrısını coşturduğunuz için size teşekkür ederimklava:
ancak ben hala :roflol: gülmekteyim. tavuk parasını cokacimcoook çıkartmak için bulut'a iş çıkarabiliriz buralardan da haber salayım arkadaşlara :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Sıpa sen gelince çok pis dalıcam sanacokacimcoook
Haber bekliyoruz.. Komisyon veririz sana.. Bi'parça but.. ama yok dişlerini acıtmayalım.. tavuk püresi verelim.. delikafadulden Şeniz
Çaki: Ya birader, bi'kaba baktım minik minik toplar, diğerinde bi' şey yok zaten. Anamızı fazla mı yorduk acaba, ayağımızı mı denk mi alsak ne?
Mercan: Yok oğlum yaa, anne o adı üstünde, iç güdüsel olarak sabır gösteriyor bize, ne demişler çocuğun mu var derdin var!
delikafadulden delikafadulden
Koptum:roflol::roflol::roflol::roflol:
Al sana dediğim süpriz işte bıyırdelikafadulden
İzlesene.com : Video - mercan ve çaki
:asigim: Of, off, offf bittim yaa, aile saadeti ,diyorum ya Badem insan babalardan çok daha ilgili bir baba olduMercan'ın o burnunu uzatması yok mu Badem'e, off bittim ben yaa Şeniz
Nev, mama yemeye başladılar mı oyun mu oynuyolar? Hani 6. aydan önce anne sütünden başka şey vermeyin diyorlar ya :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol:
Tabi tabi başladılar ekmek arası isot veriyorum:roflol:
Yok daha başlamadılar yorgunum, 1.5 aylık filan olunca ek gıdaroflol:) ya geçicez sonra anne sütü kesicek tamamen ve yaş mamaya başlayacaz Allahın izniyle:asigim:
Bu arada sütten kesilince Cindynin göbek toparlar demi süt dolu olduğu için o kısma elleyemiyorum sarkık sarkık kızım öyle kalmaz dimi doğum sonrası kiloyu verir dimisenağlama
Onlar mucize bebektiler ve gelişimleride mucize gibi oldu:asigim:
Erken görmeye ve daha yürüme çalışmalarına başlayacakları dönem gelmeden yürümeye başladılar:asigim:
Acaba ne konuşuyolar:roflol:
Çaki burada ne gördü de böyle şaşkın şaşkın bakıyor kaydirigubbakcemile3
:roflol: Nev'im sen en iyisi hamilelik topiclerine takılmaya da başla artık, demiştim sana daha önce de di mi?! :roflol:
İsotu kendin ye, yakma yavrılarıklava: :roflol:
ayy nevbahar bu gidişle ben çıldıracağım yaaa allahım ne tatlı bunlar böyleeeeağızları burunları gözleri hokka gibi ne şanslısın vallaaaaa
Kesin süt görmüştür:roflol:
:roflol::roflol:
İsotu sana yedircem bu gidişledelikafadulden
Ay ablam sağolasın:asigim:
Vallaha bana kalsa yiyecem bir lokmada ama anası izin vermiyorkaydirigubbakcemile3
Kesin süt görmüştür:roflol:
:roflol::roflol:
İsotu sana yedircem bu gidişledelikafadulden
Ay ablam sağolasın:asigim:
Vallaha bana kalsa yiyecem bir lokmada ama anası izin vermiyorkaydirigubbakcemile3
kart postal gibi aynı oy oyŞenizŞeniz
Günün birinde kapın çalınıcak :1ninca: Tanıdığın gelmiş sanıcan ki öyle olucak :1ninca: Elinde bir mendil sallıyor olucak ve sana uzatıcak :1ninca: Dip not: Kerata bilir kendileri :1ninca: Ani bir haraketle sana koklattıktan ve seni imha ettikten sonra odana doğru yürücek ki izlediği videolardan evinin içini biliyor :1ninca: Alıcak bu iki bıcırı :1ninca: aynenn vınnnn :1ninca:
İmza: Kerata bilen bıcır hırkızı :1ninca:
,Günün birinde kapın çalınıcak :1ninca: Tanıdığın gelmiş sanıcan ki öyle olucak :1ninca: Elinde bir mendil sallıyor olucak ve sana uzatıcak :1ninca: Dip not: Kerata bilir kendileri :1ninca: Ani bir haraketle sana koklattıktan ve seni imha ettikten sonra odana doğru yürücek ki izlediği videolardan evinin içini biliyor :1ninca: Alıcak bu iki bıcırı :1ninca: aynenn vınnnn :1ninca:
İmza: Kerata bilen bıcır hırkızı :1ninca:
Mercaaan, sööle bakiiim Yorgun Teyze'ne, hangi konuya pati bastınız kardeşinle delikafadulden
Nev! :mymeka: Diyorum sana bu kadar ip ucu verme bulunduğunuz yer hakkında :mymeka: Komplocular çoğalıyor -tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?