Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

:roflol::roflol::roflol:

Sıpa sen gelince çok pis dalıcam sanacokacimcoook

Haber bekliyoruz.. Komisyon veririz sana.. Bi'parça but.. ama yok dişlerini acıtmayalım.. tavuk püresi verelim.. delikafadulden Şeniz

Onlar mucize bebektiler ve gelişimleride mucize gibi oldu:asigim:

Erken görmeye ve daha yürüme çalışmalarına başlayacakları dönem gelmeden yürümeye başladılar:asigim:

Acaba ne konuşuyolar:roflol:

Çaki: Aaa! Bu ne ya, annemin sütüne de benzemiyor...

Çaki: Hımmm, bu kapta süt vardır belki...

Çaki: Annem de buralarda yok güzel:jeyyar:

Çaki: Amma da derinmiş yav boğulacam.

Çaki: Eee, bunun için boş.

Çaki: Anneeee acıktım süt ver:ecrin_bebek:

41 kere Allah nazarlardan korusun yeğenlerimi benimmm :asigim: Şeniz

Off fotoromanları başladı seri şekilde oğlanların, harikalar yaa:sm_cool:

Gerçekten ya, ne konuşuyorlar acaba CADIARZU

Çaki: Ya birader, bi'kaba baktım minik minik toplar, diğerinde bi' şey yok zaten. Anamızı fazla mı yorduk acaba, ayağımızı mı denk mi alsak ne?

Mercan: Yok oğlum yaa, anne o adı üstünde, iç güdüsel olarak sabır gösteriyor bize, ne demişler çocuğun mu var derdin var!

delikafadulden delikafadulden

Koptum:roflol::roflol::roflol::roflol:

Al sana dediğim süpriz işte bıyırdelikafadulden

İzlesene.com : Video - mercan ve çaki

Koptum:roflol::roflol::roflol::roflol:

Al sana dediğim süpriz işte bıyırdelikafadulden

İzlesene.com : Video - mercan ve çaki

:asigim: Of, off, offf bittim yaa, aile saadeti ,diyorum ya Badem insan babalardan çok daha ilgili bir baba oldu Mercan'ın o burnunu uzatması yok mu Badem'e, off bittim ben yaa Şeniz

Nev, mama yemeye başladılar mı oyun mu oynuyolar? Hani 6. aydan önce anne sütünden başka şey vermeyin diyorlar ya :roflol: :roflol:

Tabi tabi başladılar ekmek arası isot veriyorum:roflol:

Yok daha başlamadılar yorgunum, 1.5 aylık filan olunca ek gıdaroflol:) ya geçicez sonra anne sütü kesicek tamamen ve yaş mamaya başlayacaz Allahın izniyle:asigim:

Bu arada sütten kesilince Cindynin göbek toparlar demi süt dolu olduğu için o kısma elleyemiyorum sarkık sarkık kızım öyle kalmaz dimi doğum sonrası kiloyu verir dimisenağlama

:roflol: Nev'im sen en iyisi hamilelik topiclerine takılmaya da başla artık, demiştim sana daha önce de di mi?! :roflol:

İsotu kendin ye, yakma yavrıları klava: :roflol:

ayy nevbahar bu gidişle ben çıldıracağım yaaa allahım ne tatlı bunlar böyleeee ağızları burunları gözleri hokka gibi ne şanslısın vallaaaaa

Çaki burada ne gördü de böyle şaşkın şaşkın bakıyor kaydirigubbakcemile3

Kesin süt görmüştür:roflol:

:roflol: Nev'im sen en iyisi hamilelik topiclerine takılmaya da başla artık, demiştim sana daha önce de di mi?! :roflol:

İsotu kendin ye, yakma yavrıları klava: :roflol:

:roflol::roflol:

İsotu sana yedircem bu gidişledelikafadulden

ayy nevbahar bu gidişle ben çıldıracağım yaaa allahım ne tatlı bunlar böyleeee ağızları burunları gözleri hokka gibi ne şanslısın vallaaaaa

Ay ablam sağolasın:asigim:

Vallaha bana kalsa yiyecem bir lokmada ama anası izin vermiyorkaydirigubbakcemile3

Vallaha bana kalsa yiyecem bir lokmada ama anası izin vermiyorkaydirigubbakcemile3

ay dayanamadım eşimide çağırıp gösterdim oda bayıldı bayıldıı

ben artık buraya gelir gider bakarım bu fotolara

annesi uyuyunca çaktırmadan ye sendekaydirigubbakcemile3

cokacimcoook Ben severim acıyı :tomato:

Yemene izin vermeyi bırak, eline aldın diye geldi de yaladı durdu ya yavrıları, insan eli değdi yavrılarıma, hemen temizleyeyim diyor herhalde içinden Cindy'm Şeniz

:asigim: :asigim:
videoda badem junior' ın (mercan) babasına bakışına bittim resmen.

Günün birinde kapın çalınıcak :1ninca: Tanıdığın gelmiş sanıcan ki öyle olucak :1ninca: Elinde bir mendil sallıyor olucak ve sana uzatıcak :1ninca: Dip not: Kerata bilir kendileri :1ninca: Ani bir haraketle sana koklattıktan ve seni imha ettikten sonra odana doğru yürücek ki izlediği videolardan evinin içini biliyor :1ninca: Alıcak bu iki bıcırı :1ninca: aynenn vınnnn :1ninca:

İmza: Kerata bilen bıcır hırkızı :1ninca:

kart postal gibi aynı oy oyŞenizŞeniz

Mercaaan, sööle bakiiim Yorgun Teyze'ne, hangi konuya pati bastınız kardeşinle delikafadulden

Nev! :mymeka: Diyorum sana bu kadar ip ucu verme bulunduğunuz yer hakkında :mymeka: Komplocular çoğalıyor -tatlicadiarzu-

,

Sen kerata biliyosan ben de bilardo biliyorum ama bu bir savunma şeysi değildicokacimcoook

Sen bıcırsan bende şiştoyum yağlarımlan döverim adamı be höyttdelikafadulden

Ayrıca ben gazozlara ilaçlara neyin alışık bir bünyeyim sen gelirken kendin bayılmada kuzuparem-tatlicadiarzu-

Hakkaten ha açık adres gibi olcam yakında:roflol:

Yok bir daha fidyo filan size:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…