• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hakim bosamadi..

Ra
ben de ekımdekı boşanma davama sımdıden dık ve kararlı provalar yapıyorum senınkı gıbı durum basıma gelmesın dıye ee cocuk yok nafaka talebıde yoksa neden erteledı sebebe ne söyledı hakım..ADLIYELER benı cok urkutuyor ..Hastaneler bıle bu kadar germıyor benı..orda bır suru mutsuz ınsan ayrılmak ıcın sırada beklerken vs...oraya sabıka kaydı almaya gıttıgımde bıle delı gıbı gerılmıstım...Allah yardım etsın..
Rabbim senin de yar ve yardimcin olsun canim.. zor.. ama elden bsy gelmiyor bazen.. hakim bizim huznumuzu gorunce ben karar veremem dedi bu durumda

sizin barismaniz da insaallah hayirli olandir ve cok mutlu olursunuz
canim ben kafayi surekli bu olaylara takip napcam diye dusunurken bir kaza gecirip cok ani ameliyat oldum
O zaman anladim insan dedigin yanliz bir varlik
Annen baban canin gerisi eger deger veriyorsa olsunlar hayatinda cok sey degisti dusuncelerde aklimda
Saglik olmayinca evliligin yuvaninda anlami yok
Hem dedim biterse ben uzuntuden sagligimi yiyip niye bitireyim belki yanliz gecirecegim zaman beni toparlayacak daha iyi hissedecegim
Ben artik dusuncelerimi annem haric kimse ile konusmiyorum tek sirdasim o tek deger verdigim
Kalanlar gecip gitmek isteyen kalmasin bir zahmet

canım benim ne yaşandı bilmiyorum ama bir şansınız daha olamaz mı ki ?yuva bu sonuçta kimsenin ki dörtdörtlük değil ki..o da ağlamış sonuçta üzülmese ağlamazdı gibi geldi bana.. ama yine diyeyim sizi bu raddeye getiren konuyu bilmiyorum. .bilsem belki de bırakın ağlaya dursun diyeceğim ama şu anda üzüldüm işte.. hayırlısı olsun

merhabalar
konumu hatirlarsiniz gecen haftadan.. bugun durusma vardi ve hakim bosamadi.. anlasmali oldugu halde.. cunku ben kararli olmama ragmen cok solgun ve uzgundum.. esim de agladi durusma salonunda.. ben istemedigimi soylememe ragmen haftaya ertelendi dava.. ne zormus o surec, yuzyuze gelmek, o atmosfer.. Allah kimseye versin istemem.. yasayanlarin da yardimcisi olsun insaallah Rabbim..[/QUOTE
Ofya çok zor bi An gerçkdende. Rabbim yardımcın olsun. Eşim ne diye ağladı ? Hayret hakikate. Sorunlu

Cnm telden girdiğimden bazen yazdıklarım gelmiyor. Neyse bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur inşlh. Sabret zaman herşeye çare. Eminim eşinde böyle olsun istemezdi kimse boşanmak için evlenmiyor ama insanlar neden evlendiklerini unutuyor. Yıpratma kendini

Cnm telden girdiğimden bazen yazdıklarım gelmiyor. Neyse bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur inşlh. Sabret zaman herşeye çare. Eminim eşinde böyle olsun istemezdi kimse boşanmak için evlenmiyor ama insanlar neden evlendiklerini unutuyor. Yıpratma kendini
evet istemezdi boyle olsun.. onun hayalleri bnmkinden fazlaydi.. ama adam gbi duramadi.. aklnca is becerdi, her hamlesi bi tarafi yikti.. bana en son yine psikolojik baskiya basladi, anlasamadik, o da kabul etti artik bosanmayi.. dun gelmis adliyede bosanmak istiyomusun diyo! istikrarsiz.. bi de bnm ustune yikacak tum davayi

Bu hakimlerin boşamama ısrarları beni benden alıyor.
Acaba başka bir ülke daha var mıdır ki boşanma konusunda bu kadar sıkıntı çıkarsın!!

Uzadıkça uzuyor meret.

oyle zor bsy ki, hakimler bile kitleniyor iste yabanci olmalarina ragmen.. tabi bi de ayrintilari da bilmiyolar.. ah ne zor ne zor :( kimse yasasin istemem bu skntyi

hem de ne agirmis :KK43: ayakta durmak bile zor geldi, ne kadar kararimi vermis olsam da.. bu hassaslik benim sebebim olacak galiba.. evet eninde sonunda bosayacak ama bu kadar aci olacagini dusunmemistim.. merhametim kabardi ona da acidim orda.. hep tanismamiz filan canlandi gozumde.. cok zordu cok

Eşim kavga edince hep der, yaşadığımız güzellikleri çok çabuk unutuyorsun diye. Konunuzu okumadım, hiç bir kadın boşanmak için evlenmez, ancak size bu kararı aldırtan haklı nedenleriniz vardır eminim. Dilerim ki bu süreci yıpratmadan atlatırsınız.

Sen ne kadar naif akli başında güçlü bir bayansin şu ana kadar açtığın konulara ve başkalarının konularina yaptığın yorumlara dayanarak söylüyorum sanki ailemden biri gibisin gibi hissediyorum düşünüyorum barışsa eşiyle boşanmasa mutlu olacağım yuvasi yikilmadi diye ama bir yandan da düşünüyorum tekrar o sorunlari yaşarsa bu kadar güçlü olabilir misin daha fazla yipranirsan bilemedim ki bu yüzden en doğru karari sen vereceksin sana elimizden gelen tek şey dua Rabbim sana en doğru karar almayi nasip etsin ve seni bu süreçten çok güçlü sapasaglam çıkarsın

Back
X