Hakikaten cahille tartışmaya giren kafayı yermiş.başım zonkluyor

Kendi gibi birini bulsun inşallah.. hiç tartışmaya girmeden bunu deseydiniz keşke. Allah karşına kendin gibi birini çıkarsın demeniz yeterdi ona

Böyle erkeklere sevgilimle bişeyler yaşadık dikticem diyen kızlar evlensin inş.. amin..
Çok amin.nisanlisi ilkimsin senden baskasininsevmoyeem de mis ama.gitmis nişanlanmış o yüzden hicbir kıza güvenmiyorum evlenmeyecem dedi.yas mı tutacaktı iyi etmiş dedim yemin etmiş ti diyip duruyor.hatta sen sandinki kiz peşinden koşacak demi o dokundu sana hayır yemin etmiş ti diyor.

Birşey daha ekleyeceğim. Okurken acıdım resmen sana ya. Onunla o kadar iletişim kurmaya beynin nasıl dayandı inanamıyorum

Bide şey lafına takıldım.. bekareti bende olan kızlar var.. ne yapıyor koleksiyon mu?? Burdan kızlara da örnek olsun.. kimle birlikte olduklarına dikkat etsinler..

Bide şey lafına takıldım.. bekareti bende olan kızlar var.. ne yapıyor koleksiyon mu?? Burdan kızlara da örnek olsun.. kimle birlikte olduklarına dikkat etsinler..
Bir kızla foto yolladı bana farede tanışmis galiba öyle güzel cici bir kiz ki sarmaş dolaş foto çekilmişler bu mal face ye atmış nişanlısını kiskandirmak için sonra ki dan ayrılmış.kac kez görüştünüz bu kızla dedim bir kez dedi.kizada acıdım ama kızdım da ilk görüştüğüm adamla nasıl çekilirsin foto ya hemde yanak yanağa

hmm bundan yılllar sonrada mtlu değilim ayagı yapmaya başlıyor cahiller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…