• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakikaten cahille tartışmaya giren kafayı yermiş.başım zonkluyor

Gerizekalıya bak bu erkekleri cidden anlamıyorum kendileri her b.ku yiyecekler ama evlenecekleri kız el değmemiş gözüne erkek gözü ilişmemiş olacak. Sen öyle bir erkek isen öyle bir kız istemen lazım ama her şeyi yapıp kendini sadece evleneceği adama saklayan kızla olmak gibi bir hakkıda yok kesinlikle.
Aynen öyle dedim.Allah kalbine göre versin insa Allah dedim.evlenmeyecekmis kimseye guvenmiyormus.eski nisanlisi kurana el basmış

İlk tanidigim yilla r normaldi.is arkadasim. Zaten bir psikologa görün dedim.
Valla anlamiom bu tarz erkekleri.. kendi ne kdr namuslu el degmemis birini istiyor? Instagrami twitteri olan kiz namussuz oluyosa uzgunum ama hepimiz namussuz sayilirdik :) birde kapalilikla ne ilgisi varmis? Parayla imanin kimde oldugu belli olmaz.. bu devirde yemin etmek cok kolay oldu... kurana el basmakta, bunlar birseyin gostrgesi olamaz benim icin..bu adam bildigin takintili hastalikli bi tip:)

Herkes dengiyle canım bu her zaman böyle olmuştur.
Onun evleneceği kız da onun gibi bir geçmişe sahip olur KESİNLİKLE.
Ayrıca öyle bir kız istiyorsa kendi de öyle bir geçmişe sahip olmak zorunda!

Aynen öyle dedim.Allah kalbine göre versin insa Allah dedim.evlenmeyecekmis kimseye guvenmiyormus.eski nisanlisi kurana el basmış

Kurana el basmasa güvenmeyecek demek ki, kızın her söylediği şeyde kurana el mi bastıracak. Dini alet etmeseler bari gereksiz ilişkilerine.

Aynen. Yani benim de itirazim onun arayista oldugu kriterlere degil kendi oyle olmadan bunu istemesin de...

Bu kadar millete atıp tutup, kafa yoracagina artik 2018' e girdigimiz su günlerde ev üstüne ev olmayacağını ogrenseymis.
Sende deseydin ne biçim erkeksin artik kayinvalideyle yasamak mi kaldi, ayri ev tutamayana , erkek mi denir.....
Kadınlara sallamak kolay , biraz kudursun....

Ay çok üzüldüm arkadaşının adına. Namusu kirlendi çocuğun durup dururken. Şimdi kim alıcak onu? Söz atmış bu çocuk demezler mi? Tartışmasaydınız hiç, teselli etseydiniz. İki gün sonra aradığı tarzda bir kız çıkar ve “Ama ben ev adamı istiyorum. Sen kirlenmişsin” der inşallah.

Kişi kendinden bilir işi.Erkeklerin ne oldugunu kendinden bildigi için,kendisi de kızlara neler yaptığını bildigi için sevgilisi olmamış istiyor.Kendi iyi birşey olsa karşıdan da böyle şeyler beklemez.En iyisi ayrılmış kurtulmuş kız bundan.

böyleleriyle ciddi konuşulmaz ki,
beyin kıvrımları yok çünkü, doğuştan düz, idrak kapalı o yüzden.
böyleleri ya dalga geçip makaraya alınır, ya da git ötede havla diye kışkışlanır.
hatalısın konu sahibi :)
Gerçekten tanıdığım yıl normaldi.bu nisan atınca kafayı yemis.bide kızı bırakan bu.kizin nisanlanmasini kaldıramıyormuş

Bu kadar millete atıp tutup, kafa yoracagina artik 2018' e girdigimiz su günlerde ev üstüne ev olmayacağını ogrenseymis.
Sende deseydin ne biçim erkeksin artik kayinvalideyle yasamak mi kaldi, ayri ev tutamayana , erkek mi denir.....
Kadınlara sallamak kolay , biraz kudursun....
Ana babasını bir başına birakamazmis

Kişi kendinden bilir işi.Erkeklerin ne oldugunu kendinden bildigi için,kendisi de kızlara neler yaptığını bildigi için sevgilisi olmamış istiyor.Kendi iyi birşey olsa karşıdan da böyle şeyler beklemez.En iyisi ayrılmış kurtulmuş kız bundan.
Dedim valla.kiz için hayırlısı böyle imiş dedim ağırına gitti it in

Back
X