Hakikaten Bu sefer Evimizin Son Bebeleri Mercan ve Chucky

süprizzzzz orda dur bakalım! o kadar da değil be , vur deyince öldürüyorsun! :mymeka: Videolarda şaşırtmaca yap sengözlerimebaksanab Evi bulsalar bile hemen oğlanları ele geçiremesinler :jeyyar:

Bıcırlarımla arama girme nalçak kötükedihüso

ay aman Allah"immmmmmmmmmmmm ne dadlu bunlar rabbim sen ne guzel yaratmissim bu bebek kedileri yesnler oy kurban, olurummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

bebeklerim benim ya..
nasıl da annelerine sokulmuşlar da uyuyorlar..
cook tatlılar cok

:mymeka: nev kafaa, koca pazarı boşa mı harcadın şimdi sen! klava: hani yeğenlerimin son halleri, fotoları, videoları

Dövme apla yasenağlamaDur tamam atacam pcye göndercem sana

Vala bugün çok kötüydüm migren son safhada biran önce sabah oldun iğneye koşayım diye bekliyorumdelikafadulden

Dövme apla yasenağlamaDur tamam atacam pcye göndercem sana

Vala bugün çok kötüydüm migren son safhada biran önce sabah oldun iğneye koşayım diye bekliyorumdelikafadulden

:teselli: Tamam, tamam! Kıyamam ki sana :sm_confused: Yahu makarna süzgeci oldun hala doymadın iğneye, hee yakında sen şöyle de dersin:

" Çakiiiii, gel oğlum beni iğneye götür! Çakiii, Çaki dedim sana eşşek sıpası, gel çabuk buraya da gir koluma!" :roflol:

"Mercaan, huu Mercaan! Esnemeyi bırak da kalk iğneye gidek!" :roflol:

"Baadem, oğlum şu senin sıpalara söyle yaşlıya hürmet etsinler accık, bak iğneye gidemedim kaç gündür!" :tomato:

Çaki: Ben de oraya çıkmak istiyorum ya.

Mercan: Bak bak önce böyle uzan bakayım.

Çaki:Olmayacak galiba

Mercan: Dur ben yardım edeyim.

Çaki: Sağol abicimkaydirigubbakcemile3

Mercan: Eee ben kaldım ya babaaaaaa

Badem: Eşek sıpası geldim geldim bir mama yedirtmesinizcokacimcoook

:roflol: heheeee, ay kardeşine yol da gösterirmiş, poposundan destek de olurmuş, sonra da tepe taklak düşermiş, babasından yardım istermiş mercan bey Şeniz

çakimin masum bakışına dikkat lütfen yahuu!!!

nev allah razı olsun valla senden a.s. bizleri mahrum etmiyon ya bu sıpalardan delikafadulden

Son düzenleme:
ülen oft de görüom devamlı bakmak yeni nasip oldu bir kedi topiinin bukadar rabet gördüğüne ilk defa şahit oldum valla . ama boşa değilmiş değer harbiden nasıl yumuk nasıl tatlı şeyler bunlar yaa 41 kere maşşallah diim de bide resimli fotoroman olmuşlar artiz yapmış nev bunları papıık pabıık yirim onları been cokacimcoook Şeniz

Görüpte girmemekayıp öğrenmemek değil:dilcikar:-tatlicadiarzu-

Maşallah de nan maşalah dedelikafadulden:asigim:

ayy nasılda yardım ediyor kardeşine yerim onları ben:asigim:

bu arada giderek tüyleniyorlar yakında yün yumağı gibi olacak bu keratalarhihoyyyt

Ya bu nedir kardeşim ya!!!

İnsan bu kadar da özendirilmez ki canım.. Olanı var, olmayanı vaaarrr

Mıncırmak istiyorum çok fenaaaa :jeyyar:

Gel mıncır hemide ikisini birden ama karşılığında lulutu mıncırrım:jeyyar:

ayy nasılda yardım ediyor kardeşine yerim onları ben:asigim:

bu arada giderek tüyleniyorlar yakında yün yumağı gibi olacak bu keratalarhihoyyyt

Ablam evet ilk doğduklarında patileri tüysüzdü şimdi yarma oldular iri yavrular mübarek:roflol::asigim:

çokk tatlı yawrucağım benim yaaaaaaaaaaaaaaa
seferim ben onları
410000 kere maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…