• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hakikaten cahille tartışmaya giren kafayı yermiş.başım zonkluyor

20171222_132624.webp
engel kutuma düşmüş

Ya kızlar bu erkek milletinin zihniyetine .... bu ne ya.yemin ederim başıma ağrı girdi.3-4 yıl önce işyerinde bir çocuk evlilik teklif etti hayatımda biri var dedim reddettim.ozamandan sonra bunu hic görmedim bağımsız çalışıyoruz.1 hafta önce karşılaştık yine.nisanlanmis ayrılmış dertli baya benimde sevdiğim bir arkadasim.iyi değilim dertlenmeye ihtiyaci m var dedi baktım iyi değil verdim numaramı.neyse niye ayrıldınız dedim kiz yüzük takilmadan önce kabul etti ailemle yaşamayi nisandan sonra ayrı ev diye tutturdu bende yüzük attim önceki gün gordüm nişanlanmış ağırıma gidiyor dedi.tabi ben bunu teselli etmeye calisiyorum.kiza saydırıp duruyor ama ,ben onun gibi kiz bulamam diyor niye dedim namusluydu dedi.konu buradan başlıyor bir haftadır aynı konu uzerinden tartıştık.en son yazma lan bana dedim engelledim.senin hayatina biri girmseydi seni kacirmazdim dedi.zaten biz olamayız da erkek arkadasi m oldu diye ben ne olmuş oluyorum dedim ya ben kaldıramam zaten nişanlımın yeni nişanlısı nasıl kaldırıyor nisan atmış bir kızı nasıl bir mide var onda dedi.höst kendine gel adam demekki temiz adam dedim.unut yoluna bak sen bırakmışsın kızı zaten çözüm bulmamışsın hem ne biliyon o kızın senden önce sevgilisi olmadigini kur-an üzerine el basmış ve türbanıymış ev kızı imis o yuzden temiz aile kızıymış.calisan sosyal medya kullanan sevgilisi olan kızlar evlenilecek kiz değilmiş.sen nuslumusun ki bakire kiz arıyorsun it.sen bana kızı kıskandırmak için bir kızla çıktım resim attim.nisanlim beni aradı tanımıyorum seni arama diyip amacıma ulaştıktan sonra diğer kızı terkettim demedin mi.dedin.bir sürü kızla ilişki yaşadım bekareti bende olanlar var dedin mi dedin nasil sevgilisi olmamış kiz istersin diyorum.ya iste hep böyle kızlar dolu ortalık o yüzden o kiz temizdi diyor yaaaa.ya sen onun geçmişini ne biliyon görücü usulü tanışmışsınız zaten diyorum.yok sevgilisi olmamış kurana el bastı diyor.cok uzattım kızlar kusura bakmayın ama yemin ederim basima ağrı girdi .böyle tipler yüzünden hayattan sogudum.laf yetistiremdim ya alt etti beni.baktim olacak değil engelledim.
ikiniz de seviyesizsiniz, siz kızı kötülemek derdindesiniz orası ayrı

sanırım sinirden çok karışık ve devrik yazmışsın pek anlayamadım ama dediğin gibi cahille girme münakaşaya. ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına diye söylemiş mevlana ve çok dogru .

Peki güzel arkadaşım neden durduk yerde telefonunu verip bu tartışmalara kendini soktun? Etme cahille muhabbet küstürürsün silme cam kırığına poponu kestirirsin demişler
Ahahha cok dogru ben baska versiyonunu biliyordum, yazmaya gelmistim tam da.
Cahil ile etme sohbet fittirirsin, cam ile alma taharet yirttirirsin.

o iyi dedikçe aksini söylemişsiniz size neydi ki bu kadar uzattınız kız nişanlanmış zaten
Size son cab hakkımı kullanayim.ben çocukla niye tartıştım niye sinirlerim zıpladı sevgilisi olanlara namussuz dediği için.benimde sevgilim olduğu için.yani pek muhterem hanimefendi kadınlara dil uzattığı için tartıştık.sevgili olanlar sosyal medya kullananlar kötü değil o yüzden tartıştık.size artık cab vermem

Birde bu tip beyinsizlerde "kedi ulasamadigi cigere mundar der"mantigi oluyor.Elde edemedikleri her kadin onlar icin artik bir "kirlenmis kiz"yada "or...pu"oluyor.
Elde edebilse agzindan salyalar akitarak bu seferde "benim malim"demeye basliyor eve kapatmaya herkesten kiskanmaya sonrada bunun adina "aşk"demeye basliyorlar..
Yok olsun bu igrenc zihniyet artik ya...dunya yeterince kirli zaten.!

Aman ne namusmuş ne zarmış ne bekaretmiş ya valla ortalık bozuk kız doluysa bozmasalarmis ortalıkta temiz kalsaymis çükü kopasicalar

eşimin abisi evlilik programına çıkan kızlar için bunlarla kim evlenir bundan sonra demişti, kendisi arkadaşlarıyla rus hayat kadınlarını eve çağıran bir tipti senin gibilerle evlenen olduysa bunlarla da evlenen olur demek varmış pisliğe

Gerçekten tanıdığım yıl normaldi.bu nisan atınca kafayı yemis.bide kızı bırakan bu.kizin nisanlanmasini kaldıramıyormuş

böyleleriyle bişeyler katma ya da bir aydınlanma yaratma maksadıyla konuşmak suya yazı yazmaya çalışmaktan farksız, baktın sinirin bozulmaya başladı, yarasını deşeceksin,
aynı seviyede konuşacaksın konuşurken,
ayyy bence şükret, bizim böyle bir komşu vardı mahallenin bütün oğlanlarıyla kırıştırdı sonra diktirdi evlendi yaaa yaaa
evlenince ailenle yaşamak istiyorsun da yaşlı insanların gelen gideni çok olur, evde genç gelin varken hiç yakışık almaz, biri aklını çeliverir maazallah
vs vs sok aklına fitneyi kaç, düşünsün dursun neetsem nerden temiz kız bulsam diye :)

Kadınlara tuvalet kagidiymis gibi davranan erkeklerden nefret ediyorum. Onlara göre biri kullandıysa onlar evine almazlar. Mikroplar

Back
X